Cell XC - CaliVita

Go to content

Cell XC

Produkte të tjera CaliVita
180 tableta
në magazinë
simbol i luftës kundër kancerit

Cell XC mund të merret për të forcuar ose rigjeneruar trupin.

Produkti përmban aminoacide esenciale dhe vitamina
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita Cell XC

kundër zhvillimit të tumorit

Përbërësit aktiv të shtesës dietetike në ushqim – Culevit, janë aminoacidet dhe vitaminat, të cilët marrin pjesë në funksionimin normal të organizmit. Tabletat Culevit mund të përdoren me rezultate të mira për forcimin e organizmit, ose për përmirësimin e gjendjes së përgjithshme, tek rastet e sëmundjeve të rënda apo në fazën e rehabilitimit. Përbërësit aktiv të formulës janë aminoacidet me struktura të ndryshme kimike, (metioninë, fenilalaninë, triptofan, argininë, histidinë, tirozinë), vitaminat (vitaminë C, B2, B6, B7), acidi i mollës, si dhe baza nukleinike (adeninë), të cilët ndihmojnë procese të rëndësishme fiziologjike në organizmin tonë, si dhe funksionimin normal të sistemit imun, sidomos në mbrojtjen nga qelizat e ndryshuara malinje. Biokimisti Xhula Kulçar ka zbuluar se organizmi posedon të ashtuquajturin sistem mbrojtës pasiv nga tumorët, por që nuk funksionon nëse nuk ka materie të mjaftueshme ushqyese. Mu përbërësit e Culevit-it e forcojnë sistemin imun pasiv, sepse i ofrojnë organizmit materie shumë të rëndësishme. Materiet aktive në preparatin Culevit janë të pranishme edhe në ushqimin tonë të përditshëm (ç’është e vërteta – në raporte të ndryshuara), andaj mund ta përdorin edhe njerëzit e shëndoshë për preventivë, por mund të bëhet shtesë ushqimore e dobishme për ata që mbajnë dietë për zvogëlim të peshës trupore, apo për shkaqe tjera nuk marrin materie ushqyese në sasi të mjaftueshme.

KUJT I REKOMANDOHET?
-          për ta ndihmuar rigjenerimin e organizmit;
-          gjatë periudhës së rigjenerimit pas operacioneve, lëndimeve dhe sëmundjeve serioze;
-          në raste të sëmundjes së kancerit si tretman plotësues, me pajtimin e mjekut.

A E DINI SE?
A e keni ditur se trupi ynë rregullisht prodhon qeliza kanceroze, kundër së cilës ne mbrohemi me anë të një “sistemi mbrojtës” të veçantë?
180 tableta

3 x 2 tableta në ditë.

PËRBËRËSIT
35 mg Vitaminë C
1 mg Vitaminë B6
0.8 mg Vitaminë B2
0.03 mg Biotin
78.39 mg Arginin
33.04 mg Phenylalanine
31.03 mg Histidine
29.84 mg Methionine
15.32 mg Tryptophan
1.27 mg Tyrosine
23.47 mg Acid Malic
2.26 mg Adenine
VËREJTJE!
Nëse jeni alergjik ndaj ndonjërit prej produkteve apo shtesave, mos e konsumoni produktin! Nuk është i përshtatshëm për pacientët me phenylkenoturi, për shkak të përmbajtjes së phenylalaninës. Nuk rekomandohet për pacientët me dializë të veshkave dhe atyre që vuajnë nga mosfunksionimi i mëlçisë. Mos e përdorni preparatin  nëse vuani nga sëmundja tumorale karcinoide me sekrecione të serotoninës. Në rast të ekzistimit dhe njohjes së mosfunksionimit serioz të veshkave dhe mëlçisë, konsultoni mjekun tuaj para aplikimit të tabletës. Në rast të ulcerës gastrike apo duodenale, përdorimi i tabletave Culevit kërkon shqyrtim individual.

arrow

Cell XC (Culevit) - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Cell XC
Back to content