Lutein PLUS - CaliVita

Go to content

Lutein PLUS

Antioksidantë
60 kapsula
në magazinë
kartë testimi i syve
Lutein Plus është një formulë gjithëpërfshirëse antioksiduese që mbështet funksionimin e duhur të syrit. Produkti rekomandohet për njerëzit që janë të lodhur duke punuar në kompjuter, duke kaluar shumë orë duke lexuar ose shikuar, duke vozitur në errësirë, duke qëndruar në dhoma me tym, të ekspozuar ndaj dritës së fortë të diellit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Antioksidantë për mbrojtjen e syve dhe shikimit

Kompleks për mbrojtje të syve

Lutein Plus është një produkt kompleks antioksidant i prodhuar për ta mbrojtur shëndetin e syve. Gjersa boronica kryesisht njihet për rezultatet e saja në mjekësinë tradicionale, luteina dhe zaenxethina janë përbërësit më të rëndësishëm të makulës, pjesë e syrit përgjegjëse për shikim të qartë. Duke vepruar si një “filtër”, ato e mbrojnë shëndetin e retinës nga efektet e dëmshme të dritës së fortë apo rrezatimit me rreze UV; ato mund ta ngadalësojnë plakjen e syve dhe ta zvogëlojnë rrezikun e degjenerimit makular si rrjedhojë e moshës (AMD).

Kujt i rekomandohet?
- personave, sytë e të cilëve i janë nënshtruar ngarkesës së madhe (shfrytëzimi i kompjuterit, shikimi televizionit, vozitjes, shfrytëzimit të kondicionerit të ajrit, dritës së dobët/apo dritës artificiale;
- secilit mbi moshën 40 vjeçare;
- kur gjendja e syve ka të bëj me moshën (degjenerimi makular si rrjedhojë e moshës);
- secilit që e sheh të rëndësishëm mbrojtjen e shikimit të qartë dhe të shëndetit të syve.

A e dini se?
A e keni ditur se degjenerimi makular si rrjedhojë e moshës është shkaktari i tretë më i shpeshtë i verbërimit? Sipas OBSH-së, më 2009 pothuaj 400 milionë njerëz vuanin nga problemet me shikim.

Burimi
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html;
http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
60 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë

Përbërësit
6mg Luteinë
0.5mg Zeaxanthinë
200N.I. Vitaminë A (retinol acetat)
50mg Vitaminë C
25mg Ekstrakt boronice (std. 25% anthocyanins)

Lutein Plus është një formulë komplekse antioxidant ne kemi zhvilluar posaçërisht për të mbështetur shëndetin e syve. Ajo mund të jetë një ndihmë efikase për të gjithë sytë e të cilit janë të ekspozuar ndaj tendosje në rritje; për shembull ata që punojnë me kompjuterë apo në dritë artificiale.

Lutein Plus është një bombë e vërtetë antioxidant, përbërësit aktiv të cilit të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit të syve. Përbërës kryesor i saj aktiv isLutein, një antioxidant i veçantë. Ajo akumulon në sytë, kryesisht në shtresën e saj Macula, ku në njërën anë ajo mbron kundër radikaleve të lira, dhe nga ana tjetër ajo ndihmon të mbrojtur sytë kundër efekteve të dëmshme të dritës. Macula (macula lutea) është një sipërfaqe përafërsisht 6 mm që zë pjesën e mesme të retinës, e cila është vend i vizionit të mprehtë ne përdorim kryesisht kur lexuar ose duke punuar me diçka të afërt me sytë tanë. Retinë është një indi që përmban qelizat ndjeshmërisë të lehta të syrit. Retinë përcjell imazhin mbërritjes në sy nga një objekt në tru. Konsumojnë një sasi ditore prej 6 mg (që tashmë është 1 kapsulë) i Lutein, së bashku me një mënyrë të shëndetshme të jetës, mund të mbështesë në mënyrë efektive në shëndetin e syve tanë.

Përbërësi tjetër kryesor i formulës është Zeaxanthin, e cila përdoret në kombinim me shpesh Lutein, eshte gjithashtu nje komponim antioksidues përkasin carotenoids, e cila akumulon ne sy. Zeaxanthin stabilizon membranave, me të cilën ajo merr pjesë në mbrojtjen e membranës së retinës kundër dritës.

Lutein Plus përfshin gjithashtu një nga substancat më të rëndësishme bimore për sytë, boronicë, të cilat përmbajnë antocyanines, të cilat ndihmojnë të ruajtur funksionimin normal të retinës, ruajtjen e nivelit të shëndetshme të përmbajtjes kolagjenit të syrit dhe për më tepër ata e mbrojnë shëndetin e capillaries kundër efektet e dëmshme të radikaleve të lira. Vitamina A është e domosdoshme për vizion të mirë. Lutein Plus është e rekomanduar për të gjithë për të cilët ruajtja e shikimit të mprehtë është e rëndësishme. Sigurisht efekti i saj antioxidant të mbizotërojnë jo vetëm në sytë por në organet e tjera dhe proceset metabolike si.

KUJDES!
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Lutein PLUS - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Lutein Plus
Back to content