Pro-STP - CaliVita

Go to content

Pro-STP

Për burrat
60 tableta

Për mbrojtje të prostatës
në magazinë
prostata - problem mashkullor
Pro-STP është një produkt i krijuar posaçërisht për meshkuj. Përbërësi kryesor i tij është ekstrakti i palmetos së sharrës, i cili mbështet funksionin e duhur të prostatës. Seleni mbështet mbrojtjen e qelizave, ndërsa zinku ka një efekt të dobishëm në funksionimin e duhur të organeve gjenitale.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Pamë palme për prostatën

Zmadhimi beninj i prostatës mund të shkaktoj simptoma të pakëndshme (urinime të shpeshta gjatë natës, e më vonë edhe gjatë ditës) për meshkujt në moshë, por kjo mund të trajtohet në mënyrë efikase përmes preparateve natyrale. Ekstrakti nga saw palmetto (lloj palme) dhe hithra sezonale mund t’i zvogëlojnë simptomat e shkaktuara nga zmadhimi dhe inflamacioni i prostatës. Hithra është e njohur për efektet e saja diuretike dhe pastruese. Zinku dhe seleni jo vetëm që janë antioksidante të shkëlqyeshme, por ato mund të kontribuojnë në funksionimin e mirëfilltë të organeve gjenitale mashkullore.

KUJT I REKOMANDOHET?
meshkujve që ballafaqohen me probleme të prostatës, në mënyrë që të zvogëlohen simptomat;
meshkujve mbi moshën 40 vjeçare për t’i parandaluar problemet me prostatë.

A E DINI SE?
A e keni ditur se zmadhimi i prostatës prek gjysmën e meshkujve të moshës 51-60 vjeç, si dhe 90% të atyre mbi moshën 80 vjeç?

VËREJTJE!
Produkti rekomandohet vetëm për meshkuj. Nuk rekomandohet për fëmijë apo gra, sidomos gjatë shtatzënisë apo gji-dhënies! Në rast se aplikoni preparate oestrogen apo preparate kundër epilepsisë, kërko ndihmën e mjekut para aplikimit të produktit!

BURIMI
* Prostate health: more than just prostate cancer,  Linthicum, MD, September 15, 2008, American Urological Association
60 tableta

Dozimi:
2 tableta në ditë.

Përbërësit:
300 mg Ekstrakt nga kokrrat e Saw Palmetto (lloj palme)(std. 45% EFA & sterol)
150 mg Ekstrakt nga fleta e hithrës therëse 4:1 (std. 1% acid silik)
150 mg Pluhur nga fara e lirit
60 mg Ekstrakt nga lëvorja e Pygeum Africanum (barishte) (std. 2.5% sterol)
1 mg Bioperine
15 mg Zink
80 mcg Selen
2.5 mg Lycopene


strijela

Pro-STP - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Pro-STP
Back to content