Energy & Memory - CaliVita

Go to content

Energy & Memory

Multivitamina Calivita
90 tableta

Nxitës energjie
në magazinë
filloni
Përbërësit aktivë të produktit janë të dobishëm në rast të përpjekjeve të zgjatura fizike ose mendore ose stresit të tepruar. Ata shtojnë energji, freskojnë dhe "ju vënë në këmbë" për t'ju ndihmuar të kapërceni pengesat!
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita Energy&Memory

guarana - kafeinë natyrale

Nxitës energjie

Energy & Memory është një suplement kompleks me efekt stimulues që ofron përmbajtje natyrale të kafeinës së guaranas, lecitinës, dhe vitaminave për ta mbështetur aktivitetin fizik dhe mendor, si dhe të mineraleve dhe antioksidantëve. Këtë produkt e kemi zhvilluar për personat të cilët preferojnë mënyrën natyrore për ta ruajtur aktivitetin dhe përqendrimin gjatë ngarkesave fizike dhe psikike.

Kujt i rekomandohet?
atyre që jetojnë nën ngarkesë të fuqishme mentale, të tillë si studentët gjatë provimeve, punëtorët që i ekspozohen punës me stres, me qëllim që ta ruajnë përqendrimin e tyre dhe ta luftojnë lodhjen;
sportistëve dhe punëtorëve nën ngarkesë fizike për ta rritur aktivitetin e tyre;
atyre që mbajnë dietë për dobësim;
vozitësve të automjeteve për ta ruajtur vëmendjen dhe për t’i përmirësuar reflekset;
secilit që dëshiron ta luftoj lodhjen dhe përmirësoj gjendjen e përgjithshme.

A e dini se?
Një tabletë Energy&Memory ofron sasinë e kafeinës, aq sa e ofron edhe një kafe ekspres.

A e keni ditur se, më 2004, më shumë se një e treta e të rriturve amerikanë i kishte zënë gjumi në timon – përmes vetë pohimit? *

Burimi

*Sleep in America, 2005 – Survey by National Sleep Foundation (http://drowsydriving.org/about/facts-and-stats/)
90 tableta

Dozimi:
3x1 tableta në ditë.

Përbërësit
200mg Kolinë
100mg Ekstrakt Guarana (std. 22% kofeinë)
100mg Lecitinë
60mg Vitaminë C
10mg Vitaminë E
50mg Magnez
5mg Zink
20mcg Selen

Për shkak të përbërjes së tij, Energjisë dhe Memory merr pjesë në proceset normale të trupit tonë, madje edhe në rast të qëndrueshme e stresit fizik ose mendor. Ajo ka një efekt mbështetës kundër proceseve të dëmshme që rezultojnë nga stresi. Në të njëjtën kohë ajo energizes, ju freskon; ju mund të kapërcejë pengesat më të lehtë!

Për mendime të qarta
Energjisë dhe Memory ka për qëllim të ndihmojë të sigurojë mbështetje ushqyese për aspekte të ndryshme të metabolizmit, duke përfshirë funksionimin njohës të sistemit nervor qendror tonë, vigjilencë, dhe energji. Ajo përfshin disa përbërës:

Guarana
South American shkurre Guarana është një burim natyror, bimor i caffeine. Kafeina ndihmon për të stimuluar metabolizmin, duke ndihmuar në vigjilencë, nivelet e energjisë, durim dhe shpenzimeve kalori. Për këto arsye, plotësim kafeina është popullor me atletë të performancës.

Lecithin, choline
Të dy substanca të ndihmuar mbështetjen e funksionimit të sistemit nervor. Choline është një shenjë paralajmëruese për acetilkolinės neurotransmitter. Kërkimet kanë sugjeruar se humor, kujtesës dhe funksionimi njohës mund të ndërmjetësuar pjesërisht nga metabolizmit acetilkolinės në tru.

Vitamina E
Si një antioxidant, Vitamina E ndihmon në mbrojtjen acide yndyrore polyunsaturated kundër dëmit oksidativ, duke ndihmuar për të mbështetur funksionimin e qelizave normale.

Vitamina C
Vitaminë C është një anti-oksidant, ndihmuar te zbutur dëmtimin e qelizave të shkaktuara nga radikalet e lira. Ajo gjithashtu luan një rol në funksionimin normal të sistemit nervor, dhe merr pjesë në formimin e indit lidhor.

Zink
Zinku merr pjesë në funksionimin e shëndoshë të sistemit imunitar. Është e domosdoshme për ndarjen e qelizave normale, funksionin seksual, dhe ajo mbështet strukturën e shëndoshë të qelizave epiteliale të gjithë trupin.

Selen
Selen është një i fuqishëm anti-oxidant duke ndihmuar për të mbrojtur qelizat kundër dëmit të shkaktuar nga radikalet e lira. Ajo gjithashtu luan një rol në proceset e prodhimit të energjisë në trup, mbështet funksionimin normal të sistemit imunitar, dhe gjëndër tiroide.

Magnez
Magnezi siguron mbështetje ushqyese për funksionimin e balancuar të sistemit nervor, dhe gjithashtu ndihmon në funksionimin normal të muskujve. Është e domosdoshme për aktivitetin enzimë, dhe ruajtjen e ekuilibrit kalcium-kaliumit në trup.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt është vetëm për të rriturit, dhe nuk duhet të përdoret gjatë shtatzënisë ose pleqsh.
Nëse ju keni një gjendje kardiovaskulare ose sëmundje, ose çdo lloj tjetër të gjendjes shëndetësore, ose janë duke marrë ilaçe, kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të përdorni këtë produkt.
Ulja e përdorimit të kafeinë përmban ushqim dhe pije duke përdorur këtë produkt si shumë kafeinë mund të shkaktojë nervozizmi, nervozizëm dhe humbje të gjumit.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela
Energy & Memory - komente produkt
Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Energy & Memory
Back to content