Mega qProtect - CaliVita

Go to content

Mega qProtect

Antioksidantë
90 tableta

Mega dozë antioksidante
në magazinë
veprim i xhinko
Produkti plotëson dietën e përditshme me antioksidantë - beta karoten, vitamina C dhe E, selen dhe pluhur gjethe xhinko biloba.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
Calivita Mega CoQ10 Plus

Antioksidantët më të mirë

MEGA DOZË ANTIOKSIDANTE

Në moshë të shtyrë apo në periudha të ngarkesave të mëdha ne shpesh përjetojmë dobësimin e përqendrimit, shikimin e mjegullt apo ndryshime në qarkullin e gjakut. Mega qProtect është një produkt me mega dozë antioksidantesh që përmban vitamina, elemente bazike, aminoacide, dhe ekstrakte bimësh, për t’i mbrojtur qelizat tona në mënyrë më efikase dhe më specifike. Ginkgo, çaji i gjelbër dhe CoQ10, nxisin qarkullimin e gjakut dhe mirëmbajnë funksionet normale të trurit dhe zemrës. Shëndeti i syve mbrohet nga boronica dhe beta-karoteni, kurse aminoacidet fuqishëm e ngadalësojnë procesin e plakjes së qelizave.

KUJT I REKOMANDOHET?
-          në raste të një ngarkese të fuqishme mentale, gjatë periudhave të provimeve apo për personat që ballafaqohen me stres në vendin e punës, në mënyrë që të përmirësohet përqendrimi;
-          për të moshuarit, në mënyrë që të mirëmbahet memoria dhe funksioni i trurit;
-          atyre që ballafaqohen me probleme kardiovaskulare;
-          personave, sytë e të cilëve i janë të ekspozuar ngarkesës;
-          atyre që shpesh ftohen;
-          atyre që ballafaqohen me titinus;
-          duhanpirësve aktivë dhe pasivë;
-          atyre që rregullisht konsumojnë alkool;
-          atyre që kërkojnë mbrojtje më të fortë antioksidante dhe që dëshirojnë ta përforcojnë sistemin e tyre imun.

A E DINI SE?
A e keni ditur se disa rrethana të cilat aktualisht i konsiderojmë si normale, të tilla si stresi apo ushqimi i pamjaftueshëm, sëmundjet kronike apo medikamentet, e ngritin kërkesën e trupit për antioksidante?
90 tableta

2-4 tableta në ditë, pas ushqimit.

PËRBËRËSIT

16.667N.I. Beta Karroten
4.995N.I. Retinol
5mg Lycopene Complex
200mg Vitaminë C
100N.I. Vitaminë E
50mcg Selen
8mg Zink
2mg Mangan
10mg Koenzimë Q 10
100mg L-Cysteine
20mg L-Glutathione
100mcg Acid Alpha Lipoic
20mg Ekstrakt nga Ginkgo Biloba (std. 24% flavonglycosides)
15mg Ekstrakt nga çaji i gjelbër 15.0 mg (std. 20% polifenol)
5mg Ekstrakt boronice (std. 25% anthocyanins)
Nëse produkti konsumohet për një kohë të gjatë dhe në doza të larta, mund të paraqiten efekte anësore si njolla (puçrra) në lëkurë, ankth, pagjumësi, diarre apo të vjella. Gingko biloba nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë, gji-dhënies, aplikimit të medikamenteve antikoagulante, si dhe para operacioneve pasi që e zgjat kohën e nevojshme për koagulim. Pacientët me diabet duhet ta kërkojnë këshillën e mjekut të tyre para përdorimit të produktit.

strijela

Mega qProtect - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Mega qProtect
Back to content