Magnezi B6 - CaliVita

Go to content

Magnezi B6

Mineralet
90 tableta

Magnesium, zinc + B6
në magazinë
stresi
Jetoni me nxitim të vazhdueshëm, jeni të ekspozuar ndaj stresit, vuani nga tensionet emocionale dhe lodhja? Formula MagneZi B6 është ajo që ju nevojitet! Përbërësit e tij aktivë mbështesin funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe sistemit muskulor dhe janë të nevojshëm për rrjedhën e duhur të proceseve metabolike. Ata do t'ju japin forcë dhe energji për të punuar!
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Citrati i magnezit, vitamina b6 dhe zinku

Magnesium, zinc + B6

MagneZi B6 përmban trion e mirënjohur apo komponentin e shkëlqyeshëm bashkëpunues të magnezit, vitaminës B6 dhe zinkut, të cilën e kemi zhvilluar në një formë të lehtë përpunuese në mënyrë që të ofrojmë një mbështetje të qëlluar dhe të tërësishme për muskujt dhe sistemin nervor.

Kujt i rekomandohet?
- sportistëve dhe personave nën tendosje të rëndë fizike;
- në rast të humbjes së rëndë të lëngjeve (psh. djersitja);
- në rast të presionit të rëndë nervor, gjatë kohës së provimeve apo stresit në punë;
- atyre që bëjnë një jetë intensive;
- në rast të ushqimit të pa balancuar (sasi e vogël e pemëve dhe perimeve, dietë për dobësim, vegjetarianizmi);
- shtatzënave dhe nënave gji-dhënëse;
- atyre që rregullisht konsumojnë alkool;
- secilit, që dëshiroj të fitoj energji shtesë gjatë ditëve të lodhshme.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së magnezit përfshijnë: ngërç të muskujve, dridhje të kapakëve të syve, lodhje, pagjumësi, nervozizëm, probleme me përqendrim, probleme kardiologjie.

A e dini se?
A e keni ditur se sipas hulumtuesve, trupi ynë teorikisht përmban 25 gram të magnezit, kurse gjysma e kësaj sasie gjendet në eshtra? Në rast të mungesës së magnezit trupi ynë shfrytëzon sasitë e ruajtura në eshtra për ta siguruar nivelin adekuat të magnezit në gjak.
90 tableta

Dozimi:
1 tablet në ditë

Përbërësit
100mg Magnez
5mg Zink
5mg Vitaminë B6

A jeni duke jetuar një jetë plot tension-i zënë, me shumë të stresit, tendosje të konsiderueshme mendore dhe / ose fizike? Atëherë formula MagneZi B6 është posaçërisht për ju! Përbërësit e saj aktiv mbështesin funksionimin e duhur të nervous- dhe sistemit muskulor, për më tepër ato janë të nevojshme për proceset e prodhimit metabolike dhe të energjisë. Shëndeti, energjia dhe kapaciteti i madh i punës.

Magnezi është element i katërt më i shpeshtë për të qenë i pranishëm në trupin tonë. Nuk është 25-30 mg magnez në trupin e një personi të rritur, rreth 60% e saj mund të gjenden në strukturën e eshtrave, ndërsa 30% në strukturën muskulare. Magnezi është i domosdoshëm për ruajtjen e strukturës së shëndoshë të eshtrave dhe të dhëmbëve. Ajo aktivizon disa enzime, sidomos të atyre që marrin pjesë në proceset e prodhimit të energjisë të trupit. Ajo merr pjesë në sintezën e proteinave, në procese normale ndarjes qelizore, në funksionimin e balancuar të sistemit nervor dhe është gjithashtu e nevojshme për mbajtjen e funksionet normale të muskujve. Prandaj, roli i saj më i shpeshtë primar mund të jetë në funksionimin e muskujve në formë të myasthenia dhe spasmophilia. Përveç kësaj, një furnizim adekuat magnez kontribuon në ruajtjen e presionit normal të gjakut.

Vitamina B6, e cila për shkak të sinergjisë së tyre është përdorur shpesh si "shoku" e magnezit në shtojcave ushqimore, dhe ka edhe disa role në trupin tonë. Përveç luajtur një rol të rëndësishëm në protein-, carbohydrate- dhe yndyrë metabolizmin dhe formimin e gjakut, funksionet imune dhe ndarjes qelizore, është gjithashtu thelbësore për funksionimin e balancuar të sistemit nervor.

Zink cila është activator e enzimeve të rëndësishme, merr pjesë në mekanizëm mbrojtës natyral, përveç kësaj, si një IT antioxidant blloqeve të proceseve të dëmshme oksidativ që ndodhin në trup. Si nuk ka dyqan i madh zinkut në trup, plotësim i vazhdueshëm është i nevojshëm.

MagneZi B6 është e rekomanduar për të gjithë të ekspozuar për të rritur fizike (atletët dhe njerëzit që kryejnë punë të tjera të vështirë fizike) ose mendore (e stresit në vendin e punës, gjatë provimit periudha) tendosje. Formula gjithashtu mund të ofrojnë ndihmë të dobishme në të gjata, të vështira, situata të tjera të jetës plot tension.

KUJDES!
Formula nuk rekomandohet në rastin e pamjaftueshmërisë renale.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

MagneziB6 - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Magnezi B6
Back to content