Organic Noni - CaliVita

Go to content

Organic Noni

Organic Noni
Premium Organic
946ml

lëng noni organik
në magazinë
Organic Noni PAK
Premium Organic
4 x 946ml

lëng noni organik
në magazinë
Organic Noni - promovimin
Calivita Organic Noni

kolagjenit dhe acidit hialuronik

Organic Noni me fruta organike – Kthehuni tek vetja

Jeta pasive, ushqimi i pa balancuar, pirja e duhanit, e alkoolit, stresi, përdorimi i shpeshtë i barërave, ndotja mjedisore, elektrosmogu....të njohura, apo? Mënyra e gabuar e jetës dhe telashet mjedisore të kohës sonë lënë gjurmë edhe në qelizat tona.

KUJT I REKOMANDOHET?
Çdo gjë e ka çmimin e vet
Nëse qelizat tona “vuajnë” për një periudhë të gjatë kohore, kjo gjendje mund të shpie deri tek një inflamacion latent dhe i përhershëm të cilën literatura mjekësore e quan inflamacion kronik i shkallës së ulët. Nëse nuk i perceptojmë seriozisht sinjalet që organizmi na i dërgon në këtë fazë, atëherë mund të paraqiten një seri e problemeve më të rënda. Mund të zhvillohet çrregullimi metabolik, mund të çrregullohet balanca e sheqerit, mund të fillojë kalcifikimi i enëve të gjakut, mund të fillojnë problemet me sistemin nervor, sistemi imun mund t’i sulmojë qelizat tona, dhe për më tepër, mund të fillojë edhe procesi i degjenerimit të qelizave.

Çdo gjë që përmban një frutë
Është e vështirë apo pothuaj e pamundur të ndryshohet mjedisi apo mënyra jonë e jetës, por ekziston një frutë ekzotike dhe unike, noni, që njihet dhe konsumohet qysh prej 2000 vitesh. Fruta në fjalë përmban një numër të materieve vitale ushqyese, aminoacideve, vitaminave e mineraleve, të cilat mund ta ulin inflamacionin dhe dhimbjen, ndihmojnë trupin në prodhimin e antioksiduesve personalë, ndihmon në funksionimin dhe shumëzimin e duhur të qelizave.

Efekt ekstra i trefishtë
Produktin Organic Noni e kemi plotësuar me tre fruta tjera organike. Sepse, përveç qëllimit kryesor të produktit, këto fruta përforcojnë tre sfera të rëndësishme për të cilat kanë nevojë njerëzit e sodit. Qershia mbështet funksionimin e muskujve dhe nyjave; shega mbron sistemin kardiovaskular; kurse ndihmën e rrushit e kërkojmë për një gjumë të rehatshëm.
Produkti Organic Noni përbëhet nga frutat e shtypura të kultivuara në fermat organike. Nuk është i kontaminuar me fertilizues artificial, herbicide apo substanca kimike. Nuk përmban sheqer të shtuar, konservues artificial, agjentë ngjyrues apo përforcues arome. Shija intensive frutore buron nga proporcioni ideal i nonit organik, qershisë organike, shegës organike dhe rrushit organik.
Nxitini aftësitë vetë-shëruese të organizmit përmes ndihmës së produktit Organic Noni!

A E DINI SE?
Fruti noni njihet dhe përdoret qysh prej 2000 vitesh. Kjo frutë përmban një numër materiesh ushqyese, aminoacide, vitamina dhe minerale. Ndikon në uljen e inflamacionit, dhimbjeve e të tensionit, si dhe pengon degjenerimin e qelizave. Nxit funksionimin e sistemit imun, përforcon performancën fizike dhe mendore, përmirëson metabolizmin dhe disponimin e përgjithshëm. Po ashtu, këto fruta ndikojnë në ruajtjen e shëndetit të sistemit kardiovaskular, shëndetit të qelizave dhe të ADN-së. Padyshim, noni është njëri nga frutat më të dobishme dhe më të gjithanshme në botë.
946ml

Dozimi:
2 lugë gjelle në ditë

PËRBËRËSIT
23900 mg Lëng Noni Organik (Fruta Morinda citrifolia)
3200 mg Koncentrat nga lëngu i rrushit të bardhë (Fruta Vitis vinifera)
2200 mg Koncentrat nga lëngu i qërshisë së zezë (Fruta Prunus avium)
1300 mg Koncentrat nga lëngu i shegës organike (Fruta Punica granatum)

Lëng noni organik

Morinda citrifolia (e quajtur noni në gjuhën polineziane) është një frutë ekzotike e cila përmban disa substanca të rëndësisë vitale. Polinesian Noni dhe Organic Noni janë preparate komplekse të zhvilluara për ta mbrojtur shëndetin tuaj, të pasura me vitamina, minerale, dhe aminoacide. Këto promovojnë funksionimin e shëndoshë të qelizave dhe ndarjen e tyre; përveç kësaj, këto reduktojnë proceset inflamatore që ndodhin në organizëm. Kontribuojnë edhe në funksionin detoksifikues të mëlçisë, si dhe kanë efekte antibakteriale, antivirale dhe antimikrobiale.

