KONDICIONER PËR FLOKË - CaliVita

Go to content

KONDICIONER PËR FLOKË

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
200 ml

KONDICIONER PËR FLOKË
në magazinë
flokë me shkëlqim
Flokë me shkëlqim dhe të lehtë për t'u krehur

falë një kondicioneri organik të flokëve që forcon strukturën e flokëve dhe e ushqen atë nga brenda. Flokët bëhen të lëmuar dhe të hidratuar. Kondicioneri OrganiCare rekomandohet edhe për flokë të lyer.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
OrganiCare Hair Conditioner

Kondicioner organik i flokëve

KONDICIONER PËR FLOKË - plotësues i përkryer i shamponit tonë. Në mënyrë të butë ushqen, përforcon dhe mbron flokët pas larjes. Materiet e saja ushqyese i bëjnë flokët të buta, të shkëlqyeshme dhe të lehta për t’u krehur.

A E DINI SE?
A e dini se një produkt duhet t’i plotësoj kushtet e rrepta për t’u kualifikuar si produkt kozmetik organik? Përveç tjerash, në këto kushte kërkohet që lënda e parë të prodhohet në ferma organike, të respektohen saktësisht teknologjitë prodhuese, si dhe të shmanget përdorimi i substancave kimike, sintetike apo modifikimi gjenetik.
200 ml


arrow

OrganiCare Hair Conditioner - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
OrganiCare Hair Conditioner Calivita
Back to content