Chewable Omega 3 - Omega-3 përtypëse - CaliVita

Go to content

Chewable Omega 3 - Omega-3 përtypëse

Thesaret e detit
100 kapsula të buta

Harroni shijen e pakëndshme të peshkut!
në magazinë
omega-3 përtypëse
Sasia e duhur e acideve yndyrore omega-3 (5-8 g në ditë) është e dobishme sepse ndihmon në ruajtjen e niveleve të duhura të triglicerideve në gjak dhe mbështet funksionimin e duhur të muskujve të zemrës, si dhe ndikon në procesin e koagulimit të gjakut.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Omega-3 përtypëse

HARRONI SHIJEN E PAKËNDSHME TË PESHKUT!

Produkti ynë Chewable Omega 3 Concentrate Lemon flavor me vaj limoni, përmban 600 mg vaj peshku, njëjtë sikurse produkti i njohur Omega 3 Concentrate. Ndonëse kapsulat me vaj peshku janë të popullarizuara, shumica e përdoruesve shqetësohen nga shija e peshkut prandaj për ata kapsulat e buta xhelatine të këtij produkti të njohur janë zgjedhja më e duhur. Shija e limonit në këto kapsula e eliminon shijen e vajit të peshkut, kurse përmbajtja e acideve yndyrore poli të pangopura kontribuon në ruajtjen e shëndetit. Produkti Chewable Omega 3 Concentrate përmban EPA dhe DHA, të cilat kontribuojnë pozitivisht në funksionet e trurit, syve dhe të zemrës. Për më tepër, disa studime kanë ardhur në përfundim se këto (EPA dhe DHA) mund të ndihmojnë në trajtimin e sëmundjeve inflamatore dhe uljen e rrezikut të sëmundjeve kardiovaskulare, si dhe ta ndihmojnë trajtimin e sëmundjeve mendore dhe në ngritjen e ndjeshmërisë së insulinës. Prandaj, është mjaft dëshpëruese që njerëzit në vendet e zhvilluara duket se përdorin acide yndyrore omega 3 më pak se sa masat e nevojshme. Omega 3 për t’i shërbyer shëndetit Sipas një hulumtimi të kryera tek femrat e moshës 65-80 vjeç, sa më i lartë të ketë qenë përqendrimi i DHA dhe EPA në gjakun e femrave, aq më i vogël ishte rreziku nga vdekja. Ndonëse, mekanizmat e veprimit të acideve yndyrore omega 3 nuk janë sqaruar plotësisht, arsyet e theksuara janë komplekse: ulja e niveleve të triglicerideve, ndalimi i zhvillimit të trombozës dhe ulja e faktorëve të inflamacionit. Hulumtuesit sugjerojnë se nëse dëshironi të jeni pjesë e këtij grupi, ju duhet të përdorni ekuivalencën e 1 gram të EPA+DPA në formë të salmonit, peshkut ton, karkalecave, shojzat apo suplementet ushqimore. Përdorimi adekuat i omega 3 është i favorshëm edhe për fëmijët, pasi që është i rëndësishëm për zhvillimin e sistemit nervor. Bazuar në hulumtimet e mëhershme, hulumtuesit supozojnë se plotësimi i pamjaftueshëm me omega 3 mund të shoqërohet me efekte të pafavorshme në zhvillimin konjuktiv dhe në sjelljet e fëmijëve. Hulumtimi i kryer nga Universiteti i Oxfordit erdhi në përfundim  se plotësimi me 600 mg DHA në ditë mund të jetë një metodë e sigurt dhe efikase në përmirësimin e performancës së të lexuarit tek fëmijët dhe në sjelljet e tyre. Sipas një hulumtimi të kryer në Mauritani, përdorimi i peshkut në fëmijëri të hershme mund të ndihmojë më vonë në uljen e mostrave të shembujve të sjelljes anti-sociale dhe agresive. Gjatë hulumtimit, që filloi me fëmijët tre vjeçar, fëmijëve iu kushtua një kujdes i duhur fizik dhe psikologjik dhe iu shërbye një ushqim “i përmirësuar” me peshk, përveç tjerash. Në moshën 11 vjeç fëmijët treguan dallime të rëndësishme lidhur me aftësitë e tyre mendore në krahasim me subjektet nën kontroll të pjesëmarrjes në program.

A E DINI SE?
Omega-3 përtypëse Produkt i ri – kapsula të buta xhelatine, të erëzuara përtypëse gëlltiten lehtë mund të përdoren pa ujë në çdo kohë mund të përdoren me ushqime dhe pije të shijshme e me aromë limoni absorbohen shpejtë shëron lukthin përmban vlerën e njëjtë të përbërësve aktivë sikurse produkti Omega 3 Concentrate
100 kapsula të buta

1 kapsul të butë - përtypëse në ditë

PËRBËRËSIT
600mg Vaj Peshku
360mg Total Omega-3
180mg EPA (acid eicosapentaenoic)
120mgDHA (acid docosahexaenoic)


strijela

Chewable Omega 3 - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët

Omega 3 pa metale të rënda

Acidet më të pastra omega 3
Chewable Omega 3 prodhohet me distilim molekular, i cili siguron stabilitet më të madh të produktit dhe vaj shumë të pastër dhe të koncentruar, pa humbur vetitë e vlefshme të lëndës së parë.

Chewable Omega 3 Calivita
Back to content