Dyqan online - CaliVita

Go to content

Dyqan online

Kosova

Transporti pa pages. Për blerjet mbi 50 €
Çmimi i transportit:

Transporti per qytetin e Prishtines eshte 2 euro.
Transporti për qytet tjera të Kosovës kushton 3 Euro!
Llojit të pagesës

- Merr në shpërndarje
- Kredit kartel
Transporti pa pagesTransporti pa pages.

Llojet e transportit dhe çmimet

Porositja dhe pagesa e produkteve

Sa kushton shërbimi i dërgesës me post të shpejtë?
Për shuma mbi 50,00 € = € 0, 00
Për shuma më pak se 50,00 € = € 2,00
Koha për dorëzim të pakos
24-48 orë
Si të paguani për produktet?
Ju paguani cash në momentin e dorezimit te pakos nga posta e shpejte KOEX!

Pazar në Faqja e internetit CaliVita


Pazar në Faqja e internetit CaliVitaPër të blerë në dyqane CaliVita duhet të regjistroheni së pari. Është e rëndësishme për të treguar të ashtuquajturin kod sponsorizojë. Pas regjistrimit në dyqan, zgjidhni produktet, pagesa dhe të ofrimit të.

Keni një pazar të mirë


Calivita dyqan online

(dyqan vetëm për qytetarët e Kosovës)(në qoftë se ju jetoni në Shqipëri, vizitoni këtë CaliVita on-line dyqan)

Ju duhet të regjistroheni në dyqan

duke futur kodin

                  Pastaj zgjidhni produktet

Back to content