OrganiCare KUJDESI PËR FLOKËT DHE TRUPIN - Dyqane CaliVita International

Go to content

OrganiCare KUJDESI PËR FLOKËT DHE TRUPIN

OrganiCare KUJDESI PËR FLOKËT DHE TRUPIN
OrganiCare Bath & Shower
KUJDESI PËR FLOKËT DHE TRUPIN  Produktet tona për kujdes ndaj trupit dhe flokëve përbëhen nga aloe vera, vaji i ullirit, vaji nga kokrra e grurit, livando, rozmarina dhe gjalpi shea. Fuqinë dhe pastërtinë e bimëve e kemi mbërthyer me një aromë të sofistikuar të cilën ua ofrojmë në një pako të bukur e elegante për të ju ndihmuar në rivendosjen e gjendjes natyrale të lëkurës dhe flokëve tuaj.

A E DINI SE?
A e dini se një produkt duhet t’i plotësoj kushtet e rrepta për t’u kualifikuar si produkt kozmetik organik? Përveç tjerash, në këto kushte kërkohet që lënda e parë të prodhohet në ferma organike, të respektohen saktësisht teknologjitë prodhuese, si dhe të shmanget përdorimi i substancave kimike, sintetike apo modifikimi gjenetik.
Back to content