C 300 Plus me kaça dhe bioflavonoide - CaliVita

Go to content

C 300 Plus me kaça dhe bioflavonoide

Vitamina Calivita
120 tableta

Vitaminë C kompleks
në magazinë
fruta trëndafili (Rosa canina)
Produkti ka një efekt të zgjatur që plotëson dietën e përditshme me antioksidantë natyralë: vitaminë C, trëndafil, një kompleks bioflavonoidësh agrumesh. Teknologjia e tabletave me lëshim të zgjatur siguron nivele të qëndrueshme dhe konstante të përbërësve aktivë në trup.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita C 300 Plus

Vitaminë C me kaça dhe bioflavonoide

Vitaminë C kompleks

Përveç kaçave dhe kompleksit bioflavonoid, tabletat C300 përfshijnë edhe një dozë më të madhe të vitaminës C me lirim të ngadalshëm. Ofron një efekt antioksidant më të gjatë, lëkurë, vena dhe nyje më të shëndosha, si dhe një sistem më të qëndrueshëm imun – zgjidhja më e mirë e mundshme për secilën ditë të vitit.

Kujt i rekomandohet?
- secilit, për ta përforcuar sistemin imun;
- për shkak të rolit të saj në mbrojtjen e organizmit kundër stresit oksidativ:
- duhanpirësve aktivë apo pasivë,
- banorëve të qyteteve me ajër të ndotur.

A e dini se?
A e keni ditur se një prej faktorëve që shpien në zhvillimin e celulitit janë indet e dobëta lidhore, që pjesërisht shkaktohet për shkak të prodhimit të pamjaftueshëm të kolagjenit? Vitamina C mund të ju ndihmoj kundër celulitit pasi që luan një rol me rëndësi në prodhimin e kolagjenit.
120 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Përbërësit
300mg Vitaminë C
100mg Pluhur kaçe
30mg Kompleks bioflavonoide agrumesh

Përshkrimi:
Për shkak të lartë të saj u rrit përmbajtjen hip, shtoi kompleks bioflavonoid dhe thithjen e vazhdueshëm (kohë-lëshuar) formulë, C300 Plus me ijet u rrit dhe Bioflavonoids ua kalon në mesin e formulave të thjeshta të vitaminës C.

Efektet e shumëfishta të vitaminës C janë të njohur mirë për shumicën prej nesh. Përveç vitaminës C, C 300 Plus me ijet u rrit dhe Bioflavonoidscontains kompleks bioflavonoid agrume e cila nxit absorbimin dhe shfrytëzimin si dhe terren u rrit hips shumë. Terren u rrit hips jo vetëm japin një erë të madh për pllakat, por ajo është gjithashtu një nga më të njohur dhe burimet më të gjata i përdorur vitaminë C në mjekësinë tradicionale.

Me efektet e saj antioxidant, vitamina C luan një rol të rëndësishëm në funksionimin e sistemit imunitar dhe ndihmon trupin për të mbrojtur veten kundër baktereve dhe viruseve. Ajo merr pjesë në ruajtjen e strukturës normale të enëve të gjakut, funksionimin e duhur të indeve lidhës, formimin e strukturës së tyre dhe prandaj kontribuon në ruajtjen e shëndetit të çamçakëz, lëkurë, eshtra dhe cartilages. Ajo promovon funksionimin e shëndoshë të sistemit kardiovaskular, dhe kjo është thelbësore për funksionet normale të sistemit nervor si.

Për të grupeve të caktuara të njerëzve mund të jetë e këshillueshme që të i kushtoj vëmendje shtesë për një konsum adekuat vitaminë C. Të tilla janë për shembull atletët dhe punëtorët fizikë, duhanpirësit, dhe njerëzit që jetojnë në qytete, ata të udhëhequr një jetë të vështirë dhe të moshuarit. Ne nuk duhet të harrojmë për nënat shtatzëna dhe pleqsh, kërkesat vitaminë relative e të cilëve janë më të larta se ajo e njerëzve mesatare.

C 300 Plus me ijet u rrit dhe bioflavonoids është një thithjen e vazhdueshme formulë (kohë-lëshuar), që do të thotë se për shkak të teknologjisë së veçantë, përbërësit aktiv janë lëshuar vazhdimisht nga tabletë dhe si pasojë ata mbeten në dispozicion për të trupit për një kohë të gjatë. Kjo teknologji mundëson përdorimin më të mirë të përbërësit aktiv dhe pengon ato nga qenit i pranishëm në trup në sasi të tepërt në të njëjtën kohë.

KUJDES!
Vitamina C është e ndjeshme për të ngrohjes dhe të lehta, e cila duhet të respektohet gjatë magazinimit.
Futje e tepruar e bioflavonoids mund të shkaktojnë diarre.
Formula mund të zëvendësojnë as për një dietë të ndryshme, të ekuilibruar, as për një mënyrë të shëndetshme të jetës.
Mos tejkalojnë doza ditore e rekomanduar!
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve!
strijela

C 300 Plus - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
C 300 Plus
Back to content