Calcium Magnesium Plus - CaliVita

Go to content

Calcium Magnesium Plus

Mineralet
100 kapsula
në magazinë
produktet e qumështit - një burim i kalciumit
Mbrojtje superiore, efektive dhe rigjenerim i kockave!

Kombinimi i 4 përbërësve jashtëzakonisht të rëndësishëm: kalciumi, magnezi, forma më aktive e vitaminës D3 (kolekalciferol) dhe vitaminës K2 (MK-7) në një produkt - Calcium Magnesium Plus është një mbështetje e pakrahasueshme në mbrojtjen e shëndetit të kockave.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita Calcium Magnesium Plus

Kalcium, magnez, vitaminë D, vitaminë K2

Osteoporoza gjithnjë e më shumë është duke i prekur femrat, kryesisht në moshën e post menopauzës, sëmundja zbulohet lehtë dhe deri në një shkallë mund edhe të parandalohet apo trajtohet.

Me vitaminën K2 kundër osteoporozës
Tani gjithë e dinë se trupi ynë ka nevojë për kalcium, magnez dhe vitaminë D për t’i forcuar eshtrat dhe dhëmbët, mirëpo studimi i fundit zbuloi se edhe vitamina K luan rol të rëndësishëm krahas substancave të cekura më lartë.

Vitamina K2 ndihmon në ruajtjen e shëndetit të eshtrave në dy mënyra: krahas intensifikimit të formimit të eshtrave të rinj ajo pengon aktivitetin e qelizave osteoklaste, dhe në këtë mënyrë ul rrezikun nga osteoporoza dhe frakturat.

Mbrojtje e shumëfishtë
Vitamina K2 ofron mbrojtje të shumëfishtë: nga arteriet e dërgon kalciumin në eshtra, në këtë mënyrë nuk e lejon depozitimin e kalciumit në mure të enëve të gjakut, ul rrezikun e bllokimit, si dhe ul rrezikun nga arteroskleroza dhe sulmet në zemër.

Për eshtra ekstra të fortë
Përveç kalciumit, magnezit dhe vitaminës D, tani e tutje produkti Calcium Magnezium  Plus përmban edhe vitaminën K2, për eshtra edhe më të fortë. Parandaloni apo ngadalësoni osteoporozën dhe ulni rrezikun nga frakturat me anë të produktit tonë të rinuar!

KUJT I REKOMANDOHET?
 • Pas frakturave, për ta mbështetur regjenerimin.
 • Shtatzënave, për zhvillim të mirëfilltë të eshtrave të fetusit dhe për t’i ruajtur dhëmbët të shëndosha.
 • Të rinjve në ndërtimin e një sistemi të shëndoshë të eshtrave.
 • Moshës së mesme në ruajtjen e shëndetit të eshtrave dhe për ta parandaluar osteoporozën.
 • Të moshuarve në ngadalësimin e degradimit të eshtrave.
 • Personave që nuk konsumojnë produkte qumështi apo atyre që rregullisht konsumojnë kafe dhe pije të gazuara me përmbajtje të acidit fosforik

A E DINI SE?
A e keni ditur se dendësia dhe masa e eshtrave të njeriut e arrin maksimumin në moshën 20-25 vjeç? Pas kësaj, ndërpritet zhvillimi i eshtrave, madje ato fillojnë edhe të degradohen edhe pse ngadalë në fillim. Prandaj jo vetëm për të moshuarit por edhe për të rinjtë është e nevojshme përshtatja e ushqimit të shëndoshë dhe aktivitetet fizike për të siguruar një sistem sa më të fuqishëm të eshtrave.
100 kapsula

Dozimi:
2 kapsula në ditë

Përbërësit:
500 mg Kalcium
250 mg Magnez
200 N.I. Vitaminë D3
90 mcg Vitaminë K2
VËREJTJE!
 • Pirja e duhanit, kafja, çaji, përdorimi i sasive të mëdha të fibrave dhe acidi oksalik që gjendet në disa bimë (p.sh lëpjeta, ravena) mund ta pengoj absorbimin e kalciumit.
 • Përdorimi i sasive të mëdha të proteinës rrit sekrecionin e kalciumit përmes veshkave.
 • Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
 • Produkti nuk zëvendëson një ushqim të balancuar, të shumëllojshëm apo një mënyrë të shëndoshë të jetës.
 • Mbani larg arritjes nga fëmijët!
 • Konsultojeni mjekun tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni duke  përdorur barëra për hollimin e gjakut të cilat përmbajnë coumarinë (p.sh. varfarina).

strijela
Calcium Magnesium Plus - komente produkt
Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Calcium Magnesium Plus
Back to content