#boostUp - CaliVita

Go to content

#boostUp

në magazinë
Mbështetni mendjen tuaj dhe vazhdoni me sfidat e përditshme të jetës së përditshme me #boostUp!

Zgjidhni #boostUp Calivita
25% zbritje në blerjen e parë >>
#boostUp - Rriteni trurin tuaj në mënyrë natyrale
Calivita #boostUp

Bakopa dhe Ginkgo biloba për kujtesë dhe përqendrim

# boostUp: Në hap me botën dinamike! Freskia mendore është e domosdoshme në botën e sotme, e cila orientohet nga performanca, sepse ne duhet të jemi në gjendje të punojmë e veprojmë në mënyrë efikase dhe të jemi të përqendruar në baza ditore. Krahas mbajtjes në mend dhe kryerjes së detyrave të përditshme, ne u përgjigjemi një grumbulli të mesazheve, thirrjeve telefonike dhe pyetjeve, marrjes së vendimeve të menjëhershme derisa ballafaqohemi me një bollëk informacionesh lidhur me mjetet digjitale dhe internetin.   Një zgjidhje natyrale për freski shpirtërore Duke iu falënderuar përbërësve të saj të çmueshëm produkti #boostUp ju ndihmon që të ballafaqoheni me sfidat mendore të shkaktuara nga bota dinamike, pa kafeinë. Një kompleks ushqimor që përmban ekstrakte bimore të përpunuara prej kohësh, magnez organik, vitaminë B dhe lipide, gjitha këto për ta ndihmuar trurin që ta nxitë performancën mendore, të promovojë përqendrimin, të përmirësojë memorien derisa njëkohësisht në anën tjetër e ul ankthin dhe stresin e shkaktuar nga jeta plot tensione. Përdorimi i barishteve antike Barishtja indiane, e quajtur bakopa, ishte shfrytëzuar qysh në antikë në mjekësinë tradicionale “Ayurverde” për ta rritur funksionin e trurit, por shkenca e sotme po ashtu ka dëshmuar efikasitetin e saj përgjatë një serie hulumtimesh me të vjetrit dhe të rinjtë. Kjo barishte adaptogjene dhe antioksidues, përmirëson memorien, rrit përqendrimin dhe ndihmon fokusimin. Gingko biloba ishte përdorur gjerësisht përgjatë mijëra viteve për të përmirësuar funksionet konjuktive. Për shkak të efektit të tij në qarkullimin e gjakut, truri ynë do të jetë në gjendje që të absorbojë më tepër oksigjen dhe materie ushqyese, dhe kështu ofron një efekt pozitiv në memorie dhe në të menduar. Përbërë të çmueshëm për një mendje të mprehtë Magnezi është i nevojshëm për funksionimin e mirëfilltë të sistemit nervor. Niveli i pamjaftueshëm i magnezit mund të shkaktojë çrregullime të sistemit nervor, probleme me memorien, stres, dhe shqetësim. Acidi pantotenik (vitamina B5) mund të ndihmojë rritjen e performancës mendore, ta ulë lodhjen, ta ndihmojë tolerancën e stresit dhe ta përforcojë përqendrimin. Fosfatidylserina është një lipid që gjendet në natyrë por edhe tek përqendrimet e mëdha në tru. Kjo e ndihmon funksionin e trurit dhe të menduarit e mirëfilltë, si dhe mund ta ulë humbjen e memories si rezultat i plakjes. Nëse dëshironi të reagoni ndaj sfidave mendore të shkaktuara nga bota dinamike, por edhe të flini rehatshëm, atëherë blini produktin #boostUp për nxitje mendore. Së shpejti në dispozicionin tuaj!
#boostUp përbërësit aktivë/kapsulë: Ekstrakt nga fleta Bacopa (20:1; Bacopa monnieri) 100.0 mg Magnez (Magnesium Malate) 30.0 mg Fosfatidylserine 25.0 mg Ekstrakt flete Ginkgo Biloba (50:1; std. 24% flavonglycosides, 6% terpenes) 20.0 mg Acid Pantotenik 2.0 mg Përbërësit tjerë: Hydroxypropyl methylcellulose, byk orizi, krunde orizi.

Dozimi: 1 kapsulë në ditë.


#boostUp - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
garanci Çmimi më i ulët
#boostUp
Back to content