Shark Aid - CaliVita

Go to content

Shark Aid

Thesaret e detit
90 tableta

Kërce të peshkaqenit
në magazinë
peshkaqeni
Shark Aid është një suplement që përmban kërc peshkaqen. Përbërësit aktivë të kërcit të peshkaqenit kontribuojnë në gjendjen e shëndetshme të nyjeve dhe kërcit. Rekomandohet veçanërisht për atletët dhe njerëzit që kryejnë punë të rënda fizike që sforcojnë kyçet.
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

Kërc peshkaqeni

Kërce të peshkaqenit

SharkAid është një suplement që përmban kërce të peshkaqenit, të cilat në mënyrë efikase ndihmojnë funksionimin e nyjave. Kërcet e peshkaqenit janë të pasura me substanca të tilla të cilat gjenden edhe në mesin e përbërësve të kërceve njerëzore, të tilla si sulfati kondritin, i cili përveç tjerash njihet për efektin e tij anti-inflamator.

Kujt i rekomandohet?
- sportistëve dhe atyre që merren me punë të rënda fizike, për të lehtësuar efektet e dëmshme të ngarkesës ekstreme mbi kërcet e tyre;
- të moshuarve, për ta mbështetur funksionimin e shëndoshë të kërceve dhe kondrifikimit adekuat;
- për ta plotësuar tretmanin në raste të artritit reumatik.

A e dini se?
A e keni ditur se peshkaqeni nuk ka eshtra, por ka vetëm kërce?
90 tableta

Dozimi:
2 tableta 3 herë në ditë, para ushqimit.

Përbërësit
750mg Kërc peshkaqeni

Peshkaqenë kanë jetuar në Tokë për më shumë se 400 milion vjet në një formë të pandryshuar. Këto të ashtuquajtura peshqit kërcor të procesit shëndet të shkëlqyer, dhe çdo pjesë e trupit të tyre i shërben mbijetesën e tyre. Aplikuar si një shtojcë ushqimore, kërc e peshkaqenë mbështet funksionimin e shëndoshë të joints.

Sharks shfaq mbi 400 milion vjet më parë, dhe mendohet të jenë kafshët e para për të zhvilluar një sistem kompleks multi-fazë imunitar. Edhe pse mekanika e sistemit imunitar peshkaqen nuk është studiuar plotësisht apo kuptuar, peshkaqenë duket të jetë jashtëzakonisht rezistente ndaj sëmundjeve dhe infeksioneve. Një nga arsyet mund të jetë se, ndërsa njerëzit kanë antitrupa që janë "të fjetur", dhe duhet të aktivizohet për t'iu përgjigjur një patogjen, peshkaqenë duket se kanë antitrupa që janë të koduar gjenetikisht të jetë gati gjatë gjithë kohës. Kështu peshkaqen mund të ketë një përgjigje shumë më të shpejtë dhe më efektiv imunitar sesa njerëzit. Si edhe, peshkaqenë kanë dy, organet unike limfatike (epigonal dhe Leydig gjëndër) që janë gjetur në asnjë llojet e tjera të kafshëve. Duke pasur dy gjëndra të tjera të përfshira në rruazë e bardhë (dmth: e bardhë të gjakut qelizë) Formimi mund të sigurojë mbështetje superiore të sistemit imunitar, por ajo mund të jetë kompensim për faktin se peshkaqenë kanë asnjë kockat, vendndodhjen tipike për prodhimin rruazë e bardhë të njerëzve.

Skelete Shark janë bërë krejtësisht të kërc, dhe kjo mund të jetë një tjetër faktor, si disa studime kanë sugjeruar se kërc peshkaqen tenton të pengojnë formimin dhe rritjen e enëve të reja të gjakut. Një veprim i tillë mund të pengojnë disa zhvillime patogjene në trup, si zhvillime të tilla mund të kërkojë një oksigjenit dhe të gjakut në rritje furnizim të rritet dhe të zgjerohet ndikimin e tyre në metabolizmin.

Hulumtim të tjera është fokusuar në kërc peshkaqen si një ndihmë ushqyese për nyje. Ajo mund të ndihmojë në sigurimin e ushqyesve që janë përdorur në chondrification duhur (ndërtimin e indeve të ri kërc), dhe disa studime treguan se kërc peshkaqen ka veti anti-inflamatore.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor para se të marrë ndonjë shtesë.
Ky produkt nuk është e rekomanduar për ata me pritje kirurgji ose operacion, qoftë para ose pas procedurës.
Mos e merrni këtë produkt gjatë shtatzënisë ose pleqsh.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Shark Aid - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Shark Aid
Back to content