Papaya PLUS - CaliVita

Go to content

Papaya PLUS

Për tretje
90 tableta përtypëse
në magazinë
papaja për tretje më të mirë
25% zbritje në blerjen e parë >>
shigjetë

enzimat natyrore ndihmon tretjen e ushqimit

Në kohët e sotme një numër i konsiderueshëm i njerëzve ballafaqohen me problemet digjestive apo me dëmtimin e florës intestinale. Nëse vazhdimisht jeni të prekur nga ndjenjat e pakëndshme, atëherë shtrohet pyetja nëse organizmi juaj i përmban enzimat e nevojshme digjestive.

Pa enzima digjestive, nuk ka asgjë për ta “tretur” ushqimin
Me apo shpesh edhe pa ekzaminime, në mënyrë të shpejtë mund të përcaktohet nëse ju nuk keni enzima të mjaftueshme. A shkaktohen probleme nga një mungesë e tillë? Po. Sepse funksioni i enzimave digjestive është që ta dekompozojë ushqimin e konsumuar dhe ta shpërbëjë në mënyrë që ta bëj të shfrytëzueshëm për trupin: me fjalë tjera, për ta ndihmuar absorbimin dhe shfrytëzimin e materieve ushqyese, vitaminave dhe mineraleve.
Nëse nuk keni enzima të mjaftueshme digjestive, atëherë do të keni probleme me tretjen e ushqimit. Jo vetëm që organizmi juaj nuk do të merr materie të nevojshme ushqyese, por edhe ushqimet tuaja mund të bëhen të pakëndshme.
Tretja dhe absorbimi i pakënaqshëm e afatgjatë mund të çojë edhe në dobësimin e sistemit imun, në lodhje dhe rraskapitje, nervozizëm, probleme me lëkurë dhe reaksione alergjike.

Çfarë mund të bëni për ta ndihmuar sistemin tuaj digjestiv?
Një përparim i madh mund të arrihet përmes ndryshimit të mënyrës së jetës pasi që vëllimi i enzimave digjestive mund të bie ndjeshëm për shkak të ushqimit të dobët (p.sh. konsumimi i tepruar i ushqimeve të shpejta, racionet e çrregullta ushqimore, ngrënia me qejf), stresi apo kushtet e këqija të ushqimit (ngrënia në nxitim). Vëllimet e tyre mund të bien edhe si rezultat i ngarkesës së tepërt fizike apo përdorimit të medikamenteve të caktuara.
Me kalimin e viteve vëllimi i enzimave mund të bie si rezultat i plakjes.
Organizimi ynë mund të prodhojë lloje të caktuara të enzimave derisa të tjerat i marrim përmes ushqimeve, sikurse bëjmë në rast të mungesës së laktozës.

Papaya PLUS: kompozicion kompleks, përmbajtje e lartë e përbërësve aktivë
Produkti ynë i ri Papaya PLUS, në formë të tabletave përtypëse, përmban gjitha enzimat e rëndësishme për ta mbështetur tretjen. Në këtë mënyrë produkti në fjalë i ndihmon organizmit në dekompozimin e proteinave, karbohidrateve, yndyrave dhe laktozës, të cilat shkaktojnë probleme tek shumë njerëz. Kështu bëhet i mundur parandalimi i çrregullimeve të pakëndshme digjestive dhe njëkohësisht do të jetë më lehtë të trajtohen problemet ekzistuese.

KUJT I REKOMANDOHET?
Përse të përzgjidhet produkti Papaya PLUS?
 • Fokusohet jo vetëm në dekompozimin e një materie të caktuar ushqimore, por edhe vepron në një mënyrë komplekse, duke përmbajtur gjitha enzimat e rëndësishme të cilat e mbështesin tretjen: ndihmon në dekompozimin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave;
 • Përmban jo vetëm gjurmë të enzimave, por edhe një përmbajtje të lartë të përbërësve aktivë;
 • 65% e gjithë popullatës ballafaqohet në një shkallë me jo tolerancën e laktozës. Sikurse përmendëm, produkti ynë i ri, Papaya PLUS, po ashtu ndihmon në dekompozimin e laktozës.
 • Produkti në fjalë është lëshuar në treg në formë të tabletave përtypëse dhe në këtë mënyrë ofrohet një zgjidhje për personat që kanë probleme me gëlltitjen.

