GoldMax magnet - CaliVita

Go to content

GoldMax magnet

Produktet e tjera
Elektronikë
në magazinë
Agjent pastrues magnetik i bazuar në Neodymium

Është një zgjidhje miqësore me mjedisin për kursimin e energjisë për problemet e shkaktuara nga ulja e shkallës. Mund të përdoret si në instalimet hidraulike ashtu edhe në pajisjen për pastrimin dhe jonizimin e ujit si Aquarion.
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita GoldMax

agjent heqës magnetik

Materiali bazë i pastruesit magnetik të gëlqeres GoldMAX® është neodymium, substanca magnetike më e fortë e njohur. Gjatë trajtimit magnetik struktura kristalore dhe ngarkesa e mineraleve ndryshojnë, kështu që magneti parandalon vendosjen e tyre; për më tepër, depozitat e akumuluara më parë mund të shpërndahen dhe të hiqen nga sistemet. Në këtë mënyrë ju mund të përdorni energjinë natyrore, pa pasur nevojë të përdorni kimikate agresive, për të parandaluar formimin e depozitave të gëlqeres në tubacionet e ujit, të cilat do të krijonin një habitat për kërpudhat, bakteret dhe mikroorganizmat e tjerë.

KUJT?
  • Për t'u përdorur me pajisjen e filtrimit të ujit Aquarion, e vendosur në tubin e ujit të marrjes së pajisjes, për të parandaluar depozitimet e gëlqeres,
  • i fiksuar në tubin kryesor të ujit, ai mund ta bëjë sistemin e ujit pa gëlqere; ngrohësi i ujit, makina larëse dhe larëse enësh mund të bëhen më efikase, kështu që enët e lara do të jenë më të pastra dhe rrobat do të jenë më të bardha.

A E DINI?
si formohet guri gëlqeror? Kur bie shi, uji i butë filtrohet nëpër tokë. Duke kaluar nëpër shtresat e tokës, uji bëhet më i pasur me minerale, duke përfshirë kalcium dhe magnez-karbonat. Një pjesë e madhe e ujit të rubinetit futet në tubat e ujit nga puset e mërzitshme, pas pastrimit, dhe kështu gëlqereja gjen rrugën e saj në shtëpitë tona.

PARALAJMËRIM!
Produkti përmban një magnet të fuqishëm. Mbajeni larg nga stimuluesit e ritmit, televizorët, monitorët, laptopët, instrumentet matëse dhe të gjitha pajisjet që përmbajnë media magnetike (telefonat celularë, kamerat). Mbajini fort magnetët pasi mund të shkaktojnë lëndime ose të dëmtohen nëse këputen së bashku. Mbajeni larg fëmijëve.

arrow

GoldMax magnet - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
GoldMAX Calivita
Back to content