Strong Bones - CaliVita

Go to content

Strong Bones

Mineralet
100 kapsula

Preparat kalcium-magnez
në magazinë
Strong Bones 250 kapsula
Mineralet
250 kapsula

Preparat kalcium-magnez
Strong Bones
strijela

kalcium dhe magnez për kocka të forta

Preparat kalcium-magnez

Trupi ynë nuk është në gjendje të prodhoj kalcium dhe magnez, mirëpo këto minerale janë të domosdoshme për ta ruajtur strukturën e shëndoshë të eshtrave dhe dhëmbëve dhe për të siguruar funksione normale të muskujve. Kapsulat Strong Bones i përmbajnë këto dy mikro-elemente në proporcionin 2:1, dhe në këtë mënyrë kontribuojnë në shëndetin tuaj.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që nuk konsumojnë qumësht apo produkte qumështi;
- atyre që përdorin duhan, apo që mjaft shpesh konsumojnë kafe;
- atyre që bëjnë lëvizje të pakta;
- të rinjtë të cilët përpiqen që të arrijnë dendësinë më të lartë të mundshme të eshtrave;
- personat e moshës mesatare me qëllim për ta ruajtur masën e eshtrave të tyre;
- të moshuarit, në mënyrë që të ngadalësohet degjenerimi i eshtrave.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së kalciumit përfshijnë: ngërçi i muskujve, dhimbje muskujsh, thonj të thyeshëm, dhëmbë të dobët dhe të prishur, thyerje të shpeshta të eshtrave, probleme metabolike. Në raste serioze, rënia e ngadalshme dhe graduale e nivelit të kalciumit mund të rezulton me osteoporozë.

A e dini se?
A e keni ditur se dieta për dobësim mund të jetë më efikase përmes aplikimit të dozës më të lartë të kalciumit? *
100 ose 250 kapsula

Dozimi:
4-6 kapsula në ditë.

Përbërësit
300mg Kalcium
150mg Magnez

Bones e fortë është një formulë komplekse që përmban kalcium dhe magnez, të cilat janë blloqe të rëndësishme të ndërtimit në kockat tona. Të dy përbërësit aktivë të eshtra të fortë CaliVita® janë kalcium dhe magnez, në raportin optimal ushqyese e 2 me 1, e cila siguron shfrytëzimin maksimal nga trupi dhe parandalon gurët në veshka. Plotësim i kalciumit dhe magnezit mund të ndihmojë të ruajtur strukturat normale të eshtrave dhe të dhëmbëve dhe kanë shumë përfitime të tjera për shembull është një qetësues natyral dhe relaxant.

99% e kalciumit në trupin tonë mund të gjenden në eshtra dhe dhëmbë, dhe kjo është me rëndësi jetike për rritjen e tyre, dhe të integritetit strukturore. Edhe pse eshtrat mund të ndalet në rritje në moshën e rritur të plotë, kockat ende nevojë për një furnizim të vazhdueshëm të kalciumit në mënyrë që të ruajë fuqinë e tyre, dhe funksionin e duhur. Si dhe mbështetjen e shëndetit të strukturës sonë skeletik dhe dhëmbët, kalcium gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në funksion të muskujve, funksionin e sistemit nervor qendror, dhe koagulimin normal të gjakut.

Magnezi është element katërt mineral më bollshëm në trup. 60% e magnezit në metabolizmin tonë mund të gjenden në skelet, ku ajo ndihmon mbështetjen dhe ruajtur strukturën normale të eshtrave dhe të dhëmbëve. Ajo gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në funksionimin normal të sistemit qendror nervor dhe muskujt. Ajo është gjithashtu një faktor jetik në proceset e prodhimit të energjisë të trupit, dhe ndihmon në sintezën e proteinave dhe ndarjen e qelizave normale.

KUJDES!
Konsultohuni me mjekun tuaj para se të marrë këtë produkt në qoftë se keni ndërmend të marrë ndonjë kalcium tjetër ose magnez permban shtesa njëkohësisht me këtë produkt. Doza e lartë e këtyre dy substancave gjatë një periudhe të zgjatur mund të ketë efekte negative shëndetësore.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi
*Burimi: Effects of Calcium and Dairy on Body Composition and Weight Loss in African-American Adults - Michael B. Zemel, Joanna Richards, Anita Milstead and Peter Campbell - Obesity Research (2005) 13, 1218–1225; doi: 10.1038/oby.2005.144
strijela

Strong Bones - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Strong Bones
Back to content