CaliGreen Natural Glass Cleaner - CaliVita

Go to content

CaliGreen Natural Glass Cleaner

Produktet e tjera
Agjentët e pastrimit
500ml

(pastrues natyral xhamash)
në magazinë
pastrimi i dritareve
Pastrues xhami. Nuk lë asnjë gjurmë. Mund të përdoret për pastrim ndër të tjera: dritare, pasqyra, dyer xhami, objekte xhami. Punon gjithashtu në një sërë sipërfaqesh, duke përfshirë qeramikë, pllaka, porcelan, çelik inox, krom dhe granit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

pastrues natyral i xhamit

Produkti CaliGreen Natural Glass Cleaner (për pastrimin e xhamave) ofron një efekt të gjatë antistatik në sipërfaqet e xhamit dhe ato plastike, duke ndihmuar në eliminimin e gjurmëve të gishtërinjve, pluhurit apo kontaminimeve mbi sipërfaqe të tilla. Duke ju falënderuar përmbajtjes alkoolike të saj, sipërfaqet pas pastrimit mbesin të lustruara e pa linja.

KUJT I REKOMANDOHET?
Përse të përzgjedhim produktet CaliGreen?
  • Produkte të certifikuara ekologjike.
  • Të testuar në aspekt dermatologjik nga Instituti për Hulumtime Dermatologjike.
  • Nuk përmbajnë ngjyrues sintetik apo erëzues artificial.
  • Nuk përmbajnë substanca kimike apo petrokimike.
  • Nuk përmbajnë materiale të modifikuara gjenetikisht.
  • Nuk pëmbajnë dioksinë, fosfat apo klor.
  • Nuk paraqesin zbehje optike.
  • Nuk përmban materiale shtazore.
  • Pakoja është e riciklueshme.
  • Përmban elemente biodegraduese.
500 ml

Përbërësit: <5% suraktant nonionic (surfaktant bimor saccharoidal). Përbërës tjerë: ujë, etanol (alkool bimor), acid laktik. 100 % e përbërësve kanë origjinë natyrale.


arrow

CaliGreen Natural Glass Cleaner - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
CaliGreen Natural Glass Cleaner
Back to content