URX - Kundër problemeve urinare - CaliVita

Go to content

URX - Kundër problemeve urinare

Produkte të tjera CaliVita
60 tableta

Kundër problemeve urinare
në magazinë
një grua në dëborë

Mbështetja e sistemit urinar

URX është një ndihmë e shkëlqyer në sëmundje të tilla si çrregullimet funksionale dhe infeksionet e lehta të traktit urinar.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita URX

D-manoza dhe boronicë

Kundër problemeve urinare

URX është një produkt kompleks me D-manozë dhe boronicë të kuqe, si dhe me ekstrakte të barishteve diuretike dhe antibakteriale për të ofruar një mbrojtje të përgjithshme për traktin urinar. Aplikimin e produktit e rekomandojmë për parandalim dhe për plotësim të terapive.

Kujt i rekomandohet?
- personave të ndjeshëm ndaj infeksioneve të fshikëzës urinare;
- personave që shpesh përdorin banjat apo pishinat publike;
- personave të neglizhojnë kushtet klimatike kur kanë të bëjnë me veshjen;
- atyre që konsumojnë shumë pak lëngje;
- atyre që priren ta mbajnë urinën;
- secilit që e konsideron të rëndësishme mbrojtjen e traktit urinar.

A e dini se?
A e keni ditur se shumica e infeksioneve urinare shkaktohen nga bakteri E. coli? D-manoza e lidh E. colin dhe që të dyja dalin nga organizmi përmes urinës. *
60 tableta

Dozimi:
2-4 tableta në ditë.

Përbërësit
150mg D-Manoza
100mg Ekst. nga frutat e boronicës së kuqe 12:1 (std. 30% polifenol)
20mg Vitaminë C
17mg Ekstrakt nga fleta e lakrës 4:1
100mg Ekstrakt nga fleta e hithrës therëse 4:1 (std. 1% acid silik)
30mg Ekstrakt nga fleta e barishtes agathosma 4:1
100mg Ekstrakt nga fleta e barishtes Arctostaphylos uva-ursi 4:1

URX është një formulë e zhvilluar posaçërisht për mbështetjen e brendshëm të traktet urinare që përbërësit aktiv - janë të njohura dhe të përdorura me predilection në mjekësinë tradicionale për shekuj me radhë - mund të ofrojnë ndihmë në situata kur mbështetjen e sistemit urinar është shumë e rekomanduar.

Në njerëzit e shëndetshëm të sistemit urinar zakonisht është steril, kështu që funksionimi i saj duket pothuajse "natyrore". Megjithatë në disa njerëz infeksionet e rrugëve urinare të ndodhin më të shpeshta, për të cilën arsye mund të jetë një "ndjeshmëri" e thjeshtë, apo veshje të pamjaftueshme, ose rregullisht frekuentimin në vende me rrezik të lartë të infektimit të tilla si pishina.

Mbrojtja e traktet tona urinare mund të jetë veçanërisht e rëndësishme, por ne nuk do të jepte menduar shumë. Disa njerëz e konsiderojnë infektues një ftohtësi si një gjë pothuajse e zakonshme, e cila në qoftë se ajo nuk është shëruar në mënyrë adekuate, mund të zhvillohet në një sëmundjeje të rëndë.

Sigurisht qëllimi ynë kryesor është parandalimi. Nëpërmjet marrjes adekuate të lëngshme, shtresa të veshjeve të përshtatshme për të motit, nivelet e higjienës rritur, si në banjot publike, duke shmangur ulur në sipërfaqe të ftohtë dhe rregullisht vizituar tualet, ne vetë mund të bëjë shumë për shëndetin e traktet tona urinare. Për më tepër, tani e tutje ajo është gjithashtu e mundur për të aplikuar mbrojtje të brendshme URX.

KUJDES!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
* C S Edén and H A Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary tract epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21(1): 229–237.
arrow

URX - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
URX
Back to content