Acidophilus - CaliVita

Go to content

Acidophilus

Probiotikët
100 kapsula

Produkt probiotik, produkt probiotik me fibra
në magazinë
probiotik me fibra
25% zbritje në blerjen e parë >>
strijela

probiotik me fibra

Produkt probiotik me fibra

Acidophilus është një produkt probiotik që përmban një numër të lartë të baktereve Lactobacillus acidophilus. Lb. acidophilus është një baktere e qëndrueshme dhe e dobishme e cila mbështet shëndetin e sistemit intestinal duke zëvendësuar qelizat probiotike të humbura gjatë ditës dhe duke marr pjesë në aktivitetin e sistemit imun. Ndihmon në mbrojtjen e florës normale bakteriale të traktit digjestiv, kështu që ju mund ta mbështetni në mënyrë efikase funksionimin e shëndoshë të sistemit tuaj digjestiv. Produkti ynë, Acidophilus, përmban edhe fibra të farës së bimës psyllium (plantago ovata). Këto fibra mund të fermentohen në zorrën e trashë, duke ndihmuar në funksionimin e baktereve të dobishme që banojnë në këtë pjesë të sistemit digjestiv.

Kujt i rekomandohet?
- gjatë apo pas trajtimit me antibiotik, dhe për t’iu shmangur efekteve dëmtuese të medikamenteve tjera të aplikuara për një kohë të gjatë;
- për të plotësuar trajtimin e infeksioneve të rënda këpurdhore (probleme dermatologjike, gjinekologjike);
- në rast të problemeve digjestive që shfaqen si rezultat i stresit;
- si trajtim plotësues në rastet e çrregullimit të stomakut apo diarresë;
- për të parandaluar efektet dëmtuese të alkoolit dhe duhanit në florën intestinale;
- për shkak se përmban fibra Acidophilus rekomandohet edhe në rastet e kapsllëkut.

A e dini se?
A e keni ditur se Lactobacillus acidophilus mund t’i reduktoj simptomat e alergjisë? *

Burimi
*Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70
100 kapsula

Dozimi:
1 kapsulë në ditë

Përbërësit
2miliarda Viable Lactobacillus Acidophilus
100mg Fara ngjitëse të Plantago Ovata

Ekuilibër delikat i florës zorrëve lehtë mund të dëmtohet nga një mënyrë të pashëndetshme të jetës, konsumit të alkoolit, terapi antibiotik etj .. AC-Zymes CaliVita-së dhe Acidophilus janë bërë me LB. acidophilus, e cila është një nga shtamet më të njohura probiotic që kontribuojnë në funksionimin e shëndoshë të sistemit të tretjes dhe imunitar.

Ka një numër shumë i madh i microrogansims në traktin gastrointestinal, që janë kolektivisht të referuara si "florën e zorrëve". Këto organizma "probiotic" janë absolutisht jetike për funksionimin e duhur të zorrës së trashë, si dhe një sistem të shëndetshëm ndihmon tretjen e ushqimit. Funksioni dhe ekuilibrit të florës zorrëve, megjithatë, është shumë i ndjeshëm dhe mund të jetë çvlerësuar lehtë apo i mërzitur për shkak të një shumëllojshmëri të ndikimeve të sëmurë. Këto ndikime mund të përfshijnë ilaçe (sidomos antibiotikët), konsumit të alkoolit, dispepsi, aditivëve të ushqimit, ndotjen e mjedisit, efektet e stresit (p.sh: diarre të udhëtimit), ose shumëzimit të baktereve të zorrëve të padëshiruara apo të dëmshme për shkak të sëmundjes, stresi, apo dietë.

Lactobacillus acidophilus është një bakter veçanërisht rezistent dhe i dobishëm. Ajo mund të jetojnë për aq kohë sa 10 ditë ose më shumë në sistemin e tretjes, dhe kjo ka tendencë për të krijuar një mjedis të pafavorshëm për patogjene të ndryshme të dëmshme të tilla si clostridiums, bakteret coli, ose kërpudhave. Kjo mund të nxisë përdorimin e proteinave të qumështit, aminoacidet, yndyrnat dhe lactose, dhe ndihmon në sintezën e vitaminave B. Lactobacillus acidophilus ndihmon të siguruar mbështetje për një sistem të shëndetshëm ndihmon tretjen e ushqimit, duke ndihmuar për të ruajtur florën normale Bakteri i kanalit ushqimore.

Psyllium është një fibër rrjedh nga fara e Plantago ovata. Fiber është shumë e dobishme për traktin e tretjes si ajo lidhet me produktet e mbeturinave patrazuar në zorrë dhe ndihmon në eliminimin e tyre. Si edhe, fibër vepron si një sfungjer, thithjen e ujit dhe në këtë mënyrë shumë nga substancave të dëmshme që mund të jenë të pranishëm në traktin digjestiv të tilla si toksina, metalet e rënda, acidet biliare, yndyrna dhe kolesterol. Një dietë të lartë fibër gjithashtu ndihmon ruajtjen e shëndetit të sistemit kardiovaskular.

KUJDES!
Ju duhet të konsultoheni me një mjek i kualifikuar mjekësor, para se të marrë ndonjë shtesë.
Nëse jeni duke marrë ilaçe apo shtesa të tjera dietike, duhet të ketë një minimum interval dy-orësh në mes duke marrë ato, dhe duke marrë Acidophilus me psyllium
Në rast të çdo lloj siklet gastrointestinal, gjendje apo sëmundje (p.sh: diarre, ulcerat, sëmundje Crohn) kërkoni këshilla mjekësore të kualifikuar para se të marrë produktin.
A nuk e kalon futje e rekomanduar ditore.
Shtesat ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.
strijela

Acidophilus - komente produkt

Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
strijela
garanci Çmimi më i ulët
Acidophilus
Back to content