Arginine Plus - CaliVita

Go to content

Arginine Plus

Produkte të tjera CaliVita
100 tableta

Përforcues i performancës
në magazinë
njeri
Arginina stimulon sintezën e proteinave, mund të ndikojë në sekretimin e hormonit të rritjes dhe insulinës, kjo është arsyeja pse atletët shpesh kërkojnë këtë aminoacid për të rritur humbjen e peshës. Ai gjithashtu mbështet procesin e pastrimit të trupit duke zbërthyer nënproduktet e marra nga proceset metabolike.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Arginine natyrale

Përforcues i performancës
Arginina është një aminoacid që luan rol në funksionimin, zhvillimin dhe rigjenerimin e muskujve; përveç kësaj, kontribuon edhe në mirëmbajtjen e shëndoshë të qarkullimit të gjakut, në këtë mënyrë ndihmon në funksionimin e sistemit kardiovaskular. Arginina stimulon hormonin e rritjes dhe insulinën, gjithashtu është një substancë pararendëse e nitrogjen-oksidit, i cili ka një efekt vazodilator (zgjerimin e enëve të gjakut).

Kujt i rekomandohet?
- sportistëve dhe personave që merren me bodybuilding, për arsye se nxit rrjedhën e oksigjenit dhe të materieve ushqyese, rritjen dhe rigjenerimin e masës së muskujve;
- atyre që kryejnë punë të rënda fizike;
- ndihmon në sintezën e proteinave, sekrecionin e hormonit të rritjes, dhe insulinës;
- për shkak të efektit vazodilator, kontribuon në mbrojtjen e sistemit kardiovaskular;
- për të mbështetur proceset e detoksikimit;
- ndihmon në ngritjen e performancës seksuale.

A e dini se?
A e keni ditur se prodhimi i argininës nga organizimi i njeriut mund të zvogëlohet si rezultat i disa rrethanave të caktuara (për shembull, stresi, puna e rëndë fizike)?
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Përbërësit
500mg L-Arginine
600mcg Mangan
50mg Acid Alpha Ketoglutaric

Edhe pse trupi ynë është në gjendje të sintetizojnë arginine, ka situata të caktuara në jetë kur prodhimi i tij ul. Një gjë që mund të sjell një reduktim të tillë dhe shpesh është me përvojë dhe i njohur për shumë prej nesh është stresi. Përdorimi i arginine është rritur ndjeshëm, pasi ajo ka disa efekte të njohur të dobishme. Ajo ndikon në përhapje të përgjithshëm fiziologjik e enëve të gjakut që e bën atë një shtojcë të preferuar për atletët.

Amino acid L-Arginine është i pranishëm në shumicën e burimeve të proteinave të tilla si mish, produkte qumështi dhe drithërat. Si edhe, organet tona mund të sintetizojnë sasi të vogla të saj. Arginine kryen disa funksione të rëndësishme për metabolizmin. Trupat tanë përdorin arginine për të prodhuar oksid nitrik. Oksidi nitrik ka efektin e dilating enët e gjakut dhe përmirësimin e fluksit të gjakut, që rezulton në heqjen e zgjeruar e mbeturinave të zgjeruara lëndë ushqyese dhe të ofrimit të oksigjenit në qeliza, dhe. Si edhe, arginine është një shenjë paralajmëruese për të kreatinë, e cila luan një rol të rëndësishëm në energjinë muskulare dhe prodhimit të energjisë. Duke ndihmuar për të mbështetur qarkullimin e përmirësuar, e kombinuar me rolin arginine në sintezën e proteinave, ndarjes qelizore, dhe energjinë muskulare, është arsyeja arginine plotësim është e popullarizuar në mesin e atletëve të performancës.

Arginine ndihmon për të mbështetur detoxification duke ndihmuar për të hequr amoniak nga trupi. Si edhe, arginine luan një rol të rëndësishëm në sistemin imunitar të trupit si ajo rregullon veprimtarinë e gjëndër thymus cili i përpunon qelizat e bardha të gjakut të njohura si T-limfociteve. Arginine gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në prodhimin e hormonit të rritjes dhe insulinës. Prodhimit natyror trupit tonë e arginine mund të jetë çvlerësuar nga faktorë të tillë si stresi fizik ose mendor, dietë të varfër, ose sëmundje.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Plotësim Arginine nuk rekomandohet për diabetikët, pasi ajo mund të ndikojë në sekretimin e insulinës.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Arginine Plus - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Arginine Plus
Back to content