Power Booster - CaliVita

Go to content

Power Booster

Power Booster
Produkte të tjera CaliVita
Përforcues i rritjes natyrale

90 tableta
në magazinë
burim i aminoacideve
25% zbritje në blerjen e parë >>
shigjetë

aminoacidet për muskujt

Power Booster

Prodhimi i hormonit të rritjes zvogëlohet rreth moshës 30 vjeçare; shumë njerëz tentojnë të zvogëlojnë efektet negative përmes dozimit artificial të hormoneve, por këto mund të kenë një varg pasojash të dëmshme. Produkti Power Booster NUK e përmban hormonin sintetik të rritjes; si zëvendësim, produkti stimulon sekrecionin e brendshëm përmes elementeve të saja natyrale. Hormoni i rritjes ka efekte të ndryshme pozitive: ndihmon në funksionimin e sistemit nervor; nxit djegien e yndyrës; ndihmon në funksionimin e lëkurës, kërceve dhe indeve lidhore; si dhe intensifikon sintezën e proteinave.

KUJT I REKOMANDOHET?
 • atyre që merren rregullisht me aktivitete fizike;
 • sportistëve, për shkak të efekteve pozitive në ndërtimin e muskujve;
 • të moshuarve, për ta parandaluar degradimin e muskujve si pasojë e proceseve normale fiziologjike.

A E DINI SE?
A e keni ditur se rezultate të mira janë arritur tek pacientët e prekur nga goditja në tru përmes plotësimit direkt me hormone gjatë rehabilitimit në zhvillimin e forcës së muskujve dhe zvogëlimit të lodhjes?

BURIMI
* The effect of recombinant human growth hormone therapy in patients with completed stroke: a pilot trial - Song J, et al, Ann Rehabil Med. 2012 Aug;36(4):447-57.
90 tableta

Dozimi:
3 tableta, dy herë në ditë në stomak të zbrazët, kurse një tabletë të aplikohet 1 orë para gjumit.

PËRBËRËSIT
133.33 mg L-Arginine Pyroglutamate
66.66 mg L- Ornithine
100 mg L-Lysine HCL
16.66 mg L-Glycine
100 mg L-Glutamine
33.33 mg GABA
2 mg Vitaminë B6
40 mg Vitaminë C
61.66 mg Lecitinë
4 mcg Krom
83.33 mg Ekstrakt nga fasulja e re
Produktin nuk e rekomandojmë për personat nën moshën 25 vjeçare, pacientët me diabet, dhe për ata që vuajnë nga çrregullimet hormonale!
Pas moshës 30 vjeç, sinteza e hormonit të rritjes zvogëlohet, gjë që ndikon negativisht në disa procese që ndodhin në trupin tonë. Muslimi në masë zvogëlohet, bëhemi më pak aktiv, etj. Simptomat e njëjta shfaqen në stresin afatgjatë. Me ndihmën e përbërësve aktiv të Power Booster, ju mund të ndihmoni që trupi juaj të funksionojë.

Produkti Power Booster plotëson dietën ndër të tjera në aminoacidet: L-arginine, L-ornithine, L-lysine, L-glycine, L-glutamine, të cilat përdoren për sintezën e proteinave. L-glutamine është aminoacidi më i lirë në plazmë dhe në muskujt.

Vitamina B6 që përmban produkti kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të proteinave dhe glikogjenit, metabolizmit të energjisë, rregullimit të aktivitetit hormonal dhe zvogëlimit të lodhjes dhe lodhjes. Ndihmon në sintezën e duhur të cisteinës (aminoacideve).

Kromi ndikon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të makronutrientëve (proteinave, yndyrave dhe karbohidrateve) dhe nivelin e duhur të glukozës në gjak.

Vitamina C kontribuon në ruajtjen e metabolizmit të duhur të energjisë, reduktimin e lodhjes dhe lodhjes, dhe ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ - është një antioksidant i rëndësishëm. Avantazhi i produktit është se lecitin që përmban ai është i standardizuar për përmbajtjen e fosfatidilkolinës. Kjo merr pjesë në metabolizmin e yndyrave dhe mbështet funksionimin e duhur të mëlçisë.

Me moshën, vërehet një rënie graduale në sekretimin e hormoneve të rritjes. Shumë njerëz, për të hequr qafe simptomat e pakëndshme që lidhen me të, përpiqen të plotësojnë mungesën e saj me mjete sintetike. Megjithatë, ka shumë efekte të padëshirueshme, njerëzit ndjejnë neveri ndaj tij, e cila natyrisht është e kuptueshme. Power Booster NUK përmban (!) Hormon të rritjes sintetike - një preparat që përmban përbërës aktivë me cilësi të lartë, duke stimuluar sekretimin e hormonit të rritjes, varësisht nga nevojat e trupit. Lirimi i këtij hormoni ndikohen pozitivisht nga substanca të tilla si aminoacidet (sidomos arginina, ornitina, lizina) dhe acidi gama-aminobutirik (GABA), përgjegjës për transmetimin e impulseve nervore. Këto përbërës, në bazë të sinergjisë, gjithashtu punojnë me vitamina B6 dhe C, krom dhe lecithin. I njëjti efekt është shkaktuar nga ekstrakt i gjerë i fasuleve (Vicia faba major).

Hormoni i rritjes, i prodhuar natyrshëm në trupin tonë, ka një efekt jashtëzakonisht të dobishëm tek ne, pa asnjë efekt anësor. Mbështet funksionimin e duhur të sistemit imunitar. Kjo përshpejton sintezën e proteinave, si rezultat, rrit muskujt në masë - për këtë arsye, atletët shpesh arrijnë për të. Me një rezultat të ngjashëm, mund të përdoret nga njerëz të moshuar për të ndaluar humbjen e masës së muskujve. Rekomandohet për çdo person mbi 30 vjeç, veçanërisht për ata që udhëhiqen nga një mënyrë jetese aktive, të cilët nuk vuajnë nga diabeti dhe çrregullimet hormonale.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 30 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.
  shigjetë

  Power Booster - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  shigjetë
  garanci Çmimi më i ulët

  Pllakat për masën e muskujve

  Power Booster Calivita
  Back to content