Aquabelle Regenerating Cream - Krema Regjenerative - CaliVita

Go to content

Aquabelle Regenerating Cream - Krema Regjenerative

Produktet e tjera
Kozmetike Calivita
50 ml

Kremi regjenerues
në magazinë
bukuria falë kozmetikës Aquabelle
25% zbritje në blerjen e parë >>
arrow

Aquabelle Krema Regjenerative

Kremi regjenerues

Për kujdes të fytyrës

Pakoja Aquabelle product family përbëhet nga një krem regjenerues (për përdorim gjatë ditës), një krem ushqyes (për përdorim gjatë natës), dhe një losion hidrat pastrues. Që të tre artikujt përmbajnë elementin e njëjtë përbërës, ujin e pastruar deuterium.

Përbërës kryesor i kremit është ceramida (një lipoid natyral), e cila regjeneron lëkurën dhe përforcon aftësinë e saj për ruajtjen e lagështisë. Përmirëson elasticitetin e lëkurës, në këtë mënyrë largon rrudhat, gjithashtu në mënyrë efikase ndihmon në mbrojtje nga efektet e dëmshme mjedisore. Përbërës tjetër i saj është vitamina E, e cila duke ju falënderuar efektit të saj antioksidant i ofron lëkurës mbrojtje të shkëlqyeshme kundër proceseve të dëmshme oksiduese.

Kremi parimisht rekomandohet për përdorim gjatë ditës, por përdoret edhe si bazë për makijazh.
50 ml


arrow

Aquabelle Regenerating Cream - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
garanci Çmimi më i ulët
Aquabelle Regenerating Cream Calivita
Back to content