Super CoQ10 Plus - CaliVita

Go to content

Super CoQ10 Plus

Antioksidantë
120 kapsula

Q10 kompleks
në magazinë
punon shkëlqyeshëm
Energji shtesë

Përgatitja me dyfishin e sasisë së koenzimës më të pastër Q10. Ky produkt është një mbështetje e madhe për zemrën si dhe për çdo qelizë të trupit tonë.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

koenzima q10 dhe antioksidantë

Super CoQ10 Plus në mënyrë adekuate plotëson nevojën tuaj për CoQ10; këtë produkt e kemi plotësuar me trion e famshme të antioksidanteve beta-karoten, vitaminë E dhe selen.

Me këto elemente, ju mund ta përmirësoni gjendjen tuaj fizike, të shtoni nivelet e tuaja energjike, të përforconi sistemin tuaj imun dhe të zemrës, kurse në anën tjetër kontribuoni në ruajtjen e freskisë suaj.
KUJT I REKOMANDOHET?
atyre mbi moshën 30 vjeçare;
atyre nën ngarkesë të fuqishme mendore dhe fizike, si dhe sportistëve;
atyre që kanë një jetë me stres;
duhanpirësve;
atyre që nuk e konsumojnë ushqimin e plotë;
në rast të aplikimit të medikamenteve të caktuara anti-kolesterol, medikamenteve psikiatrike, medikamenteve për kontrollimin e ritmit, dhe preparateve për trajtimin e diabetit;
atyre që vuajnë nga tinitusi*;
atyre që e shohin si të rëndësishëm mirëmbajtën e shëndetit të zemrës së tyre;
secilit që dëshiroj ta ruaj freskinë në mënyrën e jetës.
A E DINI SE?
A e keni ditur se organizimi i njeriut është në gjendje ta prodhoj CoQ10, por ky prodhim zvogëlohet nga mosha 30 vjeçare; gjithashtu në ndalimin e prodhimit të konenzimës në fjalë ndikojnë edhe një varg faktorësh tjerë (psh pirja e duhanit, medikamentet e caktuara)?

VËREJTJE!
Produkti është i ndjeshëm ndaj nxehtësisë dhe dritës, prandaj ky fakt duhet të merret parasysh gjatë ruajtjes. Cilësia e pastër e koenzimës Q-10 shkatërrohet në temperaturat rreth 35 gradë celsius. Shtatzënat dhe nënat gji-dhënëse duhet ta kërkojnë këshillën e mjekut të tyre para përdorimit të CoQ10!

BURIMI
*A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.
120 kapsula

Dozimi:
3x1 kapsula në ditë.

Përbërësit:
20 mg Koenzimë Q 10
1000 N.I. Beta Karroten
10 N.I. Vitaminë E
10 mcg Selen


strijela

Super CoQ10 Plus - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Super CoQ10 Plus
Back to content