#glamUp - CaliVita

Go to content

#glamUp

#glamUp
Produkte të tjera CaliVita
500g

Collagen Complex – megadozë e pluhurit për pije
në magazinë
Produkti përmban një dozë të lartë të kolagjenit të hidrolizuar, të plotësuar me acid hyaluronik dhe me antioksidues tjerë natyralë. Përbërësit e saj aktivë mund ta reduktojnë thellësinë e rrudhave, përmirësojnë hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës, lehtësojnë inflamacionin e lëkurës dhe të mbrojnë qelizat nga efektet dëmtuese të radikaleve të lira.
25% zbritje në blerjen e parë >>
#glamUp - kolagjenit dhe acidit hialuronik

kolagjenit dhe acidit hialuronik

Calivita #glamUp
Collagen Complex– megadozë e pluhurit për pije

Produkti përmban një dozë të lartë të kolagjenit të hidrolizuar, të plotësuar me acid hyaluronik dhe me antioksidues tjerë natyralë. Përbërësit e saj aktivë mund ta reduktojnë thellësinë e rrudhave, përmirësojnë hidratimin dhe elasticitetin e lëkurës, lehtësojnë inflamacionin e lëkurës dhe të mbrojnë qelizat nga efektet dëmtuese të radikaleve të lira (p.sh. rrezatimi ultraviolet).

Pluhuri për pije, i shijshëm e me aromë agrumesh, nuk përmban konservues, agjentë ngjyrues, sheqer, gluten, sojë e as substanca të modifikuara gjenetike. Kolagjeni i produktit buron nga kafshët e bagëtisë “pa sëmundjen BSE të kafshëve”.

KUJT I REKOMANDOHET?
 • Femrave të moshës 20-30 vjeç për ta ruajtur elasticitetin e lëkurës dhe për ta rigjeneruar atë më lehtë pas rrezitjes (solarium) apo “shëtitjeve”;
 • Femrave të moshës 30-50 vjeç për t’i reduktuar rrudhat;
 • Çdo burri apo gruaje mbi moshën 50 vjeç për ta vonuar plakjen e lëkurës;
 • Gjatë menopauzës për lehtësuar ndryshimet e lëkurës të shkaktuara nga proceset hormonale;
 • Për të zbutur inflamacionin dhe për të arritur një pamje të njësuar të lëkurës tek personat lëkura e të cilëve përmban njolla, shenja apo njolla pigmentesh;
 • Për ta nxitur shërimin e lëkurës tek personat që ballafaqohen me ekzemë, dhe për të ndihmuar formimin e lëkurës së re pas plagëve kirurgjike apo ndërhyrjeve kozmetike;
 • Femrat që planifikojnë të lindin për të zbehur shenjat e tërheqjes së lëkurës;
 • Personave që mbajnë dietë dobësimi për t’i zbehur shenjat e tërheqjes së lëkurës;
 • Personave që ballafaqohen me celulit për ta përmirësuar gjendjen e tyre;
 • Atletëve për të zbehur shenjat e tërheqjes së lëkurës të shkaktuar nga rritja e tepërt e muskujve.

A E DINI SE?
se prodhimi i kolagjenit dhe acidit hyaluronic në organizmin e njeriut gradualisht zvogëlohet pas moshës 30 vjeç?
Pakoja përmban rreth 29 doza
500g

Dozimi:
Përdorimi: 1 lugë (17 g) të përzihet me 250 ml ujë në ditë.

Pakoja përmban rreth 29 doza

PËRBËRËSIT
Përmbajtja:                         Per 100 g                                    Për një përdorim
Kolagen i hidrolizuar                59 g                                                      10 g
Acid Alpha Lipoic                    588 mg                                                 100 mg
Sodium i Acidit Hyaluronik      441 mg                                                   75 mg
Ekstrakt shege (DER: 45:1)       294 mg                                                50 mg
• Acid Elagjik                           118 mg                                                20 mg
Koenzima Q10                          294 mg                                               50 mg
Ekstrakt nga patatja e embël
(DER: 6:1; Ipomoea batatas)      235 mg                                              40 mg
Carotenoid Complex                 88 mg                                                 15 mg
• Beta karoteni                          29.4 mg                                               5 mg
• Lycopene                               29.4 mg                                                5 mg
• Lutein                                    4.7 mg                                                2.5 mg
• Zeaxanthin                             14.7 mg                                             2.5 mg
Vitaminë E (D-Alpha-Tocopherol) 29.4 mg                                               5 mg
VËREJTJE!
Konsultoni mjekun tuaj në rast se jeni duke përdorur medikamente për hollimin e gjakut të cilat përmbajnë varfarin, sepse koenzima Q10 dhe vitamina E mund ta dëmtojnë efikasitetin e tyre. Beta karoteni nuk zëvendëson ndonjë mbrojtës të jashtëm kundër rrezeve ultraviolete. Konsultoni mjekun tuaj nëse përdorni medikamente për të ulur nivelin e sheqerit në gjak, sepse kolagjeni dhe acidi alpha lipoic mund ta dëmtojë efektin e tyre.

PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 25 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.

  #glamUp - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  garanci Çmimi më i ulët
  #glamUp
  Back to content