CaliGreen WC Gel - CaliVita

Go to content

CaliGreen WC Gel

Produktet e tjera
Agjentët e pastrimit
750ml
në magazinë
Pastrues për pastrimin e pajisjeve sanitare (tualeti). Pastron, lustron dhe freskon sipërfaqet. Nuk dëmton sistemet hidraulike dhe sanitare. Formula e trashë mbulon sipërfaqet për pastrim më të lehtë. Produkti largon ndryshkun, depozitat e ujit të fortë dhe ndotës të tjerë.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

pastrues natyral i tualetit

Përqendrimi i përbërësve të produktit CaliGreen WC Gel ndihmon në pastrimin e tualetit. Xheli me përmbajtje të aromës së pepermintit i shpërbën depozitat gëlqerore dhe kontaminimet tjera.   Përbërësit: <5% surfaktant nonionic (surfaktant bimor saccharoidal), surfaktant anionic (sulfate alkoolike yndyrore bimore), erëzues (vaj bazik i pepermintit*), agjent zbardhues të bazuar në oksigjen.

Përse të përzgjedhim produktet CaliGreen?

  • Produkte të certifikuara ekologjike.
  • Të testuar në aspekt dermatologjik nga Instituti për Hulumtime Dermatologjike.
  • Nuk përmbajnë ngjyrues sintetik apo erëzues artificial.
  • Nuk përmbajnë substanca kimike apo petrokimike.
  • Nuk përmbajnë materiale të modifikuara gjenetikisht.
  • Nuk përmbajnë dioksinë, fosfat apo klor.
  • Nuk paraqesin zbehje optike.
  • Nuk përmban materiale shtazore.
  • Pakoja është e riciklueshme.
  • Përmban elemente biodegraduese.
750 ml

Përbërës tjerë: ujë, acid laktik, klorid natriumi, gum xanthan, acid citrik, pigmente (kaltër natyrale). 100 % e përbërësve kanë origjinë natyrale.* Përbërësit janë produkte të bujqësisë organike.


arrow

CaliGreen WC Gel - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
CaliGreen WC Gel
Back to content