OrganiCare Shampo - CaliVita

Go to content

OrganiCare Shampo

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
200 ml

ORGANICARE SHAMPO
në magazinë
flokë me shkëlqim
Flokë me shkëlqim dhe të mëndafshtë

falë shampos OrganiCare që pastron butësisht flokët dhe lëkurën e kokës dhe parandalon acarimin. Është një produkt ideal për përdorim të përditshëm, shampoja OrganiCare rekomandohet edhe për fëmijët.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Shampo organike

ORGANICARE SHAMPO - pastron butësisht, mbron kokën dhe flokët nga gjithë ndotësit e mundshëm të shkaktuar nga stresi ditor dhe nga ndikimet e jashtme ndaj së cilave ekspozohet koka; mund të përdoret për gjitha llojet e flokëve, edhe për përdorim ditor.

A E DINI SE?
A e dini se një produkt duhet t’i plotësoj kushtet e rrepta për t’u kualifikuar si produkt kozmetik organik? Përveç tjerash, në këto kushte kërkohet që lënda e parë të prodhohet në ferma organike, të respektohen saktësisht teknologjitë prodhuese, si dhe të shmanget përdorimi i substancave kimike, sintetike apo modifikimi gjenetik.
200 ml


arrow

OrganiCare Shampoo - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
OrganiCare Shampoo
Back to content