Rhodiolin - CaliVita

Go to content

Rhodiolin

Produktet e barishte
120 kapsula

Preparat kundër stresit
në magazinë
Rhodiola Rosea
Rhodiola Rosea klasifikohet si një i ashtuquajtur adaptogen, ose bimë që forcon rezistencën e trupit ndaj stresit fizik dhe mendor, si dhe efektet e tij.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Rhodiola Rosea kundër stresit

Preparat kundër stresit

Përbërësi kryesor i kapsulës Rhodiola rosea është një bimë adaptogjene. Përbërësit aktiv të kësaj bime kanë efekte pozitive mbi sistemin nervor qendror, prandaj si rezultat mund të rritet përqendrimi, aktiviteti fizik dhe mental. Mund të jetë e dobishme në raste të studimit, sporteve dhe stresit; redukton lodhjen mendore dhe kontribuon për një gjendje më të mirë. I kompletuar me zink, produkti Rhodolin përmirëson rezistencën e organizmit ndaj sëmundjeve, kurse gjithashtu e redukton stresin dhe simptomat e shkaktuar nga jeta me ngarkesa.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që i ekspozohen stresit të shtuar gjatë jetës së përditshme;
- në raste të ngarkesave fizike dhe/apo mendore;
- për ta ruajtur nivelin e përgjithshëm të energjisë dhe përqendrimit;
- për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;
- për t’i trajtuar rastet e lehta të pagjumësisë (për ta ndihmuar gjumin dhe zgjimin nga gjumi).

A e dini se?
A e keni ditur se bimët adaptogjene shfrytëzohen nga organizmi vetëm në masën sa është e nevojshme? As ma pak, as më shumë! Duke ju falënderuar karakteristikave të shkëlqyeshme, këto bimë, përveç barërave, nuk shkaktojnë varësi; nuk njihen efektet anësore; në mënyrë të qetë bashkëpunojnë me organizmin kurse efektet e saja mbeten të qëndrueshme, edhe nëse i konsumoni për një kohë të gjatë nuk do të krijohet varësi nga ato.
120 kapsula

Dozimi:
1-3 kapsula në ditë.

Përbërësit
100mg Koncentrat Rhodiola 5:1 (ekuivalent gjer 500 mg pluhur)
5mg Zink

Njeriu është i ekspozuar ndaj stresit të vazhdueshëm gjatë gjithë ditës. Duke u përpjekur për të përmbushur pritjet në shtëpi dhe vendin e punës, konflikte, probleme financiare, zhurma dhe ndotja e mjedisit është e vështirë dhe e gjithë kjo mund të jetë veçanërisht e dëmshme për trupin tonë në afat të gjatë. Rhodiola është aplikuar për shekuj dhe është një zgjidhje e natyrshme për të gjithë këtë.
 
Rhodiolin (Rhodiola Rhodiola) është një anëtar i familjes Crassulaceae e bimëve, dhe rritet në rajonet e ftohta të hemisferës veriore. Ajo është gjetur në rajonet arktike të Siberisë, dhe në klimat më të butë, ajo është e kufizuar në rajonet malore. Rhodiolin është e pasur me disa ushqyesve të dobishme, duke përfshirë flavanoids, taninet, vajra esenciale, dhe antioksidantë. Shumica e interesit shëndetësor në rhodiolin, megjithatë, është për shkak të përmbajtjes së tij e disa llojeve të phytochemicals quajtur phenylpropanoids. Phenylpropanoids në rhodiolin tilla si rhodioniside, rosavin, dhe rosiridin duket të jenë përgjegjës për pronat adaptogenic Rhodiolin-së. Një adaptogen është një substancë që ndihmon trupin të përballuar, dhe rezistojnë kushteve të pafavorshme të tilla si stresi mendor apo fizik, dhe ushtron një ndikim normalizimin mbi metabolizmin.

Disa hormone të ndryshme monoamine neurotransmitting (p.sh: serotonin, dopamine) të luajë një rol të rëndësishëm në rregullimin e humor, gjumë, vëmendje, njohje, aktivitetin motor dhe seksualitetin. Këto neurotransmitters janë thyer poshtë nga oxidase enzimë monoamine (MAO). Disa studime kanë sugjeruar se phenylpropanoids në rhodiolin mund të luajë një rol në penguar veprimin e ZKA, dhe në këtë mënyrë mund të ndihmojë për të optimizuar nivelin e humor ngritjen neurotransmitters. Disa studime kanë treguar gjithashtu se rhodiolin mund të mbështesin nivelin e endorphins beta në trup. Endorphins Beta janë analgesics natyrore (relievers dhimbje) të prodhuara në trupin tonë.

Plotësim me rhodiolin mund të ofrojë mbështetje ushqyese për lehtësimin e stresit, vigjilencë mendore dhe vitalitet, dhe një ndjenjë të përgjithshme të mirëqenies.

KUJDES!
Konsultohuni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Rhodiolin - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Rhodiolin
Back to content