CaliGreen Natural Bathroom Cleaner - CaliVita

Go to content

CaliGreen Natural Bathroom Cleaner

Produktet e tjera
Agjentët e pastrimit
500 ml

(Pastrues i banjës)
në magazinë
grua në banjë
Pastroni banjën pa mundim

Pastrues organik i banjës me ndihmën e përbërësve natyralë, i projektuar për të pastruar të gjitha sipërfaqet në banjë: pllaka, lavamanë, vaska, banakë dhe dushe. Heq njollat e sapunit, ujit të fortë, ndryshkut dhe ujit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Pastrues i banjës

Sistemi organik i produktit CaliGreen Natural Bathroom Cleaner (për pastrimin e banjës), që përmban alkool, acid laktik dhe citrik, shpërbën depozitat e sapunit, grasos dhe pisllëkut që formohet në banjë, duke mënjanuar njëkohësisht edhe gëlqerosjet dhe njollat. Duke ju falënderuar efektit të saj dezinfektues, produkti i mbyt bakteret dhe siguron freski higjienike.

KUJT I REKOMANDOHET?
 • Përse të përzgjedhim produktet CaliGreen?
 • Produkte të certifikuara ekologjike.
 • Të testuar në aspekt dermatologjik nga Instituti për Hulumtime Dermatologjike.
 • Nuk përmbajnë ngjyrues sintetik apo erëzues artificial.
 • Nuk përmbajnë substanca kimike apo petrokimike.
 • Nuk përmbajnë materiale të modifikuara gjenetikisht.
 • Nuk përmbajnë dioksinë, fosfat apo klor.
 • Nuk paraqesin zbehje optike.
 • Nuk përmban materiale shtazore.
 • Pakoja është e riciklueshme.
 • Përmban elemente biodegraduese
500 ml

Përbërësit: <5% surfaktant nonionic (surfaktant saccharoid), surfaktant anionic (sulfate alkoolike yndyrore). Përbërës tjerë: ujë, acid laktik, acid citrik, gum xanthan, 100% e përbërësve kanë origjinë natyrale.


arrow

CaliGreen Natural Bathroom Cleaner - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
CaliGreen Natural Bathroom Cleaner
Back to content