Produkte natyrore - CaliVita

Go to content

Produkte natyrore

CaliVita International është një udhëheqës global në promovimin e shëndetit dhe në rritje të shpejtë korporatë ndërkombëtare e angazhuar në prodhimin dhe shpërndarjen e shtesave ushqimore.
Duke marrë ato në kohët moderne është një pjesë integrale e jetës moderne. Në qoftë se ne duam për të kundërshtuar efektin negativ të mjedisit, parandalimin e sëmundjeve të jetesës dhe të qëndrojnë të shëndetshme, duhet të arrijë për shtesa çdo ditë.

CaliVita Oferta Ndërkombëtare përfshin më shumë se 100 formula të ndryshme në dispozicion në rrjetin global, i cili u projektuar për nevojat individuale të njeriut bashkëkohor, duke përdorur përparimet më aktuale në shkencën mjekësore. Një gamë të gjerë të produkteve përfshin: përgatitjet mono dhe kits përmbajnë vitamina, minerale, ekstrakte bimore, antioksidantë dhe shumë substanca të tjera aktive.

CERTIFIKIMET

Të gjitha prodhimet janë të prodhuara në bazë farmaceutike përbërësit klasës natyrore dhe në fabrikat farmaceutike. Ato janë prodhuar në Shtetet e Bashkuara, nga prodhuesit e njohur e shtojcave ushqimore nën mbikëqyrjen e FDA e SHBA (Food and Drug Administration). FDA Certifikata është një garanci e përgatitjet shëndetësore sigurisë. Prodhimi i shtojcave, nga lëndët e para me origjinë natyrore, është mbajtur në përputhje me standardet e cGMP (current Good Manufacturing Practice), e cila lejon për ta për të marrë standardet e produkteve të cilësisë më të lartë. Në prodhimin e preparateve të caktuara që përmbajnë doza të larta të substancës aktive aplikuar teknologjitë e veprimit të zgjatur - "lirimin kohën e duhur". Ai siguron një nivel më të efektshme dhe të përhershëm komponent në trup, edhe me 10 deri 18 orë. Minerale që gjenden në produkte të CaliVita janë në formë të celuar, i cili siguron shfrytëzimin maksimal nga trupi.

Organic Noni

Organic Noni

Lëng noni, lëng noni organik
Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Me origjinë nga fermat e kontrolluara ekologjike, frutat e nonit organik janë erëzuar me mjedër nga fermat ekologjike. Gjersa noni polinezian ka origjinë nga natyra e paprekur, noni organik kultivohet në fermat me kualifikime organike.

Kujt i rekomandohet

 • për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;
 • për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;
 • për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;
 • për të plotësuar proceset detoksikuese.

A e dini se :
kualifikimi organik  mund të sigurohet vetëm pas plotësimit të rregulloreve jashtëzakonisht të rrepta, dhe se prodhimi organik jo vetëm që ngrit cilësinë e produktit por në mënyrë domethënëse e mbron edhe dheun.

Ocean 21

Ocean 21

Alga alkaline dhe aloe vera
Produkti Ocean 21 është një kompleks algash me bazë aloe verën, i cili përmban më tepër se 200 përbërës të vlefshëm aktiv të tilla si Pau d’Arco, boronica, panxhari dhe ekstrakti i karotës; preparati mbështet detoksikimin dhe regjenerimin e trupit, njëkohësisht përforcon rezistencën e trupit. Për më tepër, gjitha këto janë paraqitur në formë të lëngshme dhe të shijshme.

Kujt i rekomandohet

 • atyre që aplikojnë trajtimin detoksik dhe dëshirojnë ta ndihmojnë alkalizimin duke e plotësuar trajtimin;
 • atyre që ballafaqohen me probleme në tretje me qëllim që t ndihmohen funksionet normale të zorrëve;
 • atyre që mbajnë dietë dobësimi, në mënyrë që të mbështeten proceset normale të metabolizmit;
 • personat që vuajnë nga problemet me gjëndrën tiroide, në mënyrë që të përshtatet funksionimi normal i organit;
 • personat, thonjtë dhe flokët e të cilëve nuk kanë shkëlqim dhe janë të thyeshëm, dhe lëkura e të cilëve është jo elastike;
 • atyre që kanë mungesa vitaminash dhe mineralesh, të cilët dëshirojnë ta rifitojnë dhe ruajnë vitalitetin e tyre sa më shumë që të jetë e mundur;
 • secilit, në mënyrë që të mbështetin sistemin e tyre imun dhe ta ndihmojnë regjenerimin;
 • atyre në dietë candida, për ta plotësuar trajtimin.