Lehtësoni veten tuaj! Provoni produktin tonë të ri, Papaya PLUS!
90 tableta përtypëse

Dozimi:
1 tabletë përtypëse pas ushqimit

PËRBËRËSIT
200 mg Pluhur Papaya
30 mg Fungal Amylase
25 mg Fungal Lipase
5 mg Fungal Lactase
1 mg Klorofil

Përbërësit tjerë: sukrozë, sorbitol, acid stearik, dioksid silici, aromë artificiale e luleshtrydhes
Paralajmërim! Në rast të sëmundjeve serioze gastrointestinale (p.sh. ulcera), sigurohuni që ta kontaktoni mjekun tuaj
Me moshën, me anë të stresit, të hahet në një nxitim, të hahet ushqim junk dietë në mënyrë jo të ekuilibruar, akumulimin e toksinave - sasia e enzimeve ndihmon tretjen e ushqimit të prodhuar nga trupi juaj mund të jetë i pamjaftueshëm dhe të çojë në problemet e tretjes, gastro-intestinale, reduktuar thithjen e ushqyesve të rëndësishme shëndetësore.

Në sasi shumë të ulëta të enzimeve ndihmon tretjen e ushqimit në trup nuk është në gjendje të duhur tretet ushqimi ose përdorimin e ushqimit të përfshira në proteinat, karbohidratet, yndyrna, vitamina, minerale. Si rezultat - pavarësisht nga përdorimi i dietë të ekuilibruar - Përveç shqetësimit të tretjes, bloating, kapsllëk, shtim në peshë, mund të ketë mangësi që çojnë në zhvillimin e problemeve të rënda shëndetësore, ulur imunitetin, lodhje, probleme të lëkurës, reaksione alergjike.

Papaja CaliVita® PLUS përmban rëndësishme për enzimat e trupit për të ndihmuar tretjen e yndyrave, karbohidrateve, duke përfshirë intolerancë lactose, e cila është duke luftuar sa më shumë që 65% e njerëzve në mbarë botën. Me dozë të lartë të enzimeve ndihmon tretjen e ushqimit, chlorophyllin bakrit natriumi dhe papaja fruta pluhur kujdeset për ndihmon tretjen e ushqimit rehati dhe e bën të hahet një kënaqësi pa simptome të pakëndshme gastrointestinale dhe dobësi të trupit.

Pse është Papaya PLUS CaliVita® një zgjedhje e mirë?
 • Përbërësit aktiv nuk e mbështesin produkt i dekompozimit, copëtim i vetëm në një lëndë ushqyese, por nga një formulë komplekse, si tretje ndihmës së yndyrave dhe karbohidrateve, duke përfshirë lactose.
 • Përmbajtje të lartë të enzimeve digjestive.
 • Formula e tabletave është e përkryer, e përshtatshme për të gjithë - produkti mund të merret lehtësisht nga njerëz që kanë probleme të gëlltitjes së tabletave dhe kapsulave.

Kush mund ta rekomandojmë?
 • Të gjithë njerëzit që duan të ndihmojnë në funksionimin e sistemit të tretjes.
 • Njerëzit që konsumojnë produkte të rënda.
 • Njerëzit preferojnë shtojcave dietike në formën e lozengave.
 • Vështirë të gëlltisni tableta / kapsula tradicionale.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 25 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  shigjetë

  Papaya PLUS Calivita - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  shigjetë
  garanci Çmimi më i ulët
  Papaya PLUS Calivita
  Back to content