Lion Kids +C - CaliVita

Go to content

Lion Kids +C

Vitamina Calivita
90 tableta përtypëse

Vitaminë C për fëmijë
në magazinë
një fëmijë në dëborë
Tableta me përmbajtje të lartë të vitaminës C natyrale, të prodhuara me teknologjinë më të fundit. Lion Kids C është një produkt i shijshëm me vitaminë C në formën e tabletave të kafshëve. Forma dhe forma e tyre me siguri do ta bëjnë më të lehtë dhënien e këtij suplementi ushqimor për fëmijët dhe në një mënyrë argëtuese për ta. Lion Kids C nuk përmban sheqer, gjë që e bën atë të përshtatshëm për dhëmbë. Lion Kids përmban vitaminë C të marrë ekskluzivisht nga burime natyrore.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Vitamina C natyrale për fëmijët

Vitaminë C për fëmijë

Lion Kids C është një preparat i shijshëm, përtypës, i padëmshëm për dhëmbët, të cilin e kemi prodhuar në mënyrë të veçantë për të plotësuar nevojat e fëmijëve. Nuk përmban sheqer apo xylit, agjenti ëmbëltues të cilin e përmban redukton rrezikun e kariesit dhe mbështet zhvillimin e shëndoshë të dhëmbëve të fëmijës.

Është jashtëzakonisht i rëndësishëm për organizmat në zhvillim e sipër për ta ndihmuar procesin e zhvillimit të tyre intensiv gjatë gjithë kohës, pasi që vitamina C është esenciale jo vetëm për formimin e eshtrave por edhe për funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe strukturimit normal të lëkurës.

Kujt i rekomandohet?
- për konsumimin e përditshëm të fëmijëve, në mënyrë që të mbështetet funksionimi i shëndoshë i sistemit të tyre imun, si dhe zhvillimi i tyre i mirëfilltë;
- për gjithë ata që e konsiderojnë të rëndësishëm reduktimin e kariesit, dhe në këtë mënyrë ndihmojnë në zhvillimin e shëndoshë të dhëmbëve të fëmijëve;
- për gjitha ata që preferojnë formën e tabletave përtypëse.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së vitaminës C përfshijnë: dobësim të sistemit imun, ndjeshmëri ndaj infeksioneve, rigjenerim të ngadalshëm pas sëmundjeve, shërim të ngadalësuar të plagëve, gjakderdhje nga mishi i dhëmbëve, qelbëzim të mishit të dhëmbëve, dhimbje muskujsh.

A e dini se?
A e keni ditur se 60-90% e fëmijëve në gjithë botën vuajnë nga kariesi?* Xyliti në Lion Kids C nuk i ushqen bakteret e gojës të cilët e shkaktojnë kariesin.

Burimi
* http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs318/en/
90 tableta përtypëse

Dozimi:
për fëmijët, 1–3 tableta në ditë

Përbërësit
75mg Vitaminë C

Ne kurrë nuk mund të fillojnë të jetojnë një mënyrë të shëndetshme të jetës në fillim të mjaftueshme. Një i fortë, fëmijë i shëndetshëm kryen më mirë në shkollë, si fizikisht dhe mentalisht A nuk e bëjnë kompromise kur zhvillimi dhe shëndeti i fëmijëve ju është në rrezik! Për t'u dhënë atyre më i mirë që ju mund të! Fëmijët gatshme të pranojë pllakat e kafshëve në formë chewable, kështu që administrata e tyre është e lehtë.

Zhvillim shumë i shpejtë fiziologjik dhe mendor të fëmijëve do të thotë se ata kanë kërkesa të rëndësishme ushqyese. Një dietë e pasur dhe të mirë-balancuar e ushqimeve me cilësi të mund të sigurojë këtë të ushqyerit, por ndonjëherë ka faktorë në punë të cilat mund të rezultojnë në një më pak se furnizimin optimal të mineraleve dhe vitaminave jetike fëmijët kanë nevojë në këtë fazë të rëndësishme të jetës së tyre. Në kohë të mbikëqyrjes reduktuar prindërore, të tilla si në shkollë, pas aktiviteteve shkollore, apo vizituar miqtë, një fëmijë mund të ketë një prirje për të ngrënë ushqime të cilat sigurojnë të ushqyerit e dobët të tilla si karamele, snacks, ushqim hedhurinë, dhe pije të buta. Pastaj nuk është mbizotërimi modern i shpejtë dhe komoditet ushqime, të cilat mund të shpëtojë prindërve disa kohë, por nuk mund të jetë aq kalori sa një ushqim të përgatitur në shtëpi nga e para. Edhe për në shtëpi-i gatuar ushqimet, çfarë prind nuk ka përjetuar një hezitim të vogël fëmijës për të ngrënë zarzavate dhe perime të tij apo të saj? Për më tepër, mbi-përpunimit, periudhat e gjata të magazinimit, dhe të anijeve në distancë të gjatë do të thotë shumë nga përbërësit që ne mund të përdorin në gatim tonë të mos përmbajnë të njëjtin nivel të ushqyesve të cilësisë si vite më parë.

Për këto arsye, shumë prindër përdorin shtojcave dietë për të siguruar që fëmijët e tyre janë duke marrë të gjitha ushqyesve ata kanë nevojë për zhvillimin e duhur. Një i fortë, fëmijë i shëndetshëm kryen më mirë në shkollë, si mendërisht dhe fizikisht. Lion Kids është një formulim up-to-date përmban një spektër të plotë të vitaminave dhe mineraleve të cilësisë për të ndihmoni duke mbështetur zhvillimin optimal të fëmijës tuaj. Lion Kids familje përfshin një version me shtesë Vitamina C, dhe një version me Vitamina shtesë D. Vitamina D luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e eshtra të shëndoshë dhe të dhëmbëve, dhe gjithashtu merr pjesë në absorbimin dhe shfrytëzimin e kalciumit dhe fosforit.

E gjithë kjo në një provë, chewable, kafshëve-formë tabletë madhe, që fëmija juaj do të gëzojnë duke marrë.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të përdorni ndonjë shtesë.
Ky produkt duhet të administrohet vetëm me mbikëqyrjen e të rriturve, dhe duhet të mbahen jashtë të arrijnë të fëmijëve në të gjitha kohët.
Një fëmijë mund gabim atë për karamele, dhe, në qoftë se ajo është e arritshme, të konsumojnë më shumë tableta në një kohë të vetme se sa është i shëndetshëm.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Lion Kids C - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Lion Kids +C
Back to content