Pre Steps Daily - CaliVita

Go to content

Pre Steps Daily

Pre Steps Daily
Multivitamina Calivita
vitamina në formë të lëngshme për të vegjlit

60 ml
në magazinë
vitamina në pika për fëmijët
25% zbritje në blerjen e parë >>
shigjetë

vitamina në formë të lëngshme për të vegjlit

Produkti ynë multivitaminë, që më parë njihej si Infant Formula, tani në rrjetin tonë gjendet me emër të Pre Steps Daily.

Produkti Pre Steps Daily është një multivitaminë e prodhuar enkas për foshnjat dhe fëmijët e vegjël. Aplikohet në mënyrë të lehtë, ka shije të këndshme dhe absorbohet në mënyrë efikase për shkak të formës së saj të lëngshme.

Produkti ynë ofron vitaminat për të cilat kanë nevojë fëmijët tuaj për një rritje të shëndoshë dhe për një zhvillim të duhur fizik dhe mendor. Zgjidhni produktin Pre Steps Daily për përdorim të përditshëm nga fëmijët tuaj!

Përse ta përzgjidhni produktin Pre Steps Daily?

 • Mund të përdoret që nga foshnjëria dhe përmban gjitha vitaminat e nevojshme për zhvillim;
 • Fëmijët e përdorin me dëshirë falë shijes së saj prej portokalli;
 • Është formulë në formë të lëngshme, për t’u përdorur në mënyrë të sigurt dhe të lehtë;
 • Aplikimi i dozës është i saktë falë shiringës adekuate;
 • Është praktike nëse keni disa fëmijë, sepse dozën mund t’ua jepni në mënyrë personale sipas moshës;
60 ml

Dozimi:
1 ml në ditë me ushqim

PËRBËRËSIT
1.332 N.I. Vitaminë A
4 N.I. Vitaminë E
35 mg Vitaminë C
0.5 mg Vitaminë B1
0.6 mg Vitaminë B2
8 mg Niacinë
3 mg Acid pantothenic
0.4 mg Vitaminë B6
0.5 mcg Vitaminë B12

Një përgatitje multivitaminu e dizajnuar për nevojat e fëmijëve. Në rastin e fëmijëve, duhet t'i kushtojmë vëmendje të veçantë një furnizimi të balancuar siç duhet të ushqyesve, veçanërisht vitaminave dhe mineraleve. Është jashtëzakonisht e rëndësishme të sigurohen kushtet e duhura që përcaktojnë rritjen e duhur dhe zhvillimin mental dhe fizik të fëmijës.

Shtojcave produkt dietë çdo ditë me vitamina A, E, C, B1, B2, B6, B12, acid pantothenic, niacin në formën e një aromë portokalli lëngshme dozë shijshme lehtë në një pikatore projektuar për fëmijët mbi moshën tre vjeçare.

Një shërbim i vitaminave në pika për fëmijët dhe më shumë!


Pre Steps Daily është një shtojcë dietetike e pasur me vitamina të përshtatura për nevojat e trupit në rritje dhe të pjekurisë së fëmijëve. Është gjithashtu një produkt i shkëlqyeshëm për të rriturit që kanë probleme me gëlltitjen e tabletave ose kapsulave. Formula pikat e lehtësinë e administratës, dozen, dhe bën përbërësit aktiv janë zhytur më të mirë dhe të shfrytëzohen në mënyrë efektive nga trupi.

Pse PreStepsDaily është zgjidhja më e mirë?

Është një "injeksion" i shkëlqyer i vitaminave të domosdoshme për jetën dhe zhvillimin dhe zhvillimin e duhur
Falë pikares, doza është e saktë dhe e këndshme për fëmijën dhe prindin

Përbërësit aktivë që përmbahen në PreStepsDaily:

 • për të forcuar imunitetin gjatë gjithë vitit (vitamina A, C, B6, B12)
 • të ndihmuar trupin të përballen me stresin - të siguruar zhvillimin e duhur të sistemit nervor (thiamine, riboflavin, niacin, vitaminë B12, B6, C) dhe mirëmbajtjen e funksionit normal psikologjik (thiamin, niacin, vitaminë B6, B12, C)
 • parandaluar lodhje dhe lodhje (riboflavin, niacin, acid Pantothenic, vitaminë B6, B12, C)
 • kujdeset për shikimin (vitamina A, riboflavin)
 • mbështesin metabolizmin e hekurit (vitamina A, C, riboflavin)
 • Ato ndihmojnë në prodhimin e duhur të kolagjenit për të siguruar funksionimin e duhur të enëve të gjakut, kockave, kërc, mishrat, dhëmbëve dhe lëkurës (vitaminë C).
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 30 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  shigjetë

  Pre Steps Daily - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  shigjetë
  garanci Çmimi më i ulët

  Vitamina natyrore për fëmijët nga 3 vjet

  Pre Steps Daily
  Back to content