Evening Primrose Oil - CaliVita

Go to content

Evening Primrose Oil

Produktet e barishte
100 kapsula të buta

Vaj i aguliçes së verdhë
në magazinë
Aguliçe e verdhë e mbrëmjes (Oenothera biennis)
Lëkurë e fortë dhe pa rrudha

Vaji i aguliçes i jep lëkurës dhe flokëve një pamje të shëndetshme dhe rinore. Ai gjithashtu mbështet "shëndetin tonë të brendshëm", merr pjesë në punën e zemrës dhe nyjeve. Gjithashtu ka veti antioksiduese.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela
CaliVita Evening Primrose Oil

Vaj i aguliçes së verdhë

Vaj i aguliçes së verdhë

Elementet e acideve të pangopura yndyrore të vajit të aguliçes së verdhë janë të njohura për disa efekte pozitive. Ato shërbejnë për ruajtjen e shëndetit të epitelit dhe indeve lidhore, në këtë mënyrë e mbështesin bukurinë dhe shëndetin e lëkurës. Gjithashtu ndikojnë pozitivisht në nivelin e kolesterolit të përgjithshëm, atij LDL dhe triglicerideve në gjak, në këtë mënyrë e mbështesin qarkullimin e shëndoshë të gjakut.

Kujt i rekomandohet?
- atyre që dëshirojnë ta ruajnë freskinë e flokëve dhe lëkurës së tyre;
- si plotësim në terapinë për reduktimin e kolesterolit;
- për të zvogëluar simptomat e pakëndshme si rezultat i menstruacioneve;
- për ta plotësuar dietën për humbjen e peshës.

A e dini se?
A e keni ditur se sipas një hulumtimi vaji i aguliçes së verdhë mund të jetë një plotësim efikas në terapinë ndaj artritit reumatoid, pjesërisht për shkak të acideve të pangopura yndyrore të cilat i përmban? *

Burimi
* Effects of altering dietary essential fatty acids on requirements for non-steroidal anti-inflammatory drugs in patients with rheumatoid arthritis: a double blind placebo controlled study - J J F BELCH, D ANSELL, R MADHOK, A O'DOWD, AND R D STURROCK Annals of the Rheumatic Diseases, 1988; 47, 96-104
100 kapsula të buta

Dozimi:
1 kapsulë në ditë me ushqim.

Përbërësit
500mg Vaj aguliçe
365mg Acid Cis-linoleik
45mg Acid Gamma-Linolenic

Evening Primrose Oil ka disa efekte të dobishme për trupin tonë. Kjo ndihmon për të mbajtur lëkurën tonë dhe flokët të shëndetshme dhe rinore dhe kjo mund të jetë një shtesë e shkëlqyer për dietat humbje peshe. Ai kontribuon në funksionimin e shëndoshë të zemrës dhe gjithashtu mund të jetë i dobishëm në trajtimin e simptomave të pakëndshme paraprirëse menstruacioneve.

Acid linoleik ndihmon mbështesin shëndetin kardiovaskular si ajo beneficially ndikon lipoprotein densitet të ulët (LDL ose "i keq" kolesterolit) dhe triglicerideve nivelet në gjak. Si edhe, acid linoleik ka treguar për të ndihmuar në metabolizmin yndyrë dhe studimet kanë treguar se mund të ndihmojë në përmirësimin e muskujve ligët trupit në raport yndyrë. Kërkimet kanë sugjeruar gjithashtu se acid linoleik mund të ketë një të dobishme të ndikojë në pamjen dhe cilësi e lëkurës. Acid gama-linoleik mund të ndihmojë ruajtjen e shëndetit të epitelit dhe indeve lidhës, duke mbështetur lëkurë të shëndetshme, dhe flokët.

Qeshur grua në një hatEvening aguliçe naftës është gjithashtu një anti-oxidant, duke ndihmuar për të parandaluar dëmtimin e qelizave të shkaktuar nga radikalet e lira. Si dhe, studimet kanë treguar se ajo është e dobishme në zbutjen e disa nga simptomat e pakëndshme të lidhura me PMS (sindroma pre-menstruale).

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë, veçanërisht në qoftë se ju keni, ose janë duke u trajtuar për ndonjë gjendje mjekësore.
Plotësim me shtesë të anti-oxidants mund kompliment këtë produkt, si acide yndyrore të pangopura janë të ndjeshëm ndaj efekteve të dëmshme të radikaleve të lira.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Evening Primrose Oil - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Evening Primrose Oil
Back to content