Hand & Body Lotion - Dyqane CaliVita International

Go to content

Hand & Body Lotion

Hand and Body lotion
Losion për duar dhe trup (1 litër)

Produkti Hand & Body Lotion është prodhuar sipas rregullave më të rrepta kozmetike, prandaj ruan bukurinë dhe shëndetin e lëkurës suaj. Përbërësi i saj më i rëndësishëm është skvaleni (ekstrakt nga vaji i ullirit), i cili e bën lëkurën më të butë dhe më elastike, kurse efekti i hidratimit të thellë ngadalëson procesin e plakjes së lëkurës. Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm që gjithashtu parandalon plakjen. Përveç kësaj, produkti përmban bisabolol (substancë me efekte qetësuese) dhe silic, të cilat sigurojnë ndjenjën e mëndafshtë në lëkurë.

Kujt i rekomandohet?
  • secilit, në gjitha llojet e lëkurës, madje edhe për përdorim ditor;
  • losioni për trup absorbohet lehtë dhe shpejtë, prandaj është i përshtatshëm për përdorim ditor;
  • duke ju falënderuar butësisë dhe aromës së këndshme, meshkujt mund ta përdorin me plotë vetëbesim.

A e dini se?
A e keni ditur se pro-vitamina B5, një përbërës i produktit Hand & Body Lotion, e ushqen lëkurën, parandalon paraqitjen e akneve, mbron dhe rigjeneron lëkurën?
Back to content