Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips - CaliVita

Go to content

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips

Vitamina Calivita
240 ml

Vitaminë C në formë të lëngshme
në magazinë
Liquid C + bioflavonoidi - vitaminë C e lëngshme
Vitamina C e lëngshme.

Formula përmban një kompleks antioksidantësh, përbërësit aktivë të të cilëve veprojnë në mënyrë sinergjike dhe mbrojnë kundër radikalëve të lirë. Falë formës së lëngshme të Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips, rekomandohet për personat që kanë probleme me gëlltitjen e tabletave ose kapsulave të mëdha.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Vitamina C natyrale në lëng

Vitaminë C në formë të lëngshme

Liquid C është një produkt që përmban vitaminë C, bioflavonoide dhe kaça, e ëmbëltuar me nektar agave, nuk përmban agjentë artificial ngjyrues apo sheqer të shtuar, e prodhuar për gjithë ata që kërkojnë një mbrojtje të fuqishme antioksiodante dhe të cilët i preferojnë suplementet dietale të formës së lëngshme.

Kujt i rekomandohet?
- pasi që lehtë gëlltitet, është i përshtatshëm për të moshuarit, shtatzënat, fëmijët, dhe për personat që kanë probleme me gëlltitjen, për t’i plotësuar nevojat e tyre me vitaminë C;
- atyre që janë të ndjeshëm ndaj infeksioneve, për ta përforcuar sistemin e tyre imun;
- secilit, gjatë muajve të ftohtë të dimrit;
- duhanpirësve aktivë apo pasivë, si dhe atyre që jetojnë në rajone me ajër të ndotur;
- atyre që rregullisht konsumojnë alkool.

Deficiencies
Simptomat e mungesës së vitaminës C përfshijnë: sistem të dobët imun, ndjeshmëri ndaj infeksioneve, rigjenerim të ngadalësuar pas sëmundjeve, shërim të ngadalshëm të plagëve, mpiksje e ngadalshme e gjakut, hemorragji të mishi të dhëmbëve, qelbëzim të mishit të dhëmbëve, dhimbje muskujsh.

A e dini se?
A e keni ditur se edhe ushqimi mund të pasurohet me vitamina përmes Liquid C? Për shembull, përziejeni me ajkë të rrahur, jogurt apo ushqime që nuk ngrohen, apo ushqime të ngjashme, ju do ta pasuroni ushqimin kurse nuk do të vëreni ndryshime në shije!
240 ml

Dozimi:
2.5 ml (rreth gjysmë lugë gjelle) në ditë, mund të përzihet me ujë apo ushqim.

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips
Acitve Përbërësit 2.5 ml:
166.7mg Vitaminë C
166.7mg Bioflavonoide agrumesh
166.7mg Pluhur kaçe
5.5mg Rutin
5.5mg Hesperidin
2.8mg Pluhur nga qershia barbados (acerolë)
Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips nuk është vetëm një nga shumë lloje të reja të formulave të vitaminës C, por një formulë komplekse antioxidant, përbërësit aktiv të cilit të shkëlqyeshme të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit tonë si dhe të mbajë të përgjithshëm mirëqenien tonë. Për shkak të formë të lëngshme mund të jetë ideale për ata shumë që nuk më pëlqen tabletë dhe kapsulë forma.

Kush nuk e di në lidhje me vitaminë disa rolet C luan në funksionimin e trupit tonë? Gjatë përpilimit të produktit tonë, qëllimi ynë kryesor ishte shfrytëzimi i efekteve të dobishme të vitaminës C. Për të arritur këtë, ne gjithashtu drejtuar shumë substanca mbështetëse vitaminë C.
Të tilla "helpmates" janë bioflavonoids të njohur, të cilat përveç pronave të tyre të fuqishme antioxidant luajnë një rol thelbësor në absorbimin dhe shfrytëzimin e vitaminës C në trup, si dhe u rrit ekstrakt hip, e cila është një nga natyrore më të njohur Burime vitaminë C.

Të dy rutin dhe Hesperidin në produkt të ketë një efekt të fortë antioxidant dhe jo vetëm të mbrojtur Vitamina C por mund të punojnë sinergically me të, duke ndihmuar sistemin imunitar që të funksionojë siç duhet plus edhe luftën kundër radikaleve të lira që mund të dëmtojë qelizat tona. Tani ju mund të gjeni të gjitha këto përbërësit efektive në një produkt të këndshëm provë të lëngshme, konsumi i të cilave mund të jenë të kënaqshme për çdo anëtar të familjes. Për ëmbëlsues dhe aromatizues të produktit, ne nuk i shtoni sheqer ose sweeteners artificiale, por agave bio (Agave Americana) nektar, dhe limon të freskët.

Për fat të mirë, incidenca e poshtër, sëmundje klasik mangësi e vitaminës C nuk është karakteristike në vendet e zhvilluara. Megjithatë, ia vlen të përmendet se kërkesa për vitaminë C nga trupi në shumicën e njerëzve është akoma më e lartë se shumat aktuale prekje. Ajo mund të jetë e rëndësishme për ata që nuk e konsumojnë sasi të mjaftueshme të burimeve të freskëta të vitaminës C, të tilla si fruta të freskëta dhe perime ose ata që ndjekin një dietë të ngurtë. Për më tepër, ka disa të tjera tashmë konsiderohet të jetë fenomene natyrore në botën tonë të përshpejtuar, të cilat mund të rrisin kërkesën tonë vitaminë C. Këto janë për shembull, shtatzënisë ose ACE sportive, por faktorë shpesh negative të mënyrës së jetesës, si dhe, si pirja e duhanit, ajrit të qytetit të pasur në smogut apo drogave të caktuara (të tilla si aspirina dhe kontraceptivëve) dhe stresi.

KUJDES!
Shake mirë para përdorimit!
Ftoh pas hapjes!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Liquid C - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Liquid C
Back to content