Vital B - CaliVita

Go to content

Vital B

Multivitamina Calivita
90 tableta

Multivitaminë për grupin e gjakut B
në magazinë
Testi i gjakut
Suplement ushqimor sipas grupit të gjakut B

Suplement ushqimor modern që është një suplement i plotë dietik i pajtueshëm me grupin e gjakut B
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita Vital B

vitamina për grupin e gjakut B

Multivitaminë për grupin e gjakut B

Grupi B i gjakut u zhvillua gjatë migrimeve të popullsive pasi që njerëzit u përshtatën ndaj ndryshimeve të kushteve klimatike. Ushqimi i tyre është plotësisht i përzier, kështu që produkti i prodhuar enkas për këtë grup të gjakut ofron një spektër të plotë të vitaminave dhe mineraleve. Produkti është plotësuar nga barishtet, përfshirë ekstraktet e shtogut, kërpudhat e llojit reishi dhe shiitake.

Kujt i rekomandohet?
- për mirëmbajtjen ditore dhe të shëndoshë të proceseve fiziologjike, dhe për ta ruajtur vitalitetin;
- për ta mbështetur sistemin imun;
- për ta përforcuar rezistencën në periudhat e të ftohurit e zakonshëm apo epidemitë e gripit;
- për ta plotësuar ushqimin e llojit të gjakut;
- për ta nxitur rigjenerimin pas shërimit.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së përgjithshme të vitaminave përfshijnë: plogështi, lodhje, depresion, pafuqi, degjenerim të aktiviteteve fizike dhe mendore, sëmundje më të shpeshta për shkak të rezistencës së dobët.

A e dini se?
A e keni ditur se ekstraktet e shtogut në mënyrë të theksuar i lehtësojnë dhe shkurtojnë simptomat e gripit?*
90 tableta

Dozimi:
3x1 tableta në ditë pas ushqimit.

Vital B përbërësit aktiv / tabletë:
Beta-karotina 1,2 mg
Vitamina E 10 i.u
Vitamina C 60 mg
Vitamina B1 1,4 mg
Vitamina B2 1,6 mg
Vitamina B6 2 mg
Vitamina B12 1 mcg
Niacinamidi 18 mg
Kolinë-bitartarati 20 mg
Inozitoli 20 mg
PABA 5 mg
Biotina 40 mcg
Acidi pantotenik 5 mg
Acidi folik 50 mg
Rutina 4 mg
Kompleksi i biofllavonoideve citrike 4 mg
Kompleksi i hesperidinës 5 mg
Beatinë HCI 10 mg
Jodi 50 mcg
Kalciumi 100 mg
Magneziumi 100 mg
Hekuri 3 mg
Bakri 0,5 mg
Zinku 8 mg
Kromi 20 mcg
Seleni 15 mcg
Mangani 1 mg
Kaliumi 20 mg
Molibdeni 80 mcg
Bori 50 mcg
Siliciumi 1 mg
Kompleks L-glutationi 5 mg
L-cisteina 20 mg
Lecitina 100 mg
Bromelaina 25 mg
Ekstrakti i rrënjës së ëmbël 10 mg
Gjethe majdanozi 50 mg
Brokoli 50 mg
Ekstrakti i shtogut 50 mg
Ekstrakti i kërpudhave Reishi 10 mg
(std. 4% triterpens, 10% polysaccharides)
Ekstrakti i kërpudhave Shitake 10 mg
(std. 3,2% lentinan)

Linja Vital i produkteve është një mënyrë efektive, formulë individualizuar multivitamin me më shumë se 40 përbërësit aktiv. Ata kanë qenë e përbërë në bazë të rezultateve të fundit shkencore, si dhe me karakteristikat kushtetuese dhe kërkesat vitaminë / minerale të llojeve të veçanta të gjakut. Ato përmbajnë shëndetësore mbështetjen bimeve si.

Studim i fundit shkencor ka treguar se llojet e ndryshme të gjakut mund të kenë kërkesa disi të ndryshme ushqyese për shëndetin optimal dhe funksionimin e metabolizmit. CaliVita® linjë "Vital" e multivitamina është formuluar posaçërisht për të ndihmuar të siguruar mbështetje ushqyese "qepur me porosi" për secilin lloj të veçantë të gjakut. Çdo anëtar i kësaj familjeje, duke përfshirë Vital A, Vital B, Vital AB, dhe Vital O, përmban një spektër shumë të plotë të lartë vitamina të cilësisë, minerale, elemente, antioksidantë dhe barëra të dobishme gjurmë, rrjedh vetëm nga farmaceutike të lëndëve të para e klasës, dhe përzier me mjedisin FDA miratuar më të rrepta të kontrollit të cilësisë. Rezultati është të ushqyerit superior cilësi formuluar me llojin tuaj të gjakut në mendje.

Tipi i gjakut "B"
Një lloj më pak specifik të gjakut, të tipit B duket për t'iu përgjigjur në një dietë të përzier. Të 43 përbërësit aktiv në Vital B përfshijnë një spektër të plotë të pasura me vitamina, minerale, antioksidantë dhe ekstrakte bimore të dobishme, formuluar posaçërisht për individët tip B.

KUJDES!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
* Pilot Clinical Study on a Proprietary Elderberry Extract: Efficacy in Addressing Influenza Symptoms: Online Journal of Pharmacology and PharmacoKinetics, 5: 32‐43, 2009
arrow

Vital B - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Vital B
Back to content