Pure Yucca - CaliVita

Go to content

Pure Yucca

Produktet e barishte
100 kapsula

Yucca detoksikuese (shkurre nga familja Asparagaceae)
në magazinë
yucca
Yucca është një agjent i shkëlqyer detoksifikues dhe pastrues. Ai gjithashtu mbështet sistemin imunitar të trupit.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

yucca për detoksifikimin

Yucca detoksikuese (shkurre nga familja Asparagaceae)

Saponinët, përbërës natyral të Yuccas dhe të ngjashëm me steroidet, përmbajnë efekte diuretike, anti-inflamatore, antispazmatike dhe antioksiduese. Ekstrakti që izolohet nga këto përmban disa lloje të enzimave, klorofil, antioksidante dhe përbërës tjerë aktivë. Yucca e pastër mund të ndihmoj në detoksikimin e sistemit digjestiv përmes përshpejtimit të metabolizmit dhe në këtë mënyrë përshpejton edhe sekretimin e substancave të dëmshme.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që dëshirojnë t’i mbështesin proceset detoksikuese të organizmit të tyre;
- atyre që janë duke aplikuar trajtim dëlirës të zorrëve;
- për ta rivendosur ekuilibrin e florës intestinale, veçanërisht pas trajtimit me antibiotik;
- si plotësim në terapinë për reduktimin e kolesterolit.

A e dini se?
A e keni ditur se indianët e kanë quajtur yuccan si “Dru i jetës”?
100 kapsula

Dozimi:
2–3 kapsula 3 herë në ditë me një gotë të madhe të ujit

Përbërësit
500mg Pluhur Yucca

Yucca, i quajtur "pema e jetës", është një detoksifikimin, spastrim, sistemi imunitar i shquar mbështetjen substancë. Efekti i saj kryesor është për shkak të një nga përbërësit e saj, saponin në mjekësinë popullore. Kjo substancë është aplikuar kryesisht për efektin e saj mucolytic dhe veprimit të saj detoksifikimin.

Pjesa më e madhe e interesit shëndetësor në Yucca ka qenë për shkak të përmbajtjes së lartë të një, pastrues-si kompleksi natyror që gjendet në bimë të quajtur saponin. Saponin merr emrin e vet nga fjala latine "SAPO" thotë sapun. Saponins janë zhytur dobët nga metabolizmin e njeriut, dhe ky është një nga faktorët që mund të përbëjnë besimin në mesin e shumë naturopaths se Yucca ndihmon për të pastruar traktin gastro-intestinale. Si një diuretik natyror, saponins mund të ndihmojë për të rritur eliminimin e mbeturinave nga trupi nga procesi i diuresis. Gjithashtu, studimet kanë treguar se saponins mund të ndihmojë në nivele më të ulëta të kolesterolit në serum duke u lidhur me kripëra biliare, dhe duke i bërë ato të pavolitshme për të ndihmuar në absorbimin e kolesterolit. Saponins gjithashtu mund të përshpejtojë dekompozim dhe absoption e caktuara ushqyesve të tilla si kalcium dhe silikonit, në këtë mënyrë rritjen e tretjes, dhe eliminimin e mbeturinave.

Vërejtje!
Gjatë dietës dëlirëse, është veçanërisht e rëndësishme të siguroni konsumimin e domosdoshëm të lëngjeve prandaj tabletat duhet të përdoren me 1-2 gota të mëdha uji. Rekomandohet që të pihen 2-3 litra lëngje në ditë në mënyrë që substancat toksike më lehtë të dalin nga organizmi. Në fillim të trajtimit me yucca, ju mund të përjetoni urinim të bollshëm, diarre dhe nivele të ulëta të natriumit. Kjo është pasojë e përshpejtimit të metabolizmit, efekt dëlirës. Kjo mund të shmanget përmes dozimit të duhur, ushqimit të duhur, dhe mundësisht, një dietë vegjetarianë që caktohet nga një dietolog. Fëmijët nën moshën 10 vjeçare duhet ta konsumojnë produktin vetëm në raste të rekomandimeve mjekësore.
strijela

Pure Yucca - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Pure Yucca
Back to content