Me origjinë nga fermat e kontrolluara ekologjike, frutat e nonit organik janë erëzuar me mjedër nga fermat ekologjike. Gjersa noni polinezian ka origjinë nga natyra e paprekur, noni organik kultivohet në fermat me kualifikime organike.

CaliVita përpiqet të shfrytëzoj ekskluzivisht lëndët e para të cilësisë më të lartë. Noni Polinesian buron nga natyra e paprekur, kurse Noni Organik nga një fermë ekologjike e certifikuar.

Kujt i rekomandohet?
- për ta përmirësuar rezistencën e organizmit;
- për ta ruajtur aktivitetin e balancuar të organizmit;
- për të shtuar dhe ruajtur nivelet e përgjithshme të energjisë;
- për të plotësuar proceset detoksikuese.

A e dini se?
A e keni ditur se kualifikimi organik mund të sigurohet vetëm pas plotësimit të rregulloreve jashtëzakonisht të rrepta, dhe se prodhimi organik jo vetëm që ngrit cilësinë e produktit por në mënyrë domethënëse e mbron edhe dheun.

Ka vende të largëta në Tokë ku efektet hareshëm e qytetërimit kanë lënë vështirë se çdo gjurmë. Get balancuar me produkte të CaliVita-së Noni që janë nga zona të tilla, ku ende ekziston harmonia midis njeriut dhe natyrës.

Kjo bimë me gjelbërim të përjetshëm është autokton në Polinezi, Malajzi, Australi dhe Azinë Jug-lindore, dhe lartësia e saj shkon nga madhësia e një shkurre e vogël deri në 10 metra. Megjithatë, shkathtësi e madhësisë së tij nuk e ka fituar vëmendjen e botës sa më shumë të jetë përbërjen unbelievably të pasur të frutave të saj.

Ai përmban 18 lloje të aminoacideve, duke përfshirë shumë ato thelbësore që i duhen trupit, por nuk është në gjendje për të sintetizuar. Ajo është gjithashtu e pasur me vitamina dhe minerale që kontribuojnë në përmbushjen e kërkesave të përditshme të trupit. Përmban komponimet e tjera të efekteve antioxidant që mund të kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave tona kundër efekteve të caktuara të dëmshme të radikaleve të lira. Ajo ka një efekt i dobishëm për aftësinë e vetë-shëruese të trupit. Një nga përbërësit më të rëndësishme është një molekulë gjigant i quajtur proxeronin. Nga proxeronin trupi ynë prodhon xeronin në mëlçi. Ajo është përbërës i enzimeve, një mbështetës efektive e qelizave dhe ndihmon në funksionimin e shëndoshë të sistemit imunitar-dhe hormoneve.

Ka shumë gjëra që mund të rrisë kërkesat xeronin të trupit. Efektet më të shpeshta janë, stresi dhe rritur tendosje mendore dhe / ose fizike. Një sasi e caktuar e proxeronin është prekje me ushqim normal, por Noni përmban atë në sasi jashtëzakonisht të mëdha.

Si kërkesa për produkte organike certifikuar është në mënyrë të konsiderueshme në rritje, Noni popullor Polinesian në dispozicion është bërë nga përbërësit e pastër organike të certifikuar. Ndërsa Polinesian Noni vjen nga natyra e paprekur, CaliVita Organic Noni është nga kultivimi organik kontrolluar.

KUJDES!
• Mos e kalon futje e rekomanduar ditore.
• shtojcave ushqimore nuk mund të zëvendësojnë për një dietë të ekuilibruar të përzier.
• Mbani jashtë të arrijnë të fëmijëve të vegjël.l.
PSE ZGJIDHNI CALIVITA:
  • Me një sfond të jashtëzakonshëm profesional, CaliVita ka ofruar produktet e saj për të përmbushur rregullat më të larta të cilësisë për më shumë se 25 vjet.
  • Ne gjithmonë përpiqemi të përdorim materiale natyrale me origjinë nga burimet më të mira.
  • Gjatë zhvillimeve tona, ne punojmë duke përdorur thithjen më të mirë, për shembull, forma organike.
  • Ne ofrojmë 100% garanci cilësore për produktet tona.
  • Produktet tona i nënshtrohen një procedure të rreptë dhe të shumëfishtë të shqyrtimit të rrumbullakët në mënyrë që të sigurohet vazhdimisht cilësia e shkëlqyer.
  • Shumica dërrmuese e shtesave tona diete prodhohen në kushte farmaceutike në SHBA.
  • Produktet janë prodhuar sipas parimeve të cGMP (current Good Manufacturing Practice), ndërsa kontrolli i vazhdueshëm dhe kontrolle të rregullta nga FDA (Food and Drug Administration) gjithashtu kryhen. Ne punojmë në bashkëpunim të ngushtë me autoritetet vendore të licencimit, në mënyrë që të sigurojmë që konsumatorët tanë gjithmonë ofrohen produkte me cilësi më të lartë.

  Organic Noni - komente produkt

  Shto një koment, vlerësoni një produkt ose bëni një pyetje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  garanci Çmimi më i ulët
  Organic Noni
  Organic Noni PAK
  Back to content