A e dini se :

antrachonon, që janë ndihmës kryesor të detoksikimit dhe që gjenden në noni, mund të gjenden edhe në Aloe vera?

Organic Acai

Organic Acai
Lëng bio acai

Acai është një frutë ekzotike me origjinë nga pyjet me shi të Amazonës, është jashtëzakonisht e pasur me antioksidante, kurse përmban edhe vitaminat B1, B2, C dhe E, niacinë, hekur, kalium, fosfor, kalcium, dhe aminoacide të ndryshme. Ka një përmbajtje të lartë të fibrave, kurse përmban pak sheqer. Banorët autoktonë e kishin shfrytëzuar acain për trajtimin e disa problemeve të ndryshme: sëmundjeve të lëkurës, dhimbjeve menstruale, problemeve me tretje, por edhe në raste të diabetit, sëmundjeve të zemrës, dhe llojeve të ndryshme të kancerit. Produkti ynë i certifikuar organik kultivohet në fermat e kontrolluara organike.
Kujt i rekomandohet?
 • Atyre që kërkojnë mbrojtje të fortë antioksidante, në veçanti duhanpirësit, personat që kanë një jetë me plot stres apo me ushqim të pa balancuar, banorët e qyteteve me ajër të ndotur dhe atyre që rregullisht konsumojnë alkool.
 • Atyre që dëshirojnë ta plotësojnë terapinë kundër Sindromës Metabolike (nivele të larta të insulinës, tolerancë e zvogëluar e glukozës, peshë e tepërt, presion i lartë i gjakut, nivele të rritura të triglicerideve dhe kolesterolit).
 • Atyre që kërkojnë suplemente të shijshme të certifikuara organike në dietën e tyre për reduktimin e peshës.
 • Për ta përmirësuar rezistencën e trupit.
 • Për ta mbështetur funksionimin e balancuar të trupit.

A e dini se?
A e keni ditur se acai e humb shumicën e vlerave të saja ushqimore 24 orë pas vjeljes, kështu që ai procedohet menjëherë dhe futet në trupin tonë në formë të puresë apo lëngut

ZenThonic
ZenThonic
Antioksidant i formës së lëngshme me mangosten

ZenThonic është një produkt me bazë të koncentratit të super frutës së quajtur mangosten, e cila posedon efekte të fuqishme antioksidative në formë të lëngshme.
Fibrat e saj të vlefshme, bioflavonoidet, vitaminat dhe mineralet i ndihmojnë proceset mbrojtëse të trupit kundër radikaleve të lira, të cilat i dëmtojnë qelizat, si dhe mund ta ngadalësojnë procesin e plakjes, kanë efekt të dobishëm në sistemin kardiovaskular, ofrojnë mbështetje të veçantë për sistemin imun dhe përmirësojnë gjendjen fizike.

Kujt i rekomandohet
secilit që dëshiron të ketë mbrojtje jashtëzakonisht të fuqishme antioksidante, dhe nxitës të sistemit imun;
personat e rraskapitur dhe pacientët që vuajnë nga sëmundjet, në mënyrë që të përmirësohet gjendja fizike;
atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;
duhanpirësit aktiv dhe pasiv, banorët e qyteteve me ajër të pastër;
atyre që rregullisht konsumojnë alkool;
atyre që jetën e kanë plotë strese;
gjithë atyre që preferojnë suplemente të formës së lëngshme.

A e dini se :
sipas një legjende, mangosteni, i cili e ka origjinën nga arkipelagu i Malajas, u ishte paraqitur njerëzve nga Buda për t’i ndihmuar jetët e tyre me efektet e dobishme të kësaj frute? Eksperimentet e hershme kanë demonstruar rezultate vërtet premtuese në lidhje me efektet e xanthonës së frutës në organizmin e njeriut, duke vepruar kundër inflamacioneve, dhimbjeve, alergjive, baktereve, dhe këpurdhave.*
Shih edhe një filtër të shkëlqyer për ionizer ujë Aquarion
Back to content