C 500 - CaliVita

Go to content

C 500

Vitamina Calivita
100 tableta

Dozë e madhe me vitaminë C
në magazinë
limon - një burim natyral i vitaminës C
Produkti ka një çlirim të zgjatur me një dozë të lartë të vitaminës C natyrale nga agrumet.

  • mbështesin imunitetin
  • antioksidant natyral
  • rekomandohet për të moshuarit
  • dhe atletët
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita C 500

Vitaminë C nga agrumet

Dozë e madhe me vitaminë C

Përmes dozës së saj të madhe, preparati ynë me lirim të ngadalshëm C500, është një shtesë vitamine e cila në mënyrë të shkëlqyeshme e përforcon sistemin imun gjatë periudhave kritike.

Përveç tjerash, produkti në fjalë, kontribuon edhe në prodhimin normal të kolagjenit dhe ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit të enëve të gjakut, eshtrave, kërceve, dhëmbëve, mishit të dhëmbëve, dhe lëkurës. Si një antioksidant, ndihmon në mbrojtjen nga efektet e dëmshme të radikaleve të lira; mund t’i ngadalësojë shenjat e dukshme të plakjes; si dhe luan rol me rëndësi në prodhimin e energjisë gjatë proceseve metabolike.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që janë të ndjeshëm ndaj infeksioneve;
- secilit, gjatë muajve të ftohtë të dimrit në mënyrë që sistemit imun t’i jepet mbështetje më e madhe;
- sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, për ta reduktuar rraskapitjen;
- atyre që ndodhen nën tendosje të fuqishme mendore, në mënyrë që të mbështet funksionimi normal i sistemit nervor;
- të moshuarit dhe ata që janë duke u shëruar nga sëmundjet;
- duhanpirësve aktivë dhe pasivë;
- atyre që shpesh e konsumojnë alkoolin;
- për ta intensifikuar absorbimin e hekurit (në veçanti për femrat gjatë viteve reproduktive dhe pacientët që vuajnë nga mungesa e hekurit – anemia).
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë

Përbërësit
500mg Vitaminë C

Vitamina C, (e njohur edhe si Acid Askorbik) është një vitaminë e tretshme në ujë që është përdorur nga ana e metabolizmit në shumë mënyra të rëndësishme. Ajo i ndihmon aktivizon enzimat e shumta, ka një rol të rëndësishëm në frymëmarrje qelizore, dhe ofron mbrojtje kundër stresit. Ajo ndihmon në thithjen e hekurit, dhe, së bashku me acid folik dhe vitaminë B12, stimulon prodhimin e qelizave të kuqe të gjakut. Ajo ndihmon përkrahë funksionimin e sistemit nervor, dhe ajo merr pjesë në formimin e strukturës së kockave, enëve të gjakut, indeve lidhës dhe kolagjenit. Ajo është gjithashtu një e shkëlqyer anti-oxidant, duke ndihmuar për të mbrojtur qelizat kundër dëmit të shkaktuar nga radikalet e lira.

Të tjera se funksioneve të lartpërmendura, kërkesa metabolike për Vitamina C mund të rritet me gjëra të tilla si aktivitet fizik, pirja e duhanit, të pijshëm, mungesa e pushimit, sëmundjeje, ose medikamente. Si Vitamin C është tretshme në ujë, ajo nuk është e ruajtur në trup, por kalon nga metabolizmit relativisht shpejt. Produktet CaliVita® Vitamina C janë formuluar për kohën e duhur-lirimit, thithjen e vazhdueshme. duke siguruar bioavailability qëndrueshme

Në formulave të avancuara të tilla si C Plus, Vitamina C është e kombinuar me bioflavonoids (nganjëherë referuar si Vitamina P), të cilat nxisin thithjen dhe përdorimin .. Së bashku me vitaminë C, Bioflavanoids ndihmojë të sigurojë mbështetje ushqyese për një sistem të shëndoshë të qarkullimit të gjakut.

Vitaminë natyrale C, molekula e acidit askorbik janë lidhur së bashku për të formuar shumëfishta, molekula kimikisht komplekse për të cilën veprimi është më shumë se sa efekti i një acidi të thjeshtë sintetike askorbik.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Nëse ju keni një histori të gurëve në veshka, kërkoni këshilla mjekësore para se të marrë një shtesë Vitamina C.
Dyqan mbyllur fort në një vend të freskët, e thatë, si Vitamina C është e ndjeshme për të ngrohur dhe dritë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Vitamin C 500 - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
C 500
Back to content