Joint Protex Forte - CaliVita

Go to content

Joint Protex Forte

Produkte të tjera CaliVita
90 tableta

Kompleks për mbrojtjen e nyjave
në magazinë
Joint Protex Forte - kyçe të shëndetshme
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

produkti më i mirë për kyçet

Kompleks për mbrojtjen e nyjave

Tabletat Joint ProteX FORTE ofrojnë një ekstra mbështetje për rigjenerimin e nyjave dhe prodhimin e lëngut synovial mes eshtrash! Edhe nëse ushqimi juaj është adekuat, ju megjithatë konsumoni shumë pak përbërës aktiv që do të ju ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të nyjave tuaja. Tabletat ofrojnë doza të larta të glukozaminës dhe kondroitinit, të njohur për përforcimin e nyjave, acidit hyalorunikc dhe MSM për ta mbështetur prodhimin e lëngut synovial, si dhe barishte anti-inflamatore (si curcuma dhe Filipendula ulmaria), të cilat së bashku sigurojnë se nyjat e juaja marrin mbështetje të duhur edhe në raste të ngarkesës ekstreme.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që dëshirojnë që nyjave të tyre t’u sigurojnë mbështetje dhe mbrojtje të duhur;
- atyre që merren me punë të rënda fizike;
- sportistëve profesionistë dhe atyre që rregullisht merren me aktivitete sportive;
- atyre me mbi-peshë;
- atyre që kanë aktivitete të dobëta fizike;
- për të plotësuar trajtimin e lëndimeve të nyjave.

A e dini se?
A e keni ditur se ekziston rreziku i lartë i gërryerjes së nyjave pas lëndimit të tyre? Prandaj mu për këtë arsye rekomandohet konsumimi i preparateve mbrojtëse dhe rigjeneruese për kërcet përveç fizioterapisë gjatë periudhave të rehabilitimit.
90 tableta

Dozimi:
1 tabletë në ditë.

Joint ProteX FORTE
përbërësit aktiv/tableta:
Glukosamin sulfati 500 mg
Kondroitin sulfati 270 mg
Acidi Hijaluronik 50 mg
Metil-Sulfonil-Metan 150 mg
Ekstrakt nga Boswellia 50 mg
Serrata (std% acid bosvellik)
Pluhur i ëmbël livadhi 40 mg
Ekstrakt nga shafrani 10 mg
(std. 25% curcumins)
Zink 5 mg
Mangan 1 mg

Ka disa situata në jetë kur joints tanë kanë nevojë për mbrojtje shtesë. Duke e krahasuar me produktin tonë të vjetër Joint Protex, Joint Protex FORTE mbështet shëndetin e nyjeve në rritjen e sasisë së përbërësve aktivë, kështu që ne rekomandojmë atë kryesisht për ata që kanë nevojë për mbrojtje shtesë.

Bones përbëjnë skeletin e trupit të njeriut janë të lidhura me njëra-tjetrën me anë të nyjeve. Lëvizja e eshtrave në raport me njëri-tjetrin, që në vetvete është lëvizje, është aktivizuar nga nyjet me ndihmën e muskujve përreth. Në fund të eshtrave që përbëjnë nyjet e një kërc mund të gjendet, e cila nga njëra anë ndihmon të përbashkët për të lëvizur me fërkim të vogël të mundshëm, ndërsa në anën tjetër përmbush një funksion mbrojtës si. Prandaj, integriteti i saj është shumë i rëndësishëm. Cartilages janë të rrethuar nga të ashtuquajturit kapsulë kyçeve dhe fluide synovial gjendet në kapsulë kyçeve, i cili, duke vepruar si një "lubrifikant", promovon mocionin frictionless e joints.

Shëndetin e nyjeve tona është prekur nga shumë gjëra. Si ne moshe, joints cilat janë përherë në punë, për shembull ato që mbajnë në masë të trupit tonë të tilla si hips dhe gjunjë, veshin jashtë sigurisht. Ky proces i veshur jashtë mund të përshpejtohet edhe më tej nga një mënyrë të ulur të jetës, ose duke kryer peshë shtesë, dhe gjithashtu duhet të shikohet me kujdes në rastin e sporteve ACE, punë e vështirë fizike, si dhe disponimin e trashëguar, kryesisht në zonjat.

Përbërësit aktiv të Joint ProteX FORTE mund të kontribuojnë në mbrojtjen e shëndetit tonë kyçeve. Glucosamine merr pjesë në ndërtimin dhe ruajtjen e elementeve kryesore strukturore të kërc, kështu që ajo luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e integritetit dhe rigjenerimin e nyjeve (kryesisht se i cartilages). Chondroitin, synergically bashkëpunuar me glucosamine, duke vepruar si një lubrifikant për nyje, mund të mbështesë funksionimin e nyjeve. Acid Hyaluronic ka një rol të ngjashëm me chondroitin dhe si një moisturizer natyrore ajo garanton të viskozitetit të lëngjeve kyçeve dhe redukton fërkime në sipërfaqe kërc. Metil sulfonyl Metani, i njohur gjithashtu si "MSM" është një komponent zakonisht përdoret në formulat e përbashkëta që mbrojnë. Ajo i ndihmon të ruajnë strukturën e shëndoshë të cartilages. Për më tepër, produkt përmban bimë e dobishme ekstrakte, si dhe zinkut dhe mangan.

KUJDES!
Për personat e ndjeshme në butak detit, aplikimi i saj duhet të shmanget.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Joint Protex Forte - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Joint ProteX Forte
Back to content