ProbioBalance - CaliVita

Go to content

ProbioBalance

Probiotikë idealë të përtypur

ProbioBalance është një formulë gjithëpërfshirëse (sinbiotike) që përmban probiotikë (4 miliardë tre lloje bakteresh probiotike: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum dhe Lactobacillus rhamnosus) dhe prebiotikë (fruktooligosakaride). Produkti është i disponueshëm në formën e tabletave me shije qershie. Ideale për njerëzit që kanë probleme me gëlltitjen e tabletave të mëdha.
Probiotikët
60 tableta përtypëse

Pro dhe prebiotikë
në magazinë
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

probiotik i përtypur

Pro dhe prebiotikë

ProbioBalance është një tabletë aromatike përtypëse të cilën secili fëmijë dhe i rritur do ta shijonte me ëndje. Secila tabletë përmban katër miliardë qeliza probiotike. Tre llojet e baktereve probiotike që gjenden në tabletë formojnë elementet e florës së shëndoshë intestinale. Këta kontribuojnë në mbrojtjen e imunitetit, reduktimin e alergjisë, lëvizjen e rregullt të zorrëve, eliminimin e infeksioneve nga diarreja, si dhe rigjenerimin e florës së dëmtuar intestinale. Prebiotikët (fruto-oligosaharidet) në tabletë ndihmojnë në kolonizimin dhe rritjen e probiotikëve.

Kujt i rekomandohet?
- për ta rigjeneruar florën intestinale pas trajtimeve me antibiotik;
- gjatë udhëtimeve, për t’u shmangur nga konditat e diarresë dhe për t’i plotësuar terapitë;
- për të mirëmbajtur dhe fuqizuar gjendjen e ekuilibruar të zorrëve.

A e dini se?
A e keni ditur se disa lloje të caktuara të Lactobacillusit mund ta reduktojnë frekuencën e simptomave alergjike dhe të ekzemës gjatë fëmijërisë? *
60 tableta përtypëse

Dozimi:
1-2 tableta përtypëse në ditë.

ProbioBalance përbërsit
aktiv/tableta përtypse:
Probiotic kultura 4 billion CFU
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium longum
Lactobacillus rhamnosus
Fruto-Oligo Saharide 25 mg

ProbioBalance është një formulë komplekse që siguron tre bakteret probiotic tensionet dhe prebiotics shtesë për bilancin e shëndoshë të florës zorrëve dhe funksionet imune. Falë shije të shijshme e saj ajo është e lehtë për të konsumuar edhe për fëmijët.

Flora e zorrëve është e përbërë nga specie bakteren që kanë kolonizuar në mukozën e zorrëve. Ka disa qindra specie bakter si që në zorrën e trashë, që jetojnë në simbiozë me trupin pritës, ata gjithsej në masë mund të tejkalojë shumën e 1,5 kg. Ata kanë një rol të shumta: ato mund të krijojë balancën e funksioneve të zorrëve, mund të ndihmojë në absorbimin dhe shfrytëzimin e disa ushqyesve, mund të promovuar lëvizjen adekuate peristaltic, mund të prodhojnë vitamina (K, B, acid folik), më tepër, si 70% e substancat e imunitetit janë të sintetizuara në zorrët, ata mund të mbështesin në masë të madhe funksionimin e shëndoshë të sistemit imunitar si.

Për funksionimin e duhur të probiotics, prebiotics janë të nevojshme shumë. Prebiotics janë karbohidratet komplekse që, duke qenë i vetmi ushqim i probiotics janë në gjendje për të stimuluar rritjen e tyre dhe për të promovuar kolonizimin e tyre.

Në mënyrë ideale, zorrët dhe bakteret që jetojnë atje janë në një gjendje të bilancit, të cilat mund të jenë të mërzitur me lehtësi nga rrethanat e jashtme. Nëse bilanci është i mërzitur, bakteret përndryshe normalisht paraqesin patogjen dhe mikroorganizmave të tjerë mund të shumohen shpejt në dëm të baktereve të dobishme. Shkaku themelor i një bilanc mërzitur është kryesisht stresi, dietë të meta, terapi antibiotike, si dhe kushte të ndryshme me diarre (për shembull gjatë udhëtojnë).

ProbioBalance është një formulë komplekse (një i quajtur kështu simbiotike). Ajo përmban tre variacione probiotic (£ acidophilus, £ rhamnosus dhe B. longum) në 4 miliardë numri embrion, plotësohet me prebiotics (fructo-oligosaccharide). Për shkak të formulës së saj të chewable dhe shije të butë shije frute ajo është e lehtë për t'u përdorur, ideal edhe për fëmijët, si kur përtypur, ajo është më e vështirë të përtypë atë rrugën e gabuar. Për shkak të numrit të saj të ngritur embrion ne veçanërisht rekomandojmë ajo vijon terapinë me antibiotikë, si dhe gjatë udhëtimeve.

KUJDES!
Në rast të diarresë, përveç duke marrë ProbioBalance, masa bujare të tilla si konsum të madh të lëngshme gjithashtu duhet të merren!
Në rast të sëmundjeve të rënda gastrointestinale (për shembull ulcerat, sëmundje Crohn) kërkoni këshilla mjekësore para se të aplikoni atë!
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.

Burimi

* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9.
strijela

Probio Balance - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Probio Balance
Back to content