Immunvirex - CaliVita

Go to content

Immunvirex

Mbështetje për imunitetin
30 kapsula

Kompleks për përforcim të imunitetit
në magazinë
imunitet i dobët?
Një metodë e provuar për të përmirësuar imunitetin

Përforcues imuniteti që përmban beta glukan dhe rrënjë kudzu.

E rekomandojmë veçanërisht në vjeshtë dhe dimër për të parandaluar ftohjet, dhe pas sëmundjeve për të forcuar imunitetin.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Beta glukan dhe kudzu për imunitet

KOMPLEKS PËR PËRFORCIM TË IMUNITETIT

Produkti Immunvirex, një kompleks nxitës imuniteti, përmban një kombinim unik të vitaminave, mineraleve dhe përbërësve aktiv bimor, të cilat janë të dëshmuara në mbështetjen e organizmit për t’i luftuar patogjenet. Duke iu falënderuar përbërësve të tij aktiv, produkti jo vetëm që pengon hyrjen, vendosjen dhe riprodhimin e patogjeneve në organizëm, por jep edhe efekte pozitive në proceset imune dhe mund të ofrojë edhe efekte natyrale anti-inflamatore, duke ndihmuar në këtë mënyrë parandalimin dhe lehtësimin e ashpërsisë së infeksioneve në disa drejtime.

Kujt i rekomandohet?
  • Personave që kërkojnë mbrojtje efikase kundrejt infeksioneve;
  • Personave që kërkojnë mbështetje natyrale të sistemit imun;
  • Për ta përgatitur organizmin kundër sulmit të patogjeneve;
  • Në situata kur funksionimi i duhur i sistemit imun ka rëndësi të jashtëzakonshme.

Burimi:
Zinc and respiratory tract infections: Perspectives for COVID‑19 (Review)- Anatoly V Skalny et al,, Int J Mol Med. 2020 Jul;46(1):17-26.; A role for quercetin in coronavirus disease 2019 (COVID-19)- Derosa et al., Phytotherapy Research. 2020; 1-7;How to boost the immune defence prior to respiratory virus infections with the special focus on coronavirus infections - Samir Jawhara et al., Gut Pathog (2020) 12:47
30 kapsula

Dozimi: 1 kapsulë në ditë!

PËRBËRËSIT
400N.I. Vitaminë D3
10mg Zink
30mg Beta Glucan
200mg Quercetin
5mg Bioperine
50mg Kudzu (Pueraria lobata root)
mg Lb. rhamnosus
Kujdes: bisedoni me mjekun në rast se keni sëmundje kronike apo jeni duke përdorur barëra. Kudzu mund ta ulë presionin e gjakut, sheqerin në gjak, ngadalësojë mpiksjen e gjakut apo të bashkëveprojë me barërat që jeni duke përdorur. Nuk rekomandohet për shtatzënat, nënat gji-dhënëse dhe fëmijët.

arrow
Immunvirex - komente produkt
Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Immunvirex Calivita
Back to content