Resveratrol PLUS - CaliVita

Go to content

Resveratrol PLUS

Antioksidantë
60 kapsula

Resveratrol me Q10
në magazinë
vera e kuqe përmban resveratrol
Ju ndoshta dini për vetitë shëndetësore të verës së kuqe. Resveratrol PLUS është një grup unik antioksidantësh të cilësisë më të lartë - një burim i fuqisë së përqendruar të polifenoleve - resveratrol i marrë nga rrushi i kuq, i përmirësuar me ekstrakt rrushi dhe koenzimë Q10.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

trans resveratrol + koenzima Q10

Resveratrol me Q10

Në produktin tonë të cilësisë më të lartë, kemi kombinuar resveratrolin nga vera e kuqe me fara rrushi, për të mbështetur enët e gjakut, me koenzimën Q10, e njohur për furnizimin e qelizave me energji, për të ofruar një mbrojtje sa më të mirë të sistemit kardiovaskular. Në anën tjetër, elementet e produktit gjithashtu ofrojnë mbrojtje kundër efekteve të dëmshme të radikaleve të lira, si dhe mund ta ngadalësojnë procesin e plakjes.

Kujt i rekomandohet?
- personave që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare dhe tension gjaku, si dhe atyre, të cilëve historia familjare demonstron mundësinë e trashëgimit të sëmundjeve të tilla; secilit, për ta mirëmbajtur funksionimin e shëndoshë të trupit të tyre;
- atyre që gjenden nën ngarkesë të fortë fizike apo mentale;
- atyre që kanë një jetë me stres;
- duhanpirësve;
- atyre që dëshirojnë t’i shijojnë efektet e dobishme të resveratrolit pa konsumimin e alkoolit;
- secilit që dëshiron një jetë të gjatë, të shëndoshë dhe energjike.

A e dini se?
A e keni ditur se francezët, të njohur për konsumimin e moderuar të verës, janë më të shëndoshë dhe jetojnë më gjatë në krahasim me popujt tjerë që konsumojnë sasi të ngjashme të acideve të ngopura yndyrore? Është zbuluar se efekti i dobishëm nuk rezulton në vetë alkoolin, por në resveratrolin që gjendet në verën e kuqe. *
60 kapsula

Dozimi:
1 kapsul në ditë

Përbërësit
100mg Ekstrakt resveratrol (50% Trans-Resveratrol)
50mg Ekstrakt nga farat e rrushit
20mg Koenzimë Q 10

Shumë njerëz kanë dëgjuar për efektet shëndetësore mbështetjen e verë të kuqe. Resveratrol PLUS është një formulë antioxidant cilësi premium, e cila përmban pronat me vlerë të polyphenols verë të kuqe kondensuar në një kapsulë. Përbërësit e saj të tjera aktive punojnë në sinergji për të plotësuar efektet e saj celularë mbrojtjen.

A keni dëgjuar për shëndetin efektet e verë të kuqe mbështetës? Resveratrol PLUS është një formulë antioxidant cilësi premium, e cila përmban pronat vlefshëm të polyphenols verë të kuqe kondensuar në një kapsulë. Kjo dhe të tjera, duke bashkëpunuar përbërësit aktiv që punojnë në sinergji të mund të plotësojë në qelizë mbrojtjen efektet e Resveratrol PLUS.

Sipas një urtësi të vjetër popullor, një filxhan i përditshëm i verës së kuqe nuk është e dëmshme. Në të kundërtën, ajo është shumë e dobishme për shëndetin tonë. Në fillim të viteve 1990, kjo urtësi shkaktuar një tronditje të rëndësishëm kur shprehja "paradoksi francez" u bë i njohur në mjekësi. Kjo shprehje i referohet vëzhgimit se incidenca e sëmundjeve kardiovaskulare në mesin e francezëve që jetojnë në zona të caktuara është shumë më e ulët se në mesin e njerëzve që jetojnë në vendet e zhvillimit të ngjashme, duke çuar një mënyrë të ngjashme të jetës dhe të konsumojnë sasi të ngjashme të yndyrave të ngopura. Shpjegimi qëndron jo në gjene, por kryesisht në zakonet e konsumit të verës karakteristike e këtyre rajoneve.

Efektet e dobishme nuk janë për shkak të alkoolit në vetvete, por komponimet polyphenol gjetur në verë të kuqe, të cilat ofrojnë mbrojtje të fuqishme antioxidant kundër qelizës efektet e radikaleve të lira të dëmshme, të mbështetur enët e gjakut dhe të kenë efekte anti-plakje si.

Kompleksi më i njohur polyphenol gjetur në verë të kuqe është resveratrol dhe ndër 4, natyrisht ndodhin formave kimike është trans-resveratrol të saj, e cila ka aktivitetin më të mirë biologjik. Ajo është prodhuar në sasi më të mëdha në hardhi-xhiruar dhe zhvishem e rrushit që shpjegon praninë e tij në verë të kuqe, si dhe (për 1 litër verë të kuqe ekziston 2-3 mg / l në mesatare). Fenomen paradoks francez e ka ngacmuar interesin e shkencëtarëve dhe si rezultat sot resveratrol është konsideruar të jetë një nga antioksidantë më premtuese natyrore.

Formula Resveratrol PLUS i CaliVita është më shumë se një produkt të thjeshtë resveratrol. Kjo është një formulë komplekse që përmban jo vetëm këtë përbërës aktiv në një formë të koncentruar, por edhe antioksidantë të tjera plotësuese, si dhe. Ekstrakti i vlefshëm i farës së rrushit, të cilat përveç efekteve të saj antioxidant është gjithashtu i njohur për efektet e saj enë gjaku mbështetëse dhe coenzyme Q10, i cili mbështet funksionimin e shëndoshë të zemrës dhe është gjithashtu i domosdoshëm për proceset e prodhimit të energjisë në nivel qelizor.

KUJDES.
Nëse ju keni disa sëmundjeve kronike ose të marrë disa ilaçe rregullisht, kërkoni këshilla mjekësore para se të aplikoni formulën.
A nuk e tejkalojnë shtesat rekomanduara intake.Food përditshme nuk mund të zëvendësojnë për një diet.Keep balancuar përzier jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
*The French Paradox; Lessons for other countries - Ferrieres, J. (2004). Heart 90 (1): 107–111
strijela

Resveratrol PLUS - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Resveratrol PLUS
Back to content