Mega Co Q10 PLUS - CaliVita

Go to content

Mega Co Q10 PLUS

Antioksidantë
60 kapsula

Mega dozë Q10 me antioksidante
në magazinë
mbani të rinj
Mega dozë e koenzimës Q 10
beta karoten, vitaminë E dhe selen

rinia
energji
bukuri
mirëqenien

dhe me shume !!!
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

50 mg koenzimë q10 dhe antioksidantë

Mega dozë Q10 me antioksidante

Produktin Mega CoQ10 Plus, një dozë e lartë e CoQ10, e plotësuar me tre antioksidante, beta-karoten, vitaminë E, dhe selen, e rekomandojmë për parandalim dhe trajtim. Duke e aplikuar një dozë të lartë të CoQ10, jo vetëm që do të ndiheni të mbushur me energji, por gjithashtu mund të kontribuoni në normalizimin e shtypjes suaj të gjakut, ruajtjen e shëndetit të zemrës, syve, aftësive mendore, mund të bëni përmirësime të rëndësishme në parandalimin e sulmeve të migrenës si dhe ta përforconi potencën tuaj. *

Kujt i rekomandohet?
- atyre që merren me punë të rënda fizike apo mendore, si dhe sportistëve, për t’i ngritur nivelet e energjisë;
- atyre që ballafaqohen me sëmundje kardiovaskulare dhe me probleme të shtypjes së gjakut, si dhe atyre që e shohin si të rëndësishëm mirëmbajtjen e shëndoshë dhe funksionimin normal të këtyre organeve;
- atyre që ballafaqohen me migrenë;
- atyre që vuajnë nga tinitusi**;
- atyre që vuajnë nga problemet me mishin e dhëmbëve ***;
- meshkujve për ta përmirësuar potencën e tyre;
- në rast të aplikimit të medikamenteve të caktuara kundër kolesterolit, medikamenteve psikiatrike, medikamenteve për kontrollimin e ritmit të zemrës, apo preparateve për trajtimin e diabetit;
- për duhanpirësit;
- atyre që e shohin të rëndësishëm mirëmbajtjen e shëndetit të syve;
- atyre që kërkojnë mbrojtje të fuqishme antioksidante.

A e dini se?
aplikimi i dozës ditore 3x50 mg CoQ10 për gjysmë e redukton numrin e sulmeve të migrenës, gjithashtu në mënyrë të konsiderueshme e shkurton edhe kohëzgjatjen e saj? ****

Burimi
* Lewin A, Lavon H. The effect of coenzyme Q-10 on sperm motility and function. Mol Aspects Med 1997;18 S213-S219. Efficacy of coenzyme Q10 in migraine prophylaxis: A randomized controlled trial - P. S. Sándor, L. Di Clemente, G. Coppola, et al. Neurology 2005;64;713

** A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.

*** Study of periodontal disease and coenzyme Q - Iwamoto Y, Nakamura R, Folkers K, Morrison RF., Res Commun Chem Pathol Pharmacol. 1975 Jun;11(2):265-71.

**** Open label trial of coenzyme Q10 as a migraine preventive - Rozen TD., et al, Cephalalgia. 2002 Mar;22(2):137-41
60 Kapsula

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Përbërësit
50mg Koenzimë Q 10
1000N.I. Beta Karroten
10N.I. Vitaminë E
10mcg Selen


strijela

Mega CoQ10 Plus - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Mega CoQ10 Plus
Back to content