Organic Acai - CaliVita

Go to content

Organic Acai

Organic Acai
Premium Organic
473 ml

Lëng bio acai
në magazinë
Organic Acai Pack
Premium Organic
4 x 473 ml

Lëng bio acai
në magazinë
Organic Acai - me fruta organike
Calivita Organic Acai

Lëng bio acai

Acai është suplement ushqimor i cili përmban antioksiduese bimore, kapaciteti antioksidues i të cilave sipas shkallës ORAC sillet në 102 700 njësi. Mund ta përmirësoj shëndetin nëse përdoret si plotësim primar në cilësinë e një antioksiduesi të fuqishëm dhe të jashtëzakonshëm. Në veçanti rekomandohet në raste të sëmundjes së sheqerit, në rast të problemeve, nëse punoni natën, nëse keni prirje për çrregullimin e metabolizmit të yndyrave, sëmundjeve kardiovaskulare, dhe nëse jeni duhanpirës. Nxit punën e qelizave imune, në këtë mënyrë përforcon reagimin e organizmit ndaj ftohjeve dhe infeksioneve të vjeshtës. Ka shije jashtëzakonisht të këndshme dhe përmban ekskluzivisht acai organik.

Banorët autoktonë e kishin shfrytëzuar acain për trajtimin e disa problemeve të ndryshme: sëmundjeve të lëkurës, dhimbjeve menstruale, problemeve me tretje, por edhe në raste të diabetit, sëmundjeve të zemrës, dhe llojeve të ndryshme të kancerit. Produkti ynë i certifikuar organik kultivohet në fermat e kontrolluara organike.

KUJT I REKOMANDOHET?
 • Atyre që kërkojnë mbrojtje të fortë antioksidante, në veçanti duhanpirësit, personat që kanë një jetë me plot stres apo me ushqim të pa balancuar, banorët e qyteteve me ajër të ndotur dhe atyre që rregullisht konsumojnë alkool.
 • Atyre që dëshirojnë ta plotësojnë terapinë kundër Sindromës Metabolike (nivele të larta të insulinës, tolerancë e zvogëluar e glukozës, peshë e tepërt, presion i lartë i gjakut, nivele të rritura të triglicerideve dhe kolesterolit).
 • Atyre që kërkojnë suplemente të shijshme të certifikuara organike në dietën e tyre për reduktimin e peshës.
 • Për ta përmirësuar rezistencën e trupit.
 • Për ta mbështetur funksionimin e balancuar të trupit.

A E DINI SE?
A e keni ditur se acai e humb shumicën e vlerave të saja ushqimore 24 orë pas vjeljes, kështu që ai procedohet menjëherë dhe futet në trupin tonë në formë të puresë apo lëngut?
473 ml

Dozimi:
2 lugë gjelle në ditë.

PËRBËRËSIT
Fruta të acait organik
VËREJTJE!
 • Pas hapjes të mbahet në frigorifer!
 • Nuk rekomandohet për shtatzëna dhe gji-dhënëse.
 • Pacientët me probleme në veshka duhet ta kërkojnë këshillën e mjekut para përdorimit për shkak të përmbajtjes së lartë të kaliumit në produkt.
 • Nuk rekomandohet për pacientët që përdorin substanca imuno-supresive (frenues imuniteti).
Lëng bio acai

Acai është një frutë ekzotike me origjinë nga pyjet me shi të Amazonës, është jashtëzakonisht e pasur me antioksidante, kurse përmban edhe vitaminat B1, B2, C dhe E, niacinë, hekur, kalium, fosfor, kalcium, dhe aminoacide të ndryshme. Ka një përmbajtje të lartë të fibrave, kurse përmban pak sheqer. Banorët autoktonë e kishin shfrytëzuar acain për trajtimin e disa problemeve të ndryshme: sëmundjeve të lëkurës, dhimbjeve menstruale, problemeve me tretje, por edhe në raste të diabetit, sëmundjeve të zemrës, dhe llojeve të ndryshme të kancerit. Produkti ynë i certifikuar organik kultivohet në fermat e kontrolluara organike.

Kujt i rekomandohet?
 • Atyre që kërkojnë mbrojtje të fortë antioksidante, në veçanti duhanpirësit, personat që kanë një jetë me plot stres apo me ushqim të pa balancuar, banorët e qyteteve me ajër të ndotur dhe atyre që rregullisht konsumojnë alkool.
 • Atyre që dëshirojnë ta plotësojnë terapinë kundër Sindromës Metabolike (nivele të larta të insulinës, tolerancë e zvogëluar e glukozës, peshë e tepërt, presion i lartë i gjakut, nivele të rritura të triglicerideve dhe kolesterolit).
 • Atyre që kërkojnë suplemente të shijshme të certifikuara organike në dietën e tyre për reduktimin e peshës.
 • Për ta përmirësuar rezistencën e trupit.
 • Për ta mbështetur funksionimin e balancuar të trupit.

A e dini se?
A e keni ditur se acai e humb shumicën e vlerave të saja ushqimore 24 orë pas vjeljes, kështu që ai procedohet menjëherë dhe futet në trupin tonë në formë të puresë apo lëngut?

KUJDES!
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 25 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.

  Organic Acai - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  garanci Çmimi më i ulët
  Organic Acai
  Organic Acai PAK
  Back to content