BioHarmonex® - CaliVita

Go to content

BioHarmonex®

Produktet e tjera
Elektronikë
në magazinë
  • Ai përfshin 25 programe të ndryshme që mund t'i personalizoni sipas nevojave tuaja.
  • Lehtë për t'u përdorur në shtëpi ose në lëvizje, pasi zë shumë pak hapësirë.
  • biorezonancëËshtë i sigurt dhe i lehtë për t'u përdorur.
  • Pamje moderne, tërheqëse.
  • Përfshin bateritë që mund të zëvendësohen lehtësisht nga përdoruesit

25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita BioHarmonex

pajisje biorezonance

BH4 BioHarmonexCalivita® Electronics Informacione mbi produktin     ÇFARË ËSHTË BioHarmonex?   Është një aparat elektronik që emiton një fushë pulsative elektromagnetike të një niveli mjaft të ulët.   PËR ÇFARË SHËRBEN? Sipas atyre që i pranojnë parimet e bio-rezonancës, secila qelizë e gjallë e organizmit njerëzor ruan fushën e vet elektromagnetike. Kjo fushë elektromagnetike është një metodë e komunikimit midis qelizave që ka për qëllim inicimin dhe kontrollimin e proceseve të ndryshme fiziologjike në metabolizmin tonë. BioHarmonex® prodhon një fushë të jashtme elektromagnetike, e cila mund të mbështesë proceset natyrale në organizëm përmes “orientimit” të fushës natyrale elektromagnetike të prodhuara nga inde të caktuara të organizmit.    Si funksionon aparati BioHarmonex®?   Aparati përdor fuqinë nga bateria e brendshme për të emituar një frekuencë të ulët (1 Hz to 400 KHz) të fushës elektromagnetike. Mostra e veçantë e emetimin elektromagnetik ndryshon sipas programit që është duke u përdorur.   Pasi që sinjalet e emetuara nga aparati BioHarmonex® janë të një intensiteti mjaft të ulët, është plotësisht e sigurt për t’u përdorur nga gjitha grup-moshat dhe nivelet shëndetësore; por, nëse në organizmin tuaj keni të transplantuar ndonjë stimulues kardiak apo ndonjë lloj tjetër të pajisjeve elektronike, ju duhet ta konsultoni një mjek profesionist para përdorimit të saj. Në raste të paaftësisë mendore aparati duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje! Sinjalet nuk mund të ndihen, por janë efikase në stimulimin e rezonancës në nivel qelizor me kusht që subjekti të jetë jo më larg se 0.5 metra nga aparati, i cili është duke e zhvilluar programin.     ProgramET NË APARATIN BioHarmonex®   Çdo program zgjat rreth 25-45 minuta dhe emeton një rezonancë deri në 0.5 metra nga aparati. Pjesa më e madhe e programeve mund të përdoren disa herë brenda një dite. Për më tepër informacione mbi programet BioHarmonex® ju lutem vizitoni ueb faqen tonëhttp://bio-harmonex.com/?lang=al_AL   GARANCIA E KUFIZUAR   Prodhuesi garanton se ky produkt nuk përmban defekte në materiale, projektim dhe mjeshtëri për periudhën prej gjashtëdhjetë (60) muaj nga data origjinale në certifikatën e produktit. Garancia nuk e përfshin baterinë! Nëse gjatë periudhës së garancisë ky produkt manifestohet me defekte në përdorimin dhe servisimin e rëndomtë, ju duhet ta ktheni produktin tek shitësi nga i cili aparati fillimisht ishte blerë. Detyrimet e prodhuesit kufizohen në shpenzimet e riparimit dhe/apo zëvendësimit të elementeve në kuadër të garancisë. Kthimi i produktit për servisim në kuadër të garancisë duhet të bëhet tek shitësi fillestar.


Pajisje për biorezonancë

BioHarmonex është një pajisje e cila funksionin sipas parimeve të biofizikës, më saktësisht të biorezonancës; kjo pajisje është krijuar ekskluzivisht për shfrytëzim shtëpiak. Ata që ndjekin parimet e biorezonancës theksojnë se secila qelizë e trupit të njeriut formon një fushë elektromagnetike. Kjo fushë energjike është një mënyrë përmes së cilës qelizat mund të komunikojnë me njëra tjetrën dhe të fillojnë apo kontrollojnë procese të ndryshme fiziologjike në trupin tonë. BioHarmonex® prodhon një fushë të jashtme elektromagnetike e cila mund të mbështet proceset natyrale të organizmit duke “orientuar” fushat natyrale elektromagnetike të prodhuara nga inde të caktuara të trupit tonë.

Kujt i rekomandohet?

ANTIFRONT – për gjendje të mirë shëndetësore gjatë gjithë kohës.
BIORITMI – për funksionim harmonik të bioritmit.
LËKURA – Për një lëkurë të bukur dhe për funksionimin e saj adekuat.
ESHTRAT/INDET – dridhjet e programit janë në harmoni me proceset që zhvillohen në eshtra dje inde.
PAS TRAJNIMIT –për rigjenerim pas ushtrimeve intensive fizike.
TRETJA – me dridhje që akordohen për t’i balancuar funksionet tretëse.
DHIMBJA – program për gjendje të mirë shëndetësore gjatë gjithë kohës.
FËMIJËT – për nevoja të veçanta të fëmijëve.
HORMONET – program që veçanërisht synon sistemin hormonal.
NERVAT – program i zhvilluar për ata që kanë nevojë për funksione të shkëlqyeshme mendore dhe përqendrim të përditshëm.
IMUNITETI – me dridhje që i adresohen sistemit imun.
QARKULLIMI I GJAKUT –  në radhë të parë për ata të cilët në mënyrë intensive e sfidojnë sistemin e qarkullimit të gjakut (sportistët) apo ata që kanë nevojë për ta mbështetur funksionimin adekuat te qarkullimit të gjakut.
RELAKSIMI – për relaksim, dridhje edhe programe relaksuese.
FRYMËMARRJA – për ta mbështetur frymëmarrjen e mirëfilltë. Rekomandohet sidomos për sportistët, duhanpirësit dhe banorët e qyteteve.
MËLÇIA/PANKREASI – versioni i azhurnuar i programit “Digestion (tretja)”, në veçanti duke i synuar këto dy organe.
MENSTRUACIONET – për feminitet natyral.
RIMBUSHJA MENDORE – për relaksim të mirëfilltë, edhe në rastet kur jeni jashtëzakonisht të ngarkuar.
DETOKSIFIKIMI – ky program mbështet proceset detoksifikuese.
MERIDIANET – qëllimi i kësaj është që të harmonizoj funksionimin e meridianëve akupunkturale
SISTEMI LIMFATIK – për funksionim të shëndoshë të sistemit limfatik.
PËRGJITHMONË TË RINJ – program për procese antioksidante dhe rini të përhershme.
PROSTATA – për të rritur, moshë mesatare dhe të vjetër.
HUMBJA E PESHËS – program i zhvilluar për ta mbështetur programet për humbjen e peshës dhe trajtimin kundër celulitit.
SYTË/SHIKIMI – me dridhje të zhvilluar veçanërisht për personat puna e të cilëve u shkakton ngarkesë në sy.
VESHKAT – dridhjet e saj janë në harmoni me funksionimin e rregullt të veshkave.
arrow

BioHarmonex - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
BioHarmonex® 4.0 Calivita
Back to content