E-Protect Personal - E-protect kartela - CaliVita

Go to content

E-Protect Personal - E-protect kartela

Produktet e tjera
Elektronikë
në magazinë
mbrojtje kundër elektrosmogut me kartën E-protect
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow
Calivita E-Protect Personal

mbrojtje personale kundër elektrosmogut

KARTELA E-PROTECT

Kartela E-Protect funksionon më së miri kur të mbahet pranë trupit. Vendoseni në xhepin tuaj, çantë apo kuletë. Secilin anëtar të familjes suaj pajiseni me nga një kartelë, në veçanti fëmijët tuaj.

E-ProtectFamilje e produkteve kundër elektrosmogut
Gjitha pajisjet elektronike dhe pikat transmetuese emetojnë valë elektromagnetike. Gjatë viteve të fundit rritja e ndjeshme e përdorimit të pajisjeve mobile elektronike dhe teknologjisë pa tela bën që një njeri i rëndomtë t’i nënshtrohet një rrezatimi elektromagnetik konstant e gjithnjë në rritje. Ky rrezatim mund të jetë i padukshëm, por potencialisht është i pafavorshëm ndaj shëndetit dhe mirëqenies optimale. Familja e produkteve E-Protect nga CaliVita® Electronics ka për qëllim ofrimin e ndihmës për t’u mbrojtur kundër efekteve të dëmshme të rrezatimit elektromagnetik (fusha elektromagnetike).

A E DINI SE?
A e keni ditur se fëmijët kanë më tepër ujë në trupin e tyre dhe fusha elektromagnetike mund të depërtojë më thellë në trurin e tyre? Është mirë që mos të mbahet telefoni i ndezur direkt mbi kokën e fëmijës.arrow

E-Protect Personal - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
E-Protect Personal Calivita
Back to content