Bee Power - CaliVita

Go to content

Bee Power

Mbështetje për imunitetin
50 kapsula

Qumësht blete
në magazinë
bletari
Pelta mbretërore është një produkt natyral që:
  • rrisin imunitetin
  • dhe forcon trupin

Pelte mbretërore e koncentruar do të jetë gjithashtu e dobishme në rastin e:
  • astma
  • sëmundje të mëlçisë
  • sëmundjet e lëkurës
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

pelte mbretërore e koncentruar

Qumësht blete

Bee Power është një preparat që përmban qumësht blete. Një prej elementeve kryesore të qumështit të bletës, HDA, posedon një efekt antibakterial ndaj disa baktereve dhe ndaj disa llojeve të mikrobeve. Përpos kripërave minerale dhe elementeve të imëta (për shembull sulfuri, mangani, nikeli, dhe kobalti), produkti përmban edhe gjithë serinë e familjes së vitaminës B Është burim natyral për vitaminat A, C, D dhe E, acid mineraleve, enzimave, dhe 18 llojeve te aminoacideve.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që kërkojnë mbrojtje të imunitetit natyral;
- fëmijëve, për ta mbështetur sistemin e tyre imun dhe për ta shtuar oreksin e tyre;
- për ta përforcuar trupin pas rigjenerimit nga sëmundjet;
- gjatë periudhave me stres në mënyrë që të përmirësohet performanca dhe të rifreskohet trupi.

A e dini se?
A e keni ditur se mbretëresha bletë, e cila është e vetmja që ushqehet me qumësht blete, ka një periudhë jete prej 3-4 vitesh (!) në krahasim me 4-6 javë jete që një bletë punëtore i ka, dhe gjithë kjo është për shkak të materies së pasur ushqyese që qumështi i bletës e posedon.
50 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë.

Përbërësit
50mg Koncentrat të qumështit të bletës (6% HDA)
(ekuivalent me 150 mg qumësht blete)

Përshkrimi:
Nëse besoni në zgjidhje natyrore, pelte mbretërore ekstrakt është për ju. Bletët ushqyer mbretëreshë-bee me këtë koncentrohen lëndë ushqyese. Kjo substancë i mundëson asaj të jetojë sa kohë që 3-4 vjet, ndërsa periudha e jetës së punëtorëve është vetëm 4-6 javë. Konsumi i koncentrat mbretërore pelte është e dobishme për njerëzit si.

Bletët përdorin polen dhe një sekrecion të veçantë nga gjëndra në kokën e tyre, për të prodhuar një substancë lëndë ushqyese të pasur të quajtur pelte mbretërore. Pelte mbretërore është ushqyer të gjithë larvave në koshere për të siguruar mbështetje ushqyese për rritjen e shpejtë, por ajo gjithashtu është përdorur për të shkaktuar morfologjinë që kthen një larvë të rregullt në një bletë mbretëreshë. Nëse një larvë merr pelte mbretërore ekskluzivisht nga koha e vizim, dhe në sasi të mëdha, ai bëhet një bletë mbretëreshë. Ndryshe nga bletët punëtore që jetojnë, mesatarisht, për katër deri në gjashtë javë, një bletë mbretëreshë mund të jetojnë për tre deri në pesë vjet, dhe në atë kohë prodhojnë qindra mijëra vezë. Një testament për të ushqyerit e jashtëzakonshme mbretëreshë bee merr është fakti që, në një ditë të vetme, ajo mund të hedhë më shumë se pesha e vet e saj trupore në vezë.

Pelte mbretërore përmban shumë substanca që janë të dobishme për shëndetin e njeriut. Ajo është e pasur me proteina të cilësisë, që përmban të gjitha 18 aminoacidet. Ai gjithashtu përmban karbohidratet të thjeshta, vitamina B-kompleks, gjurmë minerale dhe enzimat, dhe ndihmon të mbështesë një sistem të shëndoshë imun me komponente antibiotik. Ajo është gjithashtu burim i acetilkolinës, një kompleks kyç në funksionimin e duhur të sistemit nervor qendror.
Dendësia e ushqyesve në pelte mbretërore ndihmë e mbështetje shëndetin optimal dhe vitalitet, dhe ai është i përshtatshëm për ata që dëshirojnë të ndjekin një dietë natyrore.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Plotësim me pelte mbretërore apo bleta polen nuk është i rekomanduar për njerëzit me ethe hay ose ndonjë alergji të tjera. Nëse një reaksion alergjik zhvillon ndërsa duke marrë ndonjë produkt, të ndaluar të përdorin menjëherë dhe shikoni një doktor.
Mbani në një vend të freskët, e thatë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Bee Power - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Bee Power
Back to content