Gravital Juice - CaliVita

Go to content

Gravital Juice

Gravital Juice - Lëng 100% organik nga graviola dhe aloe vera
25% zbritje në blerjen e parë >>
Premium Organic
946 ml

Lëng nga GRAVIOLA organike dhe ALOE VERA
në magazinë
Gravital Juice - promocija

Lëng 100% organik nga graviola dhe aloe vera

Vetëm tani, sasi e kufizuar!

Duke iu falënderuar përmbajtjes masive me antioksidues dhe përbërësve nga katër super frutat, produkti GraVital është një ndihmesë e fuqishme për organizmin në luftë kundër viruseve, infeksioneve dhe inflamacioneve. Fibrat, bioflavonoidet dhe mineralet të cilat i përmban graviola, aloe vera, mangosteni dhe nopali, i ndihmojnë organizmit në luftë kundër radikaleve të lira.

KUJT I REKOMANDOHET?
Atyre që dëshirojnë që terapinë e tyre antivirusale, antibakteriale apo antifungale ta plotësojnë me suplemente natyrale;
Atyre që dëshirojnë ta luftojnë inflamacionin;
Atyre që shpesh përballen me ethet në buzë;
Atyre që preferojnë suplemente ushqimore në formë të lëngshme

A E DINI SE?
A e keni ditur se graviola përmban sasi të larta të vitaminës C, B1 dhe B2?

Kujdes!
Nuk preferohet për personat me kushte neurodegjenerative.
Nuk ka të dhëna mbi efektet e mundshme në shtatzëni apo gji-dhënie.
946 ml

Dozimi:
2 lugë gjelle në ditë

Përbërësit:
9585 mg Pure frutash nga graviola organike
8580 mg Lëng nga aloe vera organike
1430 mg Pure nga mangosteni organik
1430 mg Nopal organik


Gravital Juice - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
garanci Çmimi më i ulët
Gravital Juice
Back to content