Ginkgo XC - CaliVita

Go to content

Ginkgo XC

Produktet e barishte
100 tableta

Preparat nga Ginkgo biloba
në magazinë
Ginkgo XC - Ekstrakti i xhinko
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita Ginkgo Xc

Ekstrakti i xhinko

Preparat nga Ginkgo biloba

Ginkgo XC është një preparat që përmban sasi të madhe të ekstraktit nga fleta e bimës Gingko biloba, e cila në mënyrë efikase mbështet qarkullimin e gjakut, furnizimin e qelizave me oksigjen dhe materie ushqyese, si dhe funksionimin e shëndoshë të trurit, kurse në anën tjetër duke qenë një antioksidues i fuqishëm i mbron qelizat nga radikalet e lira.

Kujt i rekomandohet?
- të moshuarve, për ta mbështetur ruajtjen e nivelit të dëshiruar të funksioneve të trurit;
- në rast të ngarkesave të mëdha;
- atyre, të cilët shpesh përjetojnë se gjymtyrët e tyre janë të ftohta dhe se vështirë ngrohen;
- atyre që kërkojnë mbrojtje të fuqishme antioksiduese.

A e dini se?
A e keni ditur se Gingko ishte shfrytëzuar në Kinë për qëllime mjekësore qysh më herët sesa viti 2600 p.e.r? Ishte përdorur për ta trajtuar astmën dhe bronkitin.
100 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë

Përbërësit
90mg Ekstrakt nga Ginkgo Biloba (std. 24% flavonglycosides)

Ginkgo XC është një formulë e lartë potencë që përmban 90mg e xhinko biloba ekstrakt për të mbështetur rrjedhën normale të gjakut dhe funksionin e trurit. Xhinko ekstrakt gjithashtu ofron veti të forta antioksiduese për të mbrojtur qelizat tona nga radikalet e lira.

Xhinko biloba është një nga pemët më të lashtë të historisë së Tokës. Pavarësisht kjo ka ndodhur jo më herët se në shekullin e 17 se ai u bë i njohur gjerësisht në botën perëndimore (fidan i parë, i cili është ende gjallë, ishte mbjellë në 1730 në Holandë), ajo është duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor. Për shkak të përfitimeve të saj të shkëlqyer shëndetësore, sot ajo është një prej bimëve më të shitura gjerësisht.

Xhinko biloba është një nga pemët më të lashtë të historisë së Tokës. Pavarësisht kjo ka ndodhur jo më herët se në shekullin e 17 se ai u bë i njohur gjerësisht në botën perëndimore (fidan i parë, i cili është ende gjallë, ishte mbjellë në 1730 në Holandë), ajo është duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor. Për shkak të përfitimeve të saj të shkëlqyer shëndetësore, sot ajo është një prej bimëve më të shitura gjerësisht. Xhinko biloba është një pemë qumeshtit, i cili është lloji i vetëm subsisting e degës Ginkgophytae. Ajo mund të ketë zhvilluar përafërsisht 200 milionë vjet më parë, në moshën e gurit të historisë së Tokës; prandaj ajo është përmendur shpesh si një fosile e gjallë. Ai është unik në mbretërinë bimore, ajo nuk ka të afërm.

Xhinko është autokton në Kinë, por në sajë të popullaritetit të saj, ajo është e përhapur gjerësisht në të gjithë botën. Ajo ka subsisted pothuajse i pandryshuar për 150 milion vjet, të cilat mund t'i atribuohet faktit se në këtë zonë klimë mbetur butë gjatë dhe pas akull-moshë. Më vonë ajo mbijetoi në sajë të kujdesit të murgjve, si për përfitimet e saj të shkëlqyer shëndetësore ata adhuronin atë si një pemë e shenjtë.

Agjentët aktivë të xhinko biloba mund të ndahen në dy grupe: flavonoids dhe terpenes. Agjentët më të rëndësishme aktivë të grupit flavonoid janë kempferol dhe quercetin. Nga radhët e agjentëve aktive që i përkasin grupit terpene ginkgolid dhe bilobalid janë më të rëndësishme. Të dy substancave të fundit mund të gjendet vetëm në këtë fabrikë. Të flavonoids xhinko kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit të qarkullimit të gjakut dhe rrjedhën adekuat të gjakut, si dhe, për pasojë në oksigjen dhe lëndë ushqyese furnizimin e qelizave. Prandaj rekomandohet veçanërisht në moshë të moshuar (për ruajtjen e nivelit optimal të funksionit të trurit), në rast të lodh, apo për personat që përjetojnë ftohtësinë e shpeshtë të gjymtyrëve. Për më tepër xhinko është një antioxidant i fuqishëm, agjentët e saj aktive mund të ofrojnë ndihmë kundër qelizës efektet e radikaleve të lira të dëmshme.

KUJDES!
Formula nuk është e rekomanduar për fëmijët.
Gjatë shtatzënisë dhe pleqsh përdorimin e saj duhet të shmanget!
Pacientët të cilët kanë diabet ose probleme të koagulimit të gjakut duhet të konsultoheni me mjekun e tyre para se të marrë atë!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Ginkgo XC - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Ginkgo XC
Back